Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar çok üzgünüm... geç kaldım... 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum. işe de gidemiyorum. kusura bakmayın bu hafta için bana. kilom 83,2 geç kaldım ama yinede soyleyeyimm...

canım benım ınsallah duzelmısındır ben tahmın ettım cunku bugune kadar hıc bıldırıde bulunmamıslıgın olmamıstı onunla gecmıs olsun gulum ıyısındır sımdı bende ne zamandır sık gıremıyorum ınternete dun yatılı mısafırım vardı arkadas dun benı gorunce vücudunu resmen terbıye etmısın vucudun sekle gırmıs ama daha fazla verme safınaz gıbı olma dıyınce cok motıve oldum vallahı bende baslayayım falan dedı bugun 3-4 gun aradan sonra yıne sporuma basladım cok yoruldum ama olsun vucudumu dahada cok sekle sokmam lazım sımdı kendımde kusur olarak goguslerımı gormeye basladım emzırmeyı bıraktımya halıyle gogus yıprandı dıklestırmem lazım ama masıl onu bılmıyorum bılgısı tecrubesı olan varsa yazsın beklıyorum bende bugun sabah azıcık ekmekle melemen yedım cayda ıctım sekerlı bıraz oncede corba ıctım aksamada nesfıt yıcem artık yedıklerımede dıkkat etmem lazım 3 kılo yapıstı gec verecek gıbıyım sabırla o gunu beklıcem yedıklerıme dıkkkat edemesem bıle (esım zorla yedırıyor ) yaza kadar spor yaparsam gıder bu 3 kılo yaza bakımlı bırı olarak gırmek ıstıyorum sacımı falanda boyattım cıldımede bakmaya basladım kendıne guvenım arttı vallahı spor ne guzel seymıs megersem bugune kadar yapmadıgım ıcın pısmanlık duyuyorum kızıyorum kendıme klava:

Sevcan günde ne kadar spor yapıyorsun bende tamamen spora başlamayı düşüüyorum nasıl başlasam sen tecrübelisin

merhaba güzel arkadaşlar ya çay yaptık pasta börek yaptık sizleri takıma bekliyoruzkaydirigubbakcemile bir günde çıkıp gelin ya olmazmı.tamam tamam börekleri yedirmeyiz size kilo alırız bakın en iyisi diğer takımalrı çaya davet edlim börekleri çörekleri onlar yesin bizler derece yapalım:jeyyar:

Sevcan günde ne kadar spor yapıyorsun bende tamamen spora başlamayı düşüüyorum nasıl başlasam sen tecrübelisin

CANIM SEN IYI KILO VERIYORSUN BIRDE SPORA BASLARSAN BENCE HEDEFINE DAHA CABUK ULASIRSIN HEMDE VUCUDUN SIKILASIR.BEN NIVEA BODY CDSI VARDI BU SITEDE ORDAN INDIRMIŞTIM BASKALARININ YORUMLARINA BAKARAK YAPMAYA KARAR VERMISTIM SPOR ISINMA VE RAHATLAMA HAREKETLERI DAHIL 40 DAKIKA FALAN SURUYOR ORTALAMA 380 KALORI FALAN YAKIYOR BILDIGIM KADARIYLA AMA BEN ARTIK BIR YAPISTA IKI KERE YAPIYORUM ISINMA VE RAHATLAMA HAREKETLERINI BIR KERE YAPIYORUM AMA ANA HAREKETLERI (ASIL ZAYIFLATAN KISMI) IKI KERE YAPIYORUM BIR SUREDIR.ORTALAMA 60 -70 DAKIKA FALAN SURUYOR AMA SEN YENI BASLAYACAGIN ICIN BIR KERE YAPSAN YETER BEN VUCUT ALISTI ARTIK DIYE IKI KATINA CIKARDIM SENDE VUCUDUN ALISINCA IKI KATINA CIKARIRSIN ONCE 40 DAKIKA YAPMAK BILE ZOR GELIYOR SIMDI BIR KOLAY GELIYOR BANA IKIYE BILE ALISIYORUM ARTIK AMA TER ICINDE KALIYORUM TER DAMLIYOR HERYERIMDEN BAKALIM CUMAYA KILO VEREBILECEKMIYIM BU HAFTA COK TEMBELLIK YAPTIM AMA ALLAHTAN KILO ALMADIM BUGUN YEDIKLERIMEDE DIKKAT ETTIM ZAYIFLAMAM LAZIM 57 BIR OLSAM VARYA OYNUCAM :teytey:hihoyyyt

