kıslarr ben 66.2 kiloyummm değişiklik olmamış kilomda ama almamışımda bu hafta inanılmaz yemek yedim anlatsam kovarsınız beni burdan
selam kızlar.bakıyorum hemşeriler var grupta muhabbet pek güzel.ayrıca herkes acayip hırslı gibi bu hafta.buse sana yürekten inanıyorum.bütün arkadaşlarıma inanıyorum da bir kendimden yana şüphelerim var oda düzelir inşallah.bu arada lahana diyeti iyi gidiyor ama 2 gündür önemsemiyorum çünkü regl olcam ve iştahım acayip artmış durumda.ben lahana diyetine çok bağlı kalmadım yani sadece çorbayla beslenmedim.ama dikkat ettim.inşallah 59 olmuşumdur ama nedense bana öyle gelmiyor.karnımda iyice şişti buna sinir oluyorum işte şu adet öncesi şişkinliğim olmasa iyi olacak ama bu da biyolojik faktör işte.neyse daha tartılmadım akşama tartılıp yazarım.herkesi öptüm.çok kilo vermeler.
bu arada arkadaşlar benim kilom 77.800 oldu.yarın duruşmalarım var geç gelebilirim ben şimdiden bildirimimi yapayım içim rahat olsun:)
slm kızlar nasılsınız .aranızdan ayrıldım ama hiç birinizide unutmadım .kilo vermeler nasıl gidiyor.inşallah hepinizinide hedefe ulaşmasına az kalmıştır.ben takımı bıraktım ama yinede dikkat ediyorum.yediklerime içtiklerime .sanki sizlerle birlikteymişim gibi davranıyorum .tabi takımda olduğum gibi sıkmıyorum kendimi sengözlerimebaksanab ayyy takımdayken ne zor oluyo du benim için bi türlü kendimi adapte edemedim motife olamamak ne zormuş .
zaten ayrılmasaydım kesin diskalifiye edilirdim .neden mi öce annanem sonra kayın validem 10 gün arayla kalp krizi geçirdiler ve sonucu yazmak için evde olmayacaktım hastanelerdeydim çünkü haliyle bildirim yapmadığım için atılacaktım gruptan .neyseki şimdi iyiler ikiside .hastanede olduğum günler boyuncada allahıma hep şükrettim çok şükür sağlıklıyım diye.kilo lu olduğum için kendimi beğenmiyordum bi tarafıma kusur buluyordum hep .şimdi allah kimseyi sağlığından etmesin diyorum kilolarıda takmadan onlardan sağlıklı bi şekilde kurtulmaya çalışıyorum.çok şükür sağlığım yerinde kilolardan kurtulmaksa benim elimde a.s
neyse kızlar lafı uzattıkça uzattım kendinize iyi bakın hepinizide öpüyorum Şeniz .arada uğrar yazarım size .sağlıklı kilo vermeler hepinizede aranızda olmasam bile iyi dileklerim sizlerle :1hug: a.s. :1hug:
bgn 20 dk yürüdüm
Sevgili arkadaşlar 80.9 olmuşum. Beni bu şekilde kaydedebilirsiniz. Kusura bakmayın bu aralar giremiyorum. Berbat bir dönem geçiriyorum. Eşimle yolları ayırdık :s Bu hafta sonu evide taşıyorum. Allah yardımcım olsun.... Sevgiler...