Buseyrem ben artık tombiş öğretmen olmak istemiyorum artık
kızlar bu hafta kilo verdim ya bende şımardım lahana diyetine bu hafta ara verdim ama çok fazla yemediğim için aynı kilodayım 59.5. nasip olursa siz beni haftaya görün inşallah bu durumu aşıcam ve haftaya kilo vermiş bir şekilde girecem(inşallah).sporsuz olmuyor.sporada başlıcam sıkacam kendimi.hadi bakalım herkese bol şans.bu hafta bende tık yok(görüyorumki kimsede yok.)hayırlısı artık.herkese by.
sölemem işte sölememBuseyrem bu ne yaptında bu kadar güzel kilo verdin anlat bakalım
ben 103 e geri düştüm daha fazla vermek istemiştim,ya günler hızlı geçiyo,ya da ben konsantre olamıyorum bu hafta 1,8 kilo verdim ama nasıl hesaplanıyo bilemdim sadece yazdım.onu öğretirseniz sevinirim..........
anladım canım ,bende aynı sonucu buldum....teşekkürler..umarım doğru yazdım.kaydirigubbakcemile3canım geçen haftadan beri olan kilo farkını bularak 100 ile çarpıyorsun... seninki 180 ve bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun... 180 / 104.8 = 1.71 ama bende excel diğer pc de olduğu için yanlış yapmış olabilirim sonucu a.s.
kızlar bu hafta kilo verdim ya bende şımardım lahana diyetine bu hafta ara verdim ama çok fazla yemediğim için aynı kilodayım 59.5. nasip olursa siz beni haftaya görün inşallah bu durumu aşıcam ve haftaya kilo vermiş bir şekilde girecem(inşallah).sporsuz olmuyor.sporada başlıcam sıkacam kendimi.hadi bakalım herkese bol şans.bu hafta bende tık yok(görüyorumki kimsede yok.)hayırlısı artık.herkese by.
iyi akşamlar kızlar yarın giremicem onun için kilomu şimdiden yazıyorum 66.5 olmuşumm