• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Herkesin bebeği hayırlı olsun
Bekleyenler son günlerin tadını çıkarın
Ben özledim bile bebeğimin içimde hareketlerini
Bugün kontrole gittin ultrasonda baktı karnım boş bi tuhaf oldum değişik duygular
Bebeğim yanımda ama içimdeki halleri de apayrı güzelmiş
Bol bol foto çekinin

Arkadaşlar dogim yapanlar bebeklerini z hayırlı olsun sizden dua istiyorum bebegimi sariliktan yoğun bakıma aldılar göremiyorum çok özledim yoğun bakımın dışından aglam sesini duyuyorum dua edin cçabucak tekrar kucağıma alayim

Arkadaşlar dogim yapanlar bebeklerini z hayırlı olsun sizden dua istiyorum bebegimi sariliktan yoğun bakıma aldılar göremiyorum çok özledim yoğun bakımın dışından aglam sesini duyuyorum dua edin cçabucak tekrar kucağıma alayim
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebisin

Aaaa
Evet canım erken oldu. Ama sukurler olsun ıkımızde ıyıyız :) evımıze geldık uykusuz geceler basladı. Ama cookkk guzel. Darısı sızlerın basına
Aaaaa hayirli olsun bayadir giremiyordum foruma yeni gördüm hayirli olsun erken olmus biz asagi yukari ayniydik sizinle ama sizin bebis sabredememis :D normal oldu dimi iysinizdir inşallah ikinizde Allah size bagislasin canim :) bende istiyorum artik dogmasini :D :D :D

ALY92
Sarılık için en ii set anne sütü değil mi nasıl besleniyor kaç gündür orda cnm ne zmn doğdu ya takip de edemiyorum artık

Bebegim sarilik oldu. İki saat once hastaneye yatisimiz yapildi :( dualarinizda bizleride eksik etmeyin kizlar. Bir an once bebegim duzelsin ve evimize gidelim insallah ..

OTE="hilal nar, post: 43246804, member: 664422"]Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebisin[/QUOTE]
Cok sukur çıktıkccanım ışın tedavisi ile atlatik çok sukur iki gün kaldı bana zor geldi bir daha dusurmesin Rabbim hastanelere

OTE="hilal nar, post: 43246804, member: 664422"]Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebisin
Cok sukur çıktıkccanım ışın tedavisi ile atlatik çok sukur iki gün kaldı bana zor geldi bir daha dusurmesin Rabbim hastanelere[/QUOTE]
Amin canım çok çok geçmiş olsun

BugunE="esiiir, post: 43254270, member: 485152"]ALY92
Sarılık için en ii set anne sütü değil mi nasıl besleniyor kaç gündür orda cnm ne zmn doğdu ya takip de edemiyorum artık[/QUOTE]
Bugun sekiz gün oldu canım emzirmesaatleri vardı aralarda sağsın hemşireler verdim mama da vermişler icerise

Kızlar hastaneye yatisim yapıldı bebeğinin suyu azalmış 2 cmde açılmam var bekliyorum

Merhaba benimde bebeğim dönmedi her hafta nst giriyorum ptesi tekrar kontrolüm var dönmez ise cuma günü sezeryan ile doğum olucak inşallah.. Normal doğumdan korktuğum için gönlüm sezeryandan yana..

Benim gibi bu haftalarda dönmeyen varmı..
Kızımda suni sancı ile çok rahat doğum yapmıştım 11 sene geçince biraz korku var hayırlısı inşaallah:anneadayı::KK46:

BugunE="esiiir, post: 43254270, member: 485152"]ALY92
Sarılık için en ii set anne sütü değil mi nasıl besleniyor kaç gündür orda cnm ne zmn doğdu ya takip de edemiyorum artık
Bugun sekiz gün oldu canım emzirmesaatleri vardı aralarda sağsın hemşireler verdim mama da vermişler icerise[/QUOTE]
Açlık tetikliyor ya sarılığı o yüzden mmama vermişlerdir Allah kimseyi düşürmesin ya ayrı kalmak cok zor
İlk iki gün kaldı ya benmki o bakışlarını hiç unutamıyorum

Back