arkadaşlar lütfen kulağımı çekin benimazar işitmeden kendimi toplayacağım yok ((
Ya benimkulağımı kim çeksinbenimde ihtiyacım var bunaarkadaşlar lütfen kulağımı çekin benimazar işitmeden kendimi toplayacağım yok ((
ya aşk olsun ne güzel birinci olmuşuz,artık dururmu insan.tamam bugün sevdiğiniz bişi ama aşırıya kaçmadan yiyelim.ama yarın yeni başlıyomuş gibi,enerjik başlayalımyaza böyle mi girmek istersinYa benimkulağımı kim çeksinbenimde ihtiyacım var buna
Akadaşlar motivasyon için paylşımlarıızı arttıralım yoksa ben kopuyorum
amanın kızlar geçen hafta birinci olduk ya bu haftada birinci olcaz böyle giderse.ama sondan birinci.niye konuşmuyoruz diğer takımlar gibi.birbirimizi destekleyelim.ben 1,8 kilo vermişim şimdilik .bakalım yarın da tartılacam .biraz motiveye ihtiyaç var.ben şimdi yapacağımı biliyom size .görürsünüz siz....kaydirigubbakcemileoffffff arkadaşlar çok hastayım(yazdıklarınızı okuyunca biran telaşlandım!kızlar hepimiz motivasyon eksikliği yaşıyoruz anlaşılan (ben ne zaman hasta olsam diyet rafa kalkıyor zaten valla içimde yakında greyfurt:)ağacı çıkacak ama yok banamısın demiyor:)hem zayıflama için hem sağlık için:)78.00 oldum 200 gr aldım eyvah ki eyvah bugün dikkatli olmaya karar verdim yoksa bu gramlar kilo olarak geri gelecek!