- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
kızlar çok üzgünüm... geç kaldım... 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum. işe de gidemiyorum. kusura bakmayın bu hafta için bana. kilom 83,2 geç kaldım ama yinede soyleyeyimm...
Sevcan günde ne kadar spor yapıyorsun bende tamamen spora başlamayı düşüüyorum nasıl başlasam sen tecrübelisin
merhaba güzel arkadaşlar ya çay yaptık pasta börek yaptık sizleri takıma bekliyoruzkaydirigubbakcemile bir günde çıkıp gelin ya olmazmı.tamam tamam börekleri yedirmeyiz size kilo alırız bakın en iyisi diğer takımalrı çaya davet edlim börekleri çörekleri onlar yesin bizler derece yapalım:jeyyar:
canım az evel konuştum sordum arkadaşıma doktora sormuş pekbir faydası olmaz demiş.sadece doping etkisi için kullanıyor acildeki doktorlar demiş.yani gerçek anlamda yağ yakmada bilinen bir etkisi yok sanırrım sadece fazla enerji açağa çıkarmada ve uzun süre ayakta kalmada etkili anladığım kadarı ile
merhaba güzel arkadaşlar ya çay yaptık pasta börek yaptık sizleri takıma bekliyoruzkaydirigubbakcemile bir günde çıkıp gelin ya olmazmı.tamam tamam börekleri yedirmeyiz size kilo alırız bakın en iyisi diğer takımalrı çaya davet edlim börekleri çörekleri onlar yesin bizler derece yapalım:jeyyar:
arkadaşlar ben daha 15 tatilin ilk günü göçürdüm.ah annem o kadar güzel yemek yapmak zorundamısın.neyse yarın devam hepinize sevgiler
Evet sevcan sen çok takıyorsun senin çok iyi gözüktüğüne eminim sporu en azimli ypan sensin
sanırım bende başlıyorum artık dediğin gibi aynı zamanda sıkılaşmam lazım neredeyse ayda 5 kio verdim inşaallah böyle devam eder