Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevcanım busede bende aynı okuldayız evet bir kasaba okulu nevşehiri bilirmisin bilmem ama acıgöl ilçesindeyiz senin şu carnite hapına gelince dün arkadaşımla beraberdik 2 doktor karşı çıkmış boşuna kimyasal almayın demişler yağ yakma özelliği yok sadece enerjı veriri demişler.

busemmmmmm beklediğim cümleleri senden duymak çok güzel evet kilo yüzüne yaklışıyor çok güzelsin ancak herşey yüzünle bitmiyor ben asla görünüşüne takılmadım senin bunu biliyosun canım tek korkup hep genç kalmıcaz ve yaşlanıyoruz zamanla sağlığını kaybetmenden korkuyorum ama görüyorumki daha azimlisin canımsın hep yanındayım asla unutma sen gel ben sana gene tenefüslerde elme soyup getirecem yemeklerini ben yapacam sen yeterki kararlı ol o düğünde en önlerde ol

nevsehırı bılmezmıyım gulum ben nevsehırlıyım esımın gorevı nedenıyle samsundayız nevsehıre geldıgımde bakarsın tanısırız canımya aslen nerelısın canım

Mehalım carnıtıneye gelınce bılgın ıcın tesekkur ederım bugunden ıtıbaren kullanmıcam cok saol canım

nevsehırı bılmezmıyım gulum ben nevsehırlıyım esımın gorevı nedenıyle samsundayız nevsehıre geldıgımde bakarsın tanısırız canımya aslen nerelısın canım

canım ben ankara lıyım .tayinim nevşehire çıktı.umarım karşılaşırız.çok öptüm.kaydirigubbakcemile3

meraba canım.ben ankaradanım.ama tayinim nevşehire çıktı.umarımbi gün tanışırız.öptümkaydirigubbakcemile3

inşallah tanışırız canım ankarayıda ıyı bılırım kucuklugumden berı her yıl gıderız bırde 1 yıl evlıyken ankarada oturdum eryamanda .
Merhaba arkadaslar bugun sabah haslanmıs yumurta yedım sonra bır tane elma nesfıt ve yogurt yedım sımdıye kadar aksamda corba ıcmeyı planlıyorum artık yedıklerıme dıkkat etmem lazım cumayada az kaldı hemende gunler gecıyor vallahı aslında bı dıyetmı uygulasam acaba dıyorum onerebılecegınız bı dıyet varmı arkadaslar

canım mehalimle telefonda görüştüm şimdi,diyoki neresinden mişsin? nevşehirin.o merkezden .öptük senikaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar birkac gündür ugramiyorum ben bugün kahvaltida iki dilim ekmek birazb biber kavurmasi beyaz peynir domates salatalik ve 1 sekarli buyuk bir cay ictim aksamada tavuk yaptim firinda cani isterse ondan yiyecegim ama benim kilo hala ayni ne yapacgim bilmiyorum takildi kaldi

sevcan canım nevşehir merkezdeyim yazın gelirsende bekleim ayrıca görümcemde samsunda oda eşi nedeniyle eşi tekelde idi samsunadaa gelmiştim onun yanına ay çok merak ettim seni

sevcan canım nevşehir merkezdeyim yazın gelirsende bekleim ayrıca görümcemde samsunda oda eşi nedeniyle eşi tekelde idi samsunadaa gelmiştim onun yanına ay çok merak ettim seni

CANIM BENIM BENDE SAMSUNA GELIRSEN BEKLERIM VALLAHI BENDE SENI MERAK ETTIM SIMDI BAKARSIN TANIDIK CIKARIZ.ANNEM GÜVENCİRLİK KÖYÜNDEN BABAMDA GÖRE KASABASINDAN AMA DOGMA BUYUME NEVSEHIRLIYIM CANIM .SEN LISEYI HANGI OKULDA OKUDUN CANIM BUSEYREM INSALLAH SENINLEDE TANISIRIZ CANIMYA AY MEMLEKETLILERIM VARMISTA HABERIM YOK MEHALIM TEMMUZ GIBI GELICEM AMA YINEDE BIZIM IZINLER BELLI OLMAZ AMA YINE HABERLESIRIZ INSALLAH TANISIRIZ GULUMYA :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar !maşallah aramızda eğitimcilerimiz bayağı fazlaymış:)
ben de ürgüp-göreme bölgesini gezerken nevşehirden geçmiş ve gezmiştim.şirin fakat küçük bir yer.ne güzel özellikle de gurbette olanlar için memleketlerinden laf açıldı mı akan sular duruyor ve hemen insanlar kaynaşıyor.ortak paylaşım artıyor:)
ben bu sabah bir yumurta,bir dilim ekmek ve biraz peynir ve domates yedim.bir bardak sütümü içtim.
buseyremcim azmini kaybetmeden devam edersen ,hepimiz devam edersek yaza bayağı farklı ve mutlu gireceğiz.bu yaz bizde de düğünler var!ve bu düğünler benim biraz da kamçım oldu:))inşallah hepimiz elele bu sancılı dönemlerimizi atlatacağız

