Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar benden bu hafta tam 1 kılo daha gıttı ama sızlere bısey soylemelıyım ben cumartesı turkıyeye yanı ıstanbula gıdıyorum annemlerde ınternet yok ben galıba 3 hafta boyunca yazamıcam bu ısı nasıl yapıcaz bana bırı anlatırsa sevınırım lutfen benı guruptan cıkarmayın olurmu kızlar ben uc hafta sonra donucem ozaman yıne baslarım bıldırmeye sızlere sızden yıne tamam onemlı dııl yada olmaz dıye cevap beklıyorum kenınıze ıyı bakın optum

merhaba kizlar bende bu hafta hic degisiklik yok kilom 78,5 yarin bildiremiyebilirim simdiden yazayim

merhaba arkadaşlar:)hastalanıyorum galiba yeniden içimde bir ürperti bir titreme sormayın(

Geçmiş olsun canım, diyet de yapıyorsun vitemin takviyesi al isterseni hastalanırsanzayıf düşersin.

evet sen de haklısın duruma göre ayarlıyoruz kendimizi. Geç saatte yemek de kötü, eşimin gelmesi 6.30'u geçerse ben tek yiyorum. Geç yemek yağ olarak direk yapışıyor gibi geliyor,7'den sonra bir şey yememeye dikkat ediyorum. Ben evdeyken çok güzel spor yaptım hatta hiç hayatımda yapmadığım kadar. Ama işebaşlyınca isteristemez bırakırım herhalde, çok yorgun geliyorum.

canım gerı donecek seklınde yapılıyor ben o sekılde yaparım canım hallederız merak etme sen gıt gezmene bak ama bızı unutma (unutmakı cok yeme)donuste hesabını sorarız artık neler yedın ıctın dıye kaydirigubbakcemile canım benım sana ıyı tatıller burayı dusunme ok optum canım
arkadaslar ben aynıyım 59,8 uzgunum kac gundur sporda yapmıyorum dıyette cokacimcoooksureklı yıyorum hayırlısı bakalım sonumuz ne olcaksa yarında mısafırım var yıne spor yapamıcam kesın yerımde neyse arkadaslar gorusuruz sabah

canim benim gercekten rahatladim yaa... valla annemin yemeklerini cok ozledim malum gurbet zor lahmacun doner okadar cok ozledimki istanbulumu:teytey: ins tutmaya calisicam yinede azar azar yicem ok kendinize iyi bakin optum hepinizi allaha emanet oluna.s.

kızlar merhabalar ben kilo almışım 67olmuşum ama regl oluyorumm inşallah sizler vermişsinizdir

Günaydın
Ben 71 kiloa düştüm üstümden 1 kilo daha gitti inşaallah hepimiz vermişizdir

kızlar herkese günaydın.ben bu hafta 60,9 oldum yani kilo verdim.geçen hafta kilomu 61 yazmıştım ama ondan sonra pazartesi lahana diyetine başlamadan önce tartıldığımda 62 kiloydum.yani 1.100 vermiş oldum.3 günlük diyette gene iyi diyorum spor yapmıyorum birde yapsam daha iyi olur sanırım ama onuda bir düzene sokarım inşallah.herkesi öptüm.nereus bu arada epeydir göremedim seni.ayrıldın sandım .kaymaklım hayırlı yolculuklar.by.

5.Takım **88.Etap**

umuts76 ( 79.0 / 78.5 / 0.5 / 0.63% )
honeybaby( 61.0 / 60.5 / 0.5 / 0.82% )
kadis ( 62.5 / 62.5 / 0.0 / 0.00% )
reyhanxx54 ( 78.7 / 78.5 / 0.2 / 0.25 )
MATEM ( 92.0 / 92.0 7 0.0 / 0.00% )
zenan25 ( 76.4 / 76.0 / 0.4 / 0:52% )
GÜL78 ( 106.4 / 106 / 0.4 / 0.38% )
gokcenk ( 110.2 / 109.8 / 0.4 / 0.36% )
mehalim ( 64.0 / 63.6 / 0.4 / 0.62% )
hexagonal ( kendi isteği ile ayrıldı )
beyazbeyaz ( diskalifiye )
şaşkınperi ( 71.4 ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 78.2 / 78.1 / 0.1 / 0.13% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 808.4 / 805.5 / 2.9 / 0.36% )

canlarım mrhabalar...bşarılar bu gün için hepinize...

sevcanım bizim listeyi bırakıyorum tatlım bir göz atıverirsin... haydi kolay gelsin..

13. takım **88. etap**
ad1 ( 61,0 / 60,9 / 0,1 / 0,16% )
definya ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00% )
nereus ( 66,7 / 67,0 / -0,3 / -0,45% )
sidanur ( 72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,39% )
kaymaklım ( 70,5 / 69,5 / 1,0 / 1,42% )
melis08 ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47% )
drosofila ( 84,8 / 84,8 / 0,0 / 0,00% )
sevcan_201 ( 59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00% )
nestai ( 83,9 / 83,9 / 0,0 / 0,00% )
karamanli ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00% )
buseyrem ( 104,5 / 103,0 / 1,5 / 1,44% )
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 825,0 / 821,4 / 3,6 / 0,44% )

sevcan tamam canım verebilirsin listeni.. bende görmemişim yazdığını geç kaldım özür dilerim..

kızlar çok üzgünüm... geç kaldım... 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum. işe de gidemiyorum. kusura bakmayın bu hafta için bana. kilom 83,2 geç kaldım ama yinede soyleyeyimm...

NESTAİ:kızlar çok üzgünüm... geç kaldım... 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum. işe de gidemiyorum. kusura bakmayın bu hafta için bana. kilom 83,2 geç kaldım ama yinede soyleyeyimm...

--------------------------------------------------------------------------------

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.bu hafta senin verdiğin moralle 1 kilo verdim.umarım toparlanmış ve sağlığına dömmüşsündür.

mehalim:buse bii yapamadın çizelgeyi amma beceriksizsin yaffffff

mehalim canım arkadaşım.çizelgeyi sen yanımdayken sora sorra yapmadım mı?sen başka şeylerle uğraştığından bana eksik söylemedin mi? sonra hep beraber diğer öğretmen arkadaşlar anlamadan gülmedik mi?senin derdin ne?bütün okula mı rezil edecen ,yoksa bütün internet camiasına mı?şaka şaka..desteğin için sağol.mehalim,doğru söylüyosun.ben senin elini bırakmasaydım en az 30 kilo vermiştim şimdiye seni çok seviyorum canım arkadaşım....

olmuş olmuş benim canım arkadaşım yolculuk nasıl geçti annenler nasıl de bakım arada aç msn ok.çok slm söle annenelere

ok ciğerim anında cevap vermen müthiş okuldada böylesin.senin gibi hızlı ve hazır cevap birini daha tanımıyom.ders verirsen hemen alayım:))

mehalim şu soruları cevaplar mısın;?
1)bu arada sen bu çizelgeyi nerden yaptın seninki daha güzel bana yanlış adres mi veriyon kuzuum?
2)senin hedefin 55 kilo değil miydi?niye hedefini şaşırıyon.memurum geçinemiyom yemeden kesildim imajımı veriyon))

allah seni ne etmesin emi sen nasılsa gelecen burayahihoyyyt

hemen cevap vereyim
1. evet ben başka site buldum senden saklamıştım ama yakaldın:jeyyar:
2.bacım bilmiyonmu kaç kez anlatacam yaff.50 kadar zorlamalıyımki kendimi nsaılsa 1-2 kilo değişiklik olaacak ne kadar zayıflarsam okadar iyi.memurum geçinemiyorum cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…