• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

UOTE="_esila_, post: 43114423, member: 579951"]Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah sağlıCakla alırsın kucağına bebeğinip[/QUOTE]
Teşekkür ederim inşallah canım

Canım nasılsın ağrın geçtimi kendini nasıl hissediyosun
Hızlı hareket edemiyorum otururken kalkmak filan zor yavaş yavaş yapıyorm ağrı devam edio ama azalıo inşallah bi an önce biter de bebeğime rahatça bakabilirim
Emzirirmeye çalışırken eğilemıom mesela zaten uç problemi de yaşadığım için zor oluo biraz
Onun dışında baş ağrısı oldu dün akşam ve bugün akşama doğru
Sürekli süt sağmaktan boynum fena tutuldu eğilmek tetikliyormş baş ağrısını

S
Hızlı hareket edemiyorum otururken kalkmak filan zor yavaş yavaş yapıyorm ağrı devam edio ama azalıo inşallah bi an önce biter de bebeğime rahatça bakabilirim
Emzirirmeye çalışırken eğilemıom mesela zaten uç problemi de yaşadığım için zor oluo biraz
Onun dışında baş ağrısı oldu dün akşam ve bugün akşama doğru
Sürekli süt sağmaktan boynum fena tutuldu eğilmek tetikliyormş baş ağrısını
Anladım canım bugün ler de geçicek tabi daha sağlıklı olacaksın inşallah bebeğin.Nasıl iyimi

E="_esila_, post: 43119930, member: 579951"]Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorum[/QUOTE]
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu

E="_esila_, post: 43119930, member: 579951"]Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorum
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu[/QUOTE]
Gözün aydın canım oluşunun durumu nasıl sen nasilsin

E="_esila_, post: 43119930, member: 579951"]Evet canım bekliyorum bu cumaya kadar bakalım şancı olmasa cumYa kadar olursa daha erken de olabilir ama pztsiye kadar alır doktor diye dusunuyorum
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu[/QUOTE]
Ya kıyamam nasılsın oğlun nasıl iyimisiniz yaa çok heyecanlandım sme öyle diyince bende yarin gidicem doktora gözün aydın rabbim evlâdini size bagislasin

Arkadaşlar qcil sezaryana alindim bebeğim susuz kalmış kontrole gitmitissin norma l beklerken.ameliyat oldum
Canim bugün kontrole gittim acil ameliyata aldılarbebeg susuz kkalmış 2800 kg bi oglum oldu
Gözün aydın canım oluşunun durumu nasıl sen nasilsin[/QUOTE]
Bbegim iyi bemde toparlanmaya calisiyorum cnm rahat oturamadimdan bebegimi emzirmede sorun yasadik snnemlerin yardimi ile yapabildim ameliyatli kisinin bakani olmasi sart mis bunu once soyleyimcunku dun anladim bunu

Arkadaşlar qcil sezaryana alindim bebeğim susuz kalmış kontrole gitmitissin norma l beklerken.ameliyat oldum

Gözün aydın canım oluşunun durumu nasıl sen nasilsin
Bbegim iyi bemde toparlanmaya calisiyorum cnm rahat oturamadimdan bebegimi emzirmede sorun yasadik snnemlerin yardimi ile yapabildim ameliyatli kisinin bakani olmasi sart mis bunu once soyleyimcunku dun anladim bunu[/QUOTE]
Tabi yanında biri olması lazim olsun bebegin ve sen iyisiniz sorun yok sütun geldimi emiyomu oğlun annelik nasıl güzel degilmi

Back