Ya arkadaslar cumaya az kaldı ınsallah hepımız kılo verebılırız benım artık 57 olmama lazım ıkı gun once magzaya gırdım pantolon begendım ama almaktan vazgectım bıraz daha vereyımde oyle alayım dıye suanda sadece bır pantolonum tam oluyor eskılerden oda 60 kılo oldugumda almıstım kıloyuyken aldıklarım bol dıgerlerıde dar gelıyor bır pantolonladolanıp duruyorum ortalarda ama yınede beklıyorum subat sonuna bı 57 olsam super olcak vallahı ılk ısım bı magzaya gırıp 3-4 tane kot pantolon almak olcak evde gıydıgım esofmanlar bıle bolardı belımden dusuyor m beden olmasına ragmen kıloluyken genıslettım sanırım.bakalım bu hafta kacıncı olcaz bu cuma benım cok bı katkım olmaz sanırım ama bakalım artık 200-300 gr da olsa katkım olur ınsallah 59,5 olsam bu hafta ıcın buda yeter

haklısın canımya memleketten bırını bulunca ınsan cok sevınıyor bakarsın tanıdık cıkar demı ama.canım 78 olmusun gozun aydın ıcımızde en azımlılerdensın senı tebrık edıyorum canım bende basta fena degıldım ama bozdum ama soz sıze dıkkat edıcem yedıklerımede dıkkat edıyorum 100 gr daha gıtmıs 59,7 gorunuyorum ama bellıde olmaz cuma bı olsun bakcaz artık

canım ben 78 liyim anadolu lisesinde okudum 1996 mezunuyum acep sen kimlerdensin :)) ay çok merak ettim yaaa

sağol sevcancım:)sözlerin beni mutlu etti hımmm ben eminim ki sen cuma günü takımın yüzünü güldüreceksin:)

günaydın kardeş taıkmımın güzelleri nasılısınz bakalım
canım lahana diyetini sürekli yapman doğru değil biraz araştırsın istersen
ara vermen lazım sürekli yapma sağlığın içinde tehlikeli

sevcancan canım sen 13 takıma geldiğinde kaç kiloydun ya
şu an bakamıyorum ama çok ii verdin tebrik edeiyorm seni canım özellikle iradene
ben bir daha 59 u göremem sanırım

akrepcim ben 70 kiloya indim çok güzel oludn verme dediler
ben 65 oldum aynısını dediler
60 oldum yeter verme arıtk dediler
yani ben verdikçe tamam dedi millet ama her seferindede çok güzel oldun dediler
ama şu vr ki ben 59 olduğumda kendimi i hissetemdim hiç etraf hep hırtlak gibi oldun dedi ya
61-62 arasında eşim çok güzelliştin yüzüne kan geldi dedi ama
ben şu anad 63 gördüm
yani bu çok üzücü bişe ya
engel olmazsak dikkat etmezsek hopppp
geri geliyo bu yağlar yerelrine yaaa

busecim vereceğine inandıkca verecesin canım
ve sakın vazgeçme
kendine hakim oldukça zayıflıcak zayıfladıkça kendine daha çok hakim olacaksın

desteğiniz için teşekkürler.bakalım .tatilde ailemin yanındayım.onların desteğiyle 10 gün sıkacağım dişimi.sonrası çorapsöküğü gibi gelecek.buna inanıyorum.bu seferde olmazsa herşey biter benim için.hem yaşım geçiyo.hem sinirlerim yıpranıyo.umarım haziranda düğüne gitmeden önce zayıflarım ve hayalimdeki elbiseyi giyip, resim çektirip size yollarımhihoyyyt

Merhaba kızlar aramızda hemşolar varmış
Buseyrem sen kararını vermişsin artık başarırsın bende bir türlü başlayamıyordum başlasam bile birkaçgünde bırakıyordum eşim evlendiğimiz zamanki kiloda bense doğumlardan sonra kilo aldım.Tabiki buda espiri konusu oluyor benimde canimı sıkıyor inşaallah bu sefer başaracağız

Sevcan seninde beirttiğin gibi hoop cuma geliveriyor eski Sevcan geri geliyor kim tutar seni başla başl a senin azmin benide hırslandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…