Yanlız değilsin canım bende bekliyorumBi ben kaldım galiba doğum bekleyen hayırlı olsun kızlar hepinize
Amin canim inslh.Biraz erken oldu canm
Amiin Allah hepinizi kavuştursun
Hiiç ayırmasın
Evet canım erken oldu. Ama sukurler olsun ıkımızde ıyıyız :) evımıze geldık uykusuz geceler basladı. Ama cookkk guzel. Darısı sızlerın basınaErken mi.oldu canım senin nasılsın bebegin Nasıl
Çok Sevindim canım bende çok heyecanliyim yarin sabah doğuma gidiyorumEvet canım erken oldu. Ama sukurler olsun ıkımızde ıyıyız :) evımıze geldık uykusuz geceler basladı. Ama cookkk guzel. Darısı sızlerın basına
Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebisinArkadaşlar dogim yapanlar bebeklerini z hayırlı olsun sizden dua istiyorum bebegimi sariliktan yoğun bakıma aldılar göremiyorum çok özledim yoğun bakımın dışından aglam sesini duyuyorum dua edin cçabucak tekrar kucağıma alayim
Ayyy bende varim canim daha tek değilsin :)Bi ben kaldım galiba doğum bekleyen hayırlı olsun kızlar hepinize
Ayyy bende varim canim daha tek değilsin :)Bi ben kaldım galiba doğum bekleyen hayırlı olsun kızlar hepinize
Aaaaa hayirli olsun bayadir giremiyordum foruma yeni gördüm hayirli olsun erken olmus biz asagi yukari ayniydik sizinle ama sizin bebis sabredememisEvet canım erken oldu. Ama sukurler olsun ıkımızde ıyıyız :) evımıze geldık uykusuz geceler basladı. Ama cookkk guzel. Darısı sızlerın basına
Ay çok sevindim tek kalmadığıma zaman geçiyo artık sende durumlar nasılAyyy bende varim canim daha tek değilsin :)
Cok sukur çıktıkccanım ışın tedavisi ile atlatik çok sukur iki gün kaldı bana zor geldi bir daha dusurmesin Rabbim hastanelere[/QUOTE]OTE="hilal nar, post: 43246804, member: 664422"]Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebisin
Bugun sekiz gün oldu canım emzirmesaatleri vardı aralarda sağsın hemşireler verdim mama da vermişler icerise[/QUOTE]BugunE="esiiir, post: 43254270, member: 485152"]ALY92
Sarılık için en ii set anne sütü değil mi nasıl besleniyor kaç gündür orda cnm ne zmn doğdu ya takip de edemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?