Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada ben sana güveniyorum mehalim sen verirsin de ben kendimden nefret ediyorum bu konuda

buse boş lafları bırak buraya ne içtin ne yedin onları yaz bakım cuma günü dediklerimi unutmadın inşallah hadi bakem

tamam sabah basit bi kahvaltı.arada babamın zorla yedirdiği meyve salatası ve öğlen 8-10 tane pazı sarması.akşama yayla soslu tavuk yicem.bugün kola içmeden atlatırsam benim için devrim olacak......

Son düzenleme:
kardes takimdaan bugun kimse gorunmuyo nirdesiniz be yav insan bir takimina ugrar neyse
herkeze gunaydinlar guzel hafta basi yapalim insallah hafta sonuda derece ne dersiniz kardes takim
aaanaa yoksam hafta sonu cok kacamak yapildida buraya gelemiyomusunuz cabuk anlatin bakem neler yenildi icildi siz yazin ben sonra gelir bakarim
saka bir yana kizlar lutfen bu hafta kendimizi gosterelim
hepinizi opuyom

arkadaşlar merhaba!özür dilerim geçtiğimiz cuma bildirimde bulunamadım:KK43:perşembe gecesi çok acil bir işim çıktı cuma günü de emniyet-adliye derken bildirimde bulunamadım dört gibi işim bitti eve gidip kendimi yatağa zor attım:KK43:
ben de bu sabah iti bariyle 78 kiloyum arkadaşlar.

arkadaşlar bişi sorcam.elma sirkesi zayıflatırmış.salatanıza dökün diyolar.suya karıştırın diyolar ama ne kadar miktar onu biliyor musunuz?
bide zayıflama bandı kullanan var mı ?hani şu omza yapıştırılanlardan .ben bugün taktım.ama diyet listesi var protein yoğunlukta. bu sakıncalı diyolar .öf 1 ayı 1 atlatsam.her şey yoluna girecekte işte....

selam kızlar. lahana çorbası diyetine devam ediyorum en son 1.100 gr vermiştim ama geçen haftadaki sonuçları etkilemedi.bu diyete 62 kg la başladım şimdi 61.9 um şimdi derken cuma günü öyleydim.henüz daha tarılmadım ama inşallah 1 kilo daha gitmiştir.eğer giderse haftada 2 kilo vermiş olacam ve 1.5 ay gibi kısa sürede istediğim kiloya ulaşabileceğim inşallah.bu arada elma sirkesini bende salatamda kullanıyorum.beni rahatsız etmeyecek miktarda döküyorum normal bir salatada olması gerektiği gibi.belli bir miktarı yok sanırım.sabahlarıda ılık suya elma sirkesi ve bal katıp için diyorlar.birçok sitede bu karışımın zayıflattığını yazmış.ama denemedim.neyse inşallah bu cuma 59 u görürüm.herkese kolay gele.

arkadaşlar bişi sorcam.elma sirkesi zayıflatırmış.salatanıza dökün diyolar.suya karıştırın diyolar ama ne kadar miktar onu biliyor musunuz?
bide zayıflama bandı kullanan var mı ?hani şu omza yapıştırılanlardan .ben bugün taktım.ama diyet listesi var protein yoğunlukta. bu sakıncalı diyolar .öf 1 ayı 1 atlatsam.her şey yoluna girecekte işte....

ben kullandım bennnnnnn naniknanik biliyosunya açlık hissini azcık bastırıyo sen araya verme kullan bitsin .alma sirkesine gelinc bir bardak suya 1 çorba kaşığı karıştır iç dene bakalım ayy sabırsızlık bekliyorum senin nevşehire dönüşünü hadi bakalım

Bende kullandım ama faydasını görmedim diyete alıştınmı bırakmak istemiyorsun insan kilo verdikçe hevesleniyor 2 aydır diyet yapıyorum inşaallah sende 1 ayı atlatırsın

sevgili mehalim hiç bi şi hayal etme.bütün kilolu kişiler evde babamı annemi üzmeyim diye az yerler ya
.belki onun hayrına 1 2 kilo gider.ya gerçekten çok üzülüyolar bana. bide babamın isteği üzerine haftada 2 3 gün yürüyüş yapcaz.
bize yakın 3 park var.aklına ne gelirse bi sürü spor aleti koymuşlar .bisiklet falan yürüyüşten dönüncede 15 20 dakka onlarla bi şiler yapcam işte.sen olsaydın 2 saat koştururdun mehalim .allah senin gazabından korusun.

