arkadaşlar bişi sorcam.elma sirkesi zayıflatırmış.salatanıza dökün diyolar.suya karıştırın diyolar ama ne kadar miktar onu biliyor musunuz?
bide zayıflama bandı kullanan var mı ?hani şu omza yapıştırılanlardan .ben bugün taktım.ama diyet listesi var protein yoğunlukta. bu sakıncalı diyolar .öf 1 ayı 1 atlatsam.her şey yoluna girecekte işte....
arkadaşlar bişi sorcam.elma sirkesi zayıflatırmış.salatanıza dökün diyolar.suya karıştırın diyolar ama ne kadar miktar onu biliyor musunuz?
bide zayıflama bandı kullanan var mı ?hani şu omza yapıştırılanlardan .ben bugün taktım.ama diyet listesi var protein yoğunlukta. bu sakıncalı diyolar .öf 1 ayı 1 atlatsam.her şey yoluna girecekte işte....
Bende kullandım ama faydasını görmedim diyete alıştınmı bırakmak istemiyorsun insan kilo verdikçe hevesleniyor 2 aydır diyet yapıyorum inşaallah sende 1 ayı atlatırsın
buse canım verirsin emin ol yeterki istikrarlı ol..her şey bizim elimizde unutma.negüzel ailende destek oluyormuş sana çok şanslısın..düşünsene bi kaç ay sonra şimdi giydiğin kıyafetler çok bol gelecek sana
ya kızlar ben burayı yeni keşettim.sizler 20 kilo filan vermişsiniz bunu nasıl başarınız.ne kaar süree gitti bu kilolar.ben 8 ay önce ğum yaptım.eski kiloma önüm.ama tekrar alım.şimi veremiyorum.bana ail yarım.......
ben kullandım bennnnnnn naniknanik biliyosunya açlık hissini azcık bastırıyo sen araya verme kullan bitsin .alma sirkesine gelinc bir bardak suya 1 çorba kaşığı karıştır iç dene bakalım ayy sabırsızlık bekliyorum senin nevşehire dönüşünü hadi bakalım