Hızlı geçiyor o kısımbi bakmışın hemen odadasınİNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM ZATEN :)
Canım nasılsın ağrın geçtimi kendini nasıl hissediyosunHızlı geçiyor o kısımbi bakmışın hemen odadasın
Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah sağlıCakla alırsın kucağına bebeğinipMerhaba benim bebeğimde 15 kasımda doğacak
Esilacim sende benim gibi beklemedesin demiMerhaba hoşgeldin aramıza inşallah sağlıCakla alırsın kucağına bebeğinip
Merhaba canım hoş geldin sanada az kalmış hala bekliyoruz bizde son zamanlar hiç gecmiyorMerhaba benim bebeğimde 15 kasımda doğacak
Hoşgeldin aramıza Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin az kalmış senindeMerhaba benim bebeğimde 15 kasımda doğacak
Hızlı hareket edemiyorum otururken kalkmak filan zor yavaş yavaş yapıyorm ağrı devam edio ama azalıo inşallah bi an önce biter de bebeğime rahatça bakabilirimCanım nasılsın ağrın geçtimi kendini nasıl hissediyosun
Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorumEsilacim sende benim gibi beklemedesin demi
Anladım canım bugün ler de geçicek tabi daha sağlıklı olacaksın inşallah bebeğin.Nasıl iyimiHızlı hareket edemiyorum otururken kalkmak filan zor yavaş yavaş yapıyorm ağrı devam edio ama azalıo inşallah bi an önce biter de bebeğime rahatça bakabilirim
Emzirirmeye çalışırken eğilemıom mesela zaten uç problemi de yaşadığım için zor oluo biraz
Onun dışında baş ağrısı oldu dün akşam ve bugün akşama doğru
Sürekli süt sağmaktan boynum fena tutuldu eğilmek tetikliyormş baş ağrısını
Evet çok şükür iyiS
Anladım canım bugün ler de geçicek tabi daha sağlıklı olacaksın inşallah bebeğin.Nasıl iyimi
Hoşbulduk canım senin ne güzel çok az kalmışMerhaba canım hoş geldin sanada az kalmış hala bekliyoruz bizde son zamanlar hiç gecmiyor
Hoşbulduk canım seninde çok az kalmışHoşgeldin aramıza Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin az kalmış seninde
Evet canım azaldı artık gün sayıyorum artıkHoşbulduk canım seninde çok az kalmış
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu[/QUOTE]E="_esila_, post: 43119930, member: 579951"]Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorum
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu[/QUOTE]E="_esila_, post: 43119930, member: 579951"]Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorum
Gözün aydın canım oluşunun durumu nasıl sen nasilsin[/QUOTE]Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu
Bbegim iyi bemde toparlanmaya calisiyorum cnm rahat oturamadimdan bebegimi emzirmede sorun yasadik snnemlerin yardimi ile yapabildim ameliyatli kisinin bakani olmasi sart mis bunu once soyleyimcunku dun anladim bunu[/QUOTE]Arkadaşlar qcil sezaryana alindim bebeğim susuz kalmış kontrole gitmitissin norma l beklerken.ameliyat oldum
Gözün aydın canım oluşunun durumu nasıl sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?