bu arada üzülerek belirteyim 3 gündür sıkı rejim yapıyorum,ancak ondan önceki 4 gün neler yedim of offf.tam 106,8 geliyodum başladığımda .şimdi tartıldım,104,8 geliyorum.3 günde 2 kilo gitti yani,ama neye yarar eksi oldum.haftaya kadar 3 kilo verip durumu pozitif yapcam söz:roflol:
Buseyremcim verirsin üzülme, o zaman bu hafta senden çok şey bekliyoruz.
kallıstecıgım burdayım canım lısteyı kontrol ettım sorun yok canım ıletebılırsın ıkı gundur gıremedım oglumun uyku problemı vardı bıraz oncede doktora goturdum geldım canım kusura bakma beklettım bıde bugun aksam yola cıkıcam hazırlıkta yapıcam bende bırazdan lısteyı hazırlarım sana ıletırım canım ok
Sevcan iyi yolculuklar canım, nereye gidiyorsun?
canım bence bebeğin daha önemli
birde besin değerleri tabiki
vitamine dikkat et bebeğin daha küçük ve ihtiyacı var canım
benim 11 aylık oldu emiyo ama başka besinlerdende alıyo artık çok şükür
Sağol canım haklısın benim de kafama dank eti, az kilo alınca doktor idrar kültürü istedi ondan az almış olabilir dedi ama o da temiz çıkınca hem çok sevindim hem de üzüldüm ben aç bırakmışım çocuğu. Neyse daha dikkatli besleniyorum artık, büyük sorumluluk taşıyormuşum bu ay anladım. Seninki büyümüş artık, diğer besinlerden alıyordur ihtiyacının çoğunu. Biz de başladık ek gıdaya, ama 2 öğünü geçmiyoruz, az az arttıracağız zamanla, 20-20 ccden başladık yemeklere 65e kadar çıktık, 130 tam bir öğün olacak. Yoluna girecek herhalde.
Arkadaşlar bu kilodan ne çekiyoruz biz zayıflamak çocuklarımızı kilo aldırmak istiyoruz. Gün gelecek belki onlar da zayıflamak isteyecekler.
kızlar birinciğinizi tebrik ederim
ayrıca bireyselde
1,olan nestai ve 2,olan ald1 arkadaslarımızıda tebrik ederim a.s. a.s.
çok teşekkür ederiz.
Arkadaşlar sizleri tebrik ederim 1. olmuşunuz ne mutlu bize. Ayrıca derece yapannestai ve ad1 arkadaşlarımızıda gönülden tebrik edeiyorum
teşekkürler kardeş.
tebrik ederim kizlar takiminizi ayrica bireysel siralamada dereceye giren arkadaslarida basarilariniz devamini dilemeyim kizlar malum rakibiz cunkuu
14.TAKIM.......a.s.
teşekkürler evet bu hafta öne geçtik.
TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR SİZİ..:hooray:
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUMMa.s.
teşekkür ederiz.
Teşekkür butonunun kalkması kötü oldu :)