MEHALIM SENDE AZ DEGILSIN BACIMYA ESKIDEN SOHBET ICIN IYILIK ICIN MISAFIR EDILIRDI INSANLAR SIMDI SEN DIGER TAKIMLARI ÇIKARIN ICIN CAGIRACAKSIN HA ASLINDA FENADA FIKIR SAYILMAZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 SAKA BIR YANA BEN SIZIN TAKIMA PEK YAZMIYORUM AMA SUREKLI YAZDIKLARINIZI OKUYORUM CANIM HA BU ARADA L CARNITINE HAKKINDA DAHA BILGI YOK DEMI MERAKTAN OLCEM BURDA

kızlar şişkoyum ben de yaşasın, off mutsuzum kilo vermeliyim yarışma ne iş oluyo güdüler belki beni de napcas kızlar ya

canım az evel konuştum sordum arkadaşıma doktora sormuş pekbir faydası olmaz demiş.sadece doping etkisi için kullanıyor acildeki doktorlar demiş.yani gerçek anlamda yağ yakmada bilinen bir etkisi yok sanırrım sadece fazla enerji açağa çıkarmada ve uzun süre ayakta kalmada etkili anladığım kadarı ile

hadıya bak sımdı moralım bozuldu ıyıde bana zaten dopıng etkısı saglamıyorkı benım bıldıgım kadarıyla yagları ıncelterek mıtekontrıye gecmesını kolaylastırıyor bu sekılde daha ıyı kılo verdırıyormus kullanan eczacılarda varmıs okudugum kadarıyla ama tabı ne derece dogru bılınmez neyse artık almıs bulundum bıtene kadar kullanırım sonrada zaten almayı dusunmuyordum ama gelecek ıcın sormustum bellımı olur hem kullanmak ısteyenlerde olabılır dıye keske faydalı olsaymıs neyse artık saglık olsun aman zaten spor yapıyoruz yetmezmı bı zayıflayabılseydım cıldırcam cok takıyorum kafaya

bende sizin takımın yazdıklarını takip edmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum bacım sizin hızınıza

Evet sevcan sen çok takıyorsun senin çok iyi gözüktüğüne eminim sporu en azimli ypan sensin
sanırım bende başlıyorum artık dediğin gibi aynı zamanda sıkılaşmam lazım neredeyse ayda 5 kio verdim inşaallah böyle devam eder

Ben her cumartesi kendime izin veriyorum bugün istediğimi yedim yarın tekrar başlıyorum

arkadaşlar ben daha 15 tatilin ilk günü göçürdüm.ah annem o kadar güzel yemek yapmak zorundamısın.neyse yarın devam hepinize sevgiler

telefonunu nerden bileceksin mehalim.yavru kuşum senin diyet nasıl gidiyo.geldiğimde 60 a inersen bi kutlama yaparız.:))

2 haftada 3.5 kilodan bahsedioruz biraz zor be buse ama inşah diyim sen beni bırak ben seni aldığınde süzülmüş görmek isterim

arkadaşlar ben daha 15 tatilin ilk günü göçürdüm.ah annem o kadar güzel yemek yapmak zorundamısın.neyse yarın devam hepinize sevgiler

:roflol::roflol: okul tatili değilde diyet tatiline mi girdik yoksa

bu arada kilon kaç şeker..kilo çizelgeni göremedim

canım benım spor yaparsan bence verırsın hem zayıflayınca vucutta gevseme oluyor spor sıkılastırır hem vucudunda pürülsüzleşir vallahı bacagımda selülütün 's' si bıle yok oyle hos oldukı benım bacaklarımda görünüşte yoktu ama sıkınca cıkıyordu selılut ama sımdı oda olmuyor cok hosuma gıdıyor aslında gorunusumu herkes begenıyor yeter dıyor herkes kemıklerın cıkmıs dıyorlar ama takıntı ıste napıcaksın zaten eskısı gıbı yedıklerıme cok dıkkat edemıyorum ama sporu bırakmayı dusunmuyorum hatta sımdıye kadar yapmadıgıma oyle pısmanımkı bıde goguslerımı dıklestırmem lazım halıyle bebıs emınce eskı formu yok 3 kılo verırsem sporla bırde gogsumu duzene sokarsam super olcak ama bakalım bunlar bıraz aman alıcak ama yaza hepsını yapmıs olacagım ınsallah canım yaza bızım takım forma gırecek ınsallah

akrep33 canımcım çi,zelge işini bu aralar çözmeye çalışıyorum.ama şunu söyleyim çooooooooooooook kilom vrrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…