meliscim en iyisi hazır bakıcı da bulmuşken kadın sen daha evdeyken gelsin senle baksın.hatta sorumluluğu o alsın sen biraz uzaktan seyret.böylelikle şu sayılı günlerde birbirlerine alışırlar yoksa sen de olmayınca ikisi de fazlaca bocalar!yavaş yavaş birbirlerine ısınmaları gerek hem de senin gözetiminde olur bu ısınma turu!
iyi aksamlar arkadaslar ben kahvalti yapamiyorum dah dogrusu canim birsey istemyior sabahlari oglen kahvalti yapiyorum bugun iki dilim ekmekle biber kavurmasi yedim kacirdim biliyorum ama aksam birsey yemedim daha meyve yerim galiba ama suyu cok az iciyorum offfffff ya ne yapacagim bilmiyorum su icmek aklima bile gelmiyor o yuzden tuvalete de cok az cikiyorum oda sorun bende ne cok sorunum var benim ya
meraba arkadaşlar nasıl gidiyo,benim fena değil.ama 15 tatilde ailemin yanına gidince kaçırırım diye korkuyorum kendinize iyi davranın
selam kardeş takım nasılsınız hepiniz iyi gözüküyor sanırım.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sanırım benim kilo vermem takılmaya başladı gibi geliyor ama bakalım hadi kolay gelsin
meraba arkadaşlar nasıl gidiyo,benim fena değil.ama 15 tatilde ailemin yanına gidince kaçırırım diye korkuyorum kendinize iyi davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?