Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar günaydın...

sevcanın burada olmayışından dolayı uyarı yapmak zorunda hissettim kendimi, nestai arkadaşımız şu sıralarda fazla katılımda olmadığını yazmış sorunlarıda varmış okudum, umarım en kısa sürede kendisini toparlar... fakat, yarışma kuralları gereği bu hafta bireyselde 1. olduğu için, birinci olmasını sağlayacak ne yaptıysa o hafta için paylaşım alanına kısa bir özet geçmesi gerekiyor.. hangi yöntemi uyguladı tavsiyesi vs... ama yapmalı... geldiğinde bu mesajı görmez ise takımda olan diğer arkadaşlar lütfen uyarıda bulunsun...

selam kızlar nasıl gidiyor.bu arada 1.olmuşuz ve ve bu 1.likte 2.sıradayım bunuda kardeş takımdan öğrendim.herkese çok teşekkürederim.benim yaptığım şey belli.lahana çorbası içtim bol bol ama o kadarda bol değil 2 gün içtiysen 1 gün içmedim ne bileyim içesim gelmedi ılık su falan. ne yaptığımı bende açıkçası.ama tek sorunum spor yapamamak havalar düzelir düzelmez onada başlıcam inşallah.pazara gidince tekrar lahana alıp çorbayı yapıcam bu hafta araverdim önümüzdeki hafta tekrar başlıcam inşallah.bu arada seda sayan elma-krom diye bir hapla zayıflıyor.nette açıklaması var yani çıkmış ama pahalı.bol bol elma yiyin kızlar, dr. tv de açıkladı çok faydalıymış.kilo vermede çok yararlıymış benden söylemesi.öptm herkesi.

arkadaşlar merhaba offffffff benim birkaç gündür canım çok sıkkın:KK43:güzel yolunda giden diyetim dört gündür sekteye uğradı:KK43:(yemeklerimi hep kaçırıyorum fazlasıyla:KK43:bu sıralar gripte oldum kolumu kaldıracak gücüm yok evde yemek yiyip hemen yatıyorum:KK43:(şimdiden 200 gr.almışım moralim çok bozuldu çook:KK43:(

arkadaşlar lütfen kulağımı çekin benim:KK43:azar işitmeden kendimi toplayacağım yok:KK43:((

bak hele bak .hanım hanım şurda cumaya ne kaldı.hem gripken bol greyfurt suyu iç.hem zayıflatır,hem iyileştirir.sakın bırakma,bak bende bırakırım bahanedeyim zaten...kaydirigubbakcemile

selam kardes takim gecen hafta ugrayamadim kizlar hal hatir soramadim ekran sorun cikardi bizim nassiniz bakalim birincilik ne cok yakisti kardes takimima be ne guzel masallah boyle devam edinde biz arkanizdan gelelim bende bu hafta pek tembelim yav kilo veremdim ama insallah bu hafta caba gostercem azda olsa vermem gerek
bizede beklerim kizlar hadi ba$ ba$

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz
Ben bu haftada kendimi veremiyorum şu diyet işine motivasyon düşüklüyü var .Dıyet listelerinden seçtiğim 1300 kalorilik bir diyete başladım .bugün 1.günüm 30 gün yapmayı düşünüyorum yoksa bu işiniçinden çıkamayacağım

Ya benimkulağımı kim çeksinbenimde ihtiyacım var buna
Akadaşlar motivasyon için paylşımlarıızı arttıralım yoksa ben kopuyorum
ya aşk olsun ne güzel birinci olmuşuz,artık dururmu insan.tamam bugün sevdiğiniz bişi ama aşırıya kaçmadan yiyelim.ama yarın yeni başlıyomuş gibi,enerjik başlayalımyaza böyle mi girmek istersin
$80oscarodultoreni2.jpg

yoksa böyle mi?
$sisman-kadinlar-ulkesi_o.jpg

ay allah korusun buseyrem ikinci resimdeki gibi olamyi istemem aslinda bu aralar bende kacirdim bu hafta kilo veremedim yine bakalim allahtan ümir kesilmez daha 1 gun var

Karamanlı toparlayalım kendimizi ben bugün toparlanmaya çalıştım .Yoksa hayalimizdeki yazlıkları giyemeyeceğiz yine

Aman yine cuma günü geldi nede çabuk geçiyor günler ben bu haftada istediğim kadar kilo veremedim sizde durumlar nasıl

offffff arkadaşlar çok hastayım:KK43:(yazdıklarınızı okuyunca biran telaşlandım!kızlar hepimiz motivasyon eksikliği yaşıyoruz anlaşılan:KK43:(ben ne zaman hasta olsam diyet rafa kalkıyor zaten:KK43:valla içimde yakında greyfurt:)ağacı çıkacak ama yok banamısın demiyor:)hem zayıflama için hem sağlık için:)78.00 oldum 200 gr aldım eyvah ki eyvah:KK43:bugün dikkatli olmaya karar verdim yoksa bu gramlar kilo olarak geri gelecek!

Çok geçmiş olsun definyacığım dikkat et en azından almamaya çalış gerçekten gram gram kiloya dönüşüyor.Bugün diyeimin 2. günü inşaallh bu diyeti tamamlarım

offffff arkadaşlar çok hastayım:KK43:(yazdıklarınızı okuyunca biran telaşlandım!kızlar hepimiz motivasyon eksikliği yaşıyoruz anlaşılan:KK43:(ben ne zaman hasta olsam diyet rafa kalkıyor zaten:KK43:valla içimde yakında greyfurt:)ağacı çıkacak ama yok banamısın demiyor:)hem zayıflama için hem sağlık için:)78.00 oldum 200 gr aldım eyvah ki eyvah:KK43:bugün dikkatli olmaya karar verdim yoksa bu gramlar kilo olarak geri gelecek!
amanın kızlar geçen hafta birinci olduk ya bu haftada birinci olcaz böyle giderse.ama sondan birinci.niye konuşmuyoruz diğer takımlar gibi.birbirimizi destekleyelim.ben 1,8 kilo vermişim şimdilik .bakalım yarın da tartılacam .biraz motiveye ihtiyaç var.ben şimdi yapacağımı biliyom size .görürsünüz siz....kaydirigubbakcemile

AMA YAZA BOMBA GİBİ GİRMEYEDE ÇOK AZ KALDI!!!!!!!!!

$041.jpg

$071.jpg

$image1xl.jpg

$drew-barrymore-1024x768-25315.jpg

KIZLAR,LÜTFEN BEN SİZDEN GÜÇ ALIYORUM,EĞER SİZ OLMASANIZ 120 130 LARA DOĞRU GİDİYODUM.HADİ YAZIN RAHAT ETMEK VE İNSANLARIN GARİP BAKIŞLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM.BENİM ÖNÜMDE UZUN Bİ YOL VAR.BERABER GİDERSEK BENİM İÇİN KOLAY OLUR.YOKSA BENDE BİTERİM :eek:klava:

Buseyrem motivasyon süperrrrrrrrrrrrrrr
Canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta gururumuz olacaksın bizim kızlar bu aralar pek uğramıyor ne oldu anlamadım

X