buse canım verirsin emin ol yeterki istikrarlı ol..her şey bizim elimizde unutma.negüzel ailende destek oluyormuş sana çok şanslısın..düşünsene bi kaç ay sonra şimdi giydiğin kıyafetler çok bol gelecek sana

buse canım verirsin emin ol yeterki istikrarlı ol..her şey bizim elimizde unutma.negüzel ailende destek oluyormuş sana çok şanslısın..düşünsene bi kaç ay sonra şimdi giydiğin kıyafetler çok bol gelecek sana

canım benim umarım öyle olur.çünkü beni sevenlerin tek dileği zayıflayıp sağlığıma kavuşmam.
haziranda dayımın oğlunun düğünü var. o zamana kadar 70-75 olsam yeter.26 yaşındayım güya eğitimciyim.insanlar benim böyle çok tatlı olduğumu hatta kilonun yakıştığı nadir insanlardan olduğumu söylüyolar.önceleri mutlu oluyodum ,demekki yakışıyo.
ne kadar aptalım sizin yazıları okuyunca gaza geliyorum
ama yarından itibaren 10 günlük sıkı diet yapcam .spor ve az yiyerek hedefim 5 kilo size yazcam bakalım ne olacak .mehalim bekle beni geliyorum....:eek:

anammm o insanlara sakın inanma..banada öyle diyolardı çok tatlısın felan diye..verdikten sonrada dedilerki çok kötüydün ama üzülme diye öyle diyoduk dediler..
gördünmü bak yüzümüze farklı arkamızdan farklı derler..en iyi göz kendi gözümüzdür..aynalarla daha bir dost olmak için ve sağlığımız için vericez canım sende verirsin azmini hiç kaybetme

akrep33 çok sağol desteğin için.artık bende senin gibi düşünüyorum.sonuçta bu halimden memnun olmayan yaşlı bi genç kız gibi giyinen benim. düğünde en kuytu köşelere çekilip insanların bana ucube gibi baktığını düşünen benim.ama hazirandaki düğünde süper giyinip en ön masaya oturmazsam...

ya kızlar ben burayı yeni keşettim.sizler 20 kilo filan vermişsiniz bunu nasıl başarınız.ne kaar süree gitti bu kilolar.ben 8 ay önce ğum yaptım.eski kiloma önüm.ama tekrar alım.şimi veremiyorum.bana ail yarım.......

İyi akşamlar arkadaşlar,
Nasılsınız? Kızımın aylık kontrolü vardı, tüm gün ona koşturdum, aşısı, tahlili, kontrolü, ikimiz de çok yorulduk. Haftaya pazartesi işe başlıyorum onun stresi var. Kızıma ek gıdaya başladık ona adapte olmaya çalışıyorum yani çok yoğunum. Konsantre olamadım 2 haftadır, ama işe başlayınca daha düzenli olacak hayatım ve daha rahat kilo vereceğim diye düşünüyorum.
En kısa zamanda yeni istatistiklerimizi yaparım.

ya kızlar ben burayı yeni keşettim.sizler 20 kilo filan vermişsiniz bunu nasıl başarınız.ne kaar süree gitti bu kilolar.ben 8 ay önce ğum yaptım.eski kiloma önüm.ama tekrar alım.şimi veremiyorum.bana ail yarım.......

Merhaba canım,
20 kilo verenler diyet ve (genelde) spor yapmışlar, hamurişini kesmişler, akşam geç saatlerde yememişler genel olarak. Ben doğum yapalı 6 ay oldu sıkı diyet yapamıyorum, sadece dikkat ediyorum emzirdiğim için. Senin de emzirme olayın bittiyse spor ve diyetle istediğin kiloya ulaşırsın.

ben kullandım bennnnnnn naniknanik biliyosunya açlık hissini azcık bastırıyo sen araya verme kullan bitsin .alma sirkesine gelinc bir bardak suya 1 çorba kaşığı karıştır iç dene bakalım ayy sabırsızlık bekliyorum senin nevşehire dönüşünü hadi bakalım

canım ya nevsehıre donusunu beklıyorum yazmıssın buseyremle sen nevsehırdemı ogretmenlık yapıyorsunuz kız merak ettım sımdı hangı okulda calısıyorsunuz

X