iyi yolculuklar sevcan
canım bence bebeğin daha önemliArkadaşlar ben aynı kilodayım yani 64. Aslında daha fazla verebilirdim ama geçen hafta kızımın kontrolü vardı gittik az kilo almış bu ay. Sanırım benim yüzümden oldu, az yediğim hatta akşamları 7'den sonra pek bir şey yemediğim için sütüm azalmış, 3 lt.ye yakın su içiyordum ama yemek gibi olmuyor demekki. Biraz yavaştan almaya karar verdim. Bakayım 1-2 hafta eğer kilomda oynama olmazsa belki emzirme dönemim bittikten sonra geri gelmek üzere takımdan ayrılabilirim.
Öpüldünüz...
ay canım sana kolay gelsin hayatSevgili arkadaşlar 80.9 olmuşum. Beni bu şekilde kaydedebilirsiniz. Kusura bakmayın bu aralar giremiyorum. Berbat bir dönem geçiriyorum. Eşimle yolları ayırdık :s Bu hafta sonu evide taşıyorum. Allah yardımcım olsun.... Sevgiler...
busecim çok almışsın sudur inşallah bubu arada üzülerek belirteyim 3 gündür sıkı rejim yapıyorum,ancak ondan önceki 4 gün neler yedim of offf.tam 106,8 geliyodum başladığımda .şimdi tartıldım,104,8 geliyorum.3 günde 2 kilo gitti yani,ama neye yarar eksi oldum.haftaya kadar 3 kilo verip durumu pozitif yapcam söz:roflol:
bu haftaki kilom 104,8
merhaba arkadaşlar.kilom 77.800.
nestai herşeyin hayırlısı olsun.umarım hayat sana tüm güzellikleri,iyilikleri getirir.
esmeryarim geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
buseyrem:)ben aslen bursalıyım.dörtbuçuk yıldır da kahramanmaraş'ın elbistan ilçesindeyim.evlendim ve gelin olarak buraya geldim:)herkes şaşırıyor açıkçası ama eşimi kandıramadım işte:))evet hemşo sayılırız:)sen maraş'ı biliyor musun?gelebiliyor musunuz sık sık??
canımcım ben göksunluyum.maraşı pek bilmem.zaten ankara doğma büyümeyim.2-3 senedir yaz tatilinde gidiyoruz.kim bilir belki karşılaşır ve verdiğimiz kiloları maraş dondurmasıyla kutlarız:icecream: