merhaba arkadaşlar:)hastalanıyorum galiba yeniden içimde bir ürperti bir titreme sormayın(
evet biraz az oluyor ama dedigin gibi metabolizmam yavasladi galiba bu hafta hic kilo gitmedisenağlama valla ama sabah kahvalti yapmayi sevmiyorum öglen hep beraber yapiyoruz aksam da sadece cocuklar oluyor onlara göre hazirliyorum ( esim cok aktif birisi isten geliyor ve cantayi alip antremana gidiyor antrenörlük yapiyor amatörce ) bide spor yapmiyorum su aralar calisiyorum kendi isyerimiz var eve gelincede ev isi cocuklar kendimi koltuga zor atiyorum cok tembelim aslinda haftada ikimkere spora gidiyorum ama yetrmiyor spor salonuna yazilmayi düsünüyorummaslinda ama bakalim suyu da deneyecegim unutmazsam tabiki
slm kızlar benden bu hafta tam 1 kılo daha gıttı ama sızlere bısey soylemelıyım ben cumartesı turkıyeye yanı ıstanbula gıdıyorum annemlerde ınternet yok ben galıba 3 hafta boyunca yazamıcam bu ısı nasıl yapıcaz bana bırı anlatırsa sevınırım lutfen benı guruptan cıkarmayın olurmu kızlar ben uc hafta sonra donucem ozaman yıne baslarım bıldırmeye sızlere sızden yıne tamam onemlı dııl yada olmaz dıye cevap beklıyorum kenınıze ıyı bakın optum
canım gerı donecek seklınde yapılıyor ben o sekılde yaparım canım hallederız merak etme sen gıt gezmene bak ama bızı unutma (unutmakı cok yeme)donuste hesabını sorarız artık neler yedın ıctın dıye kaydirigubbakcemile canım benım sana ıyı tatıller burayı dusunme ok optum canım
arkadaslar ben aynıyım 59,8 uzgunum kac gundur sporda yapmıyorum dıyette cokacimcoooksureklı yıyorum hayırlısı bakalım sonumuz ne olcaksa yarında mısafırım var yıne spor yapamıcam kesın yerımde neyse arkadaslar gorusuruz sabah
mehalim şu soruları cevaplar mısın;?
1)bu arada sen bu çizelgeyi nerden yaptın seninki daha güzel bana yanlış adres mi veriyon kuzuum?
2)senin hedefin 55 kilo değil miydi?niye hedefini şaşırıyon.memurum geçinemiyom yemeden kesildim imajımı veriyon))