Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilgi için teşekkürler kızlar :KK43: . bugün 2.günüm.çorba fena değil lahanayı sevdiğim için zor gelmiyor.ama keşke robottan geçirmeseydim.tana tane iken daha bir lezzetliydi sanki.arada marul salatası yiyorum.dün akşam şekersiz çay içtim ve biraz fındık fıstık yedim.ne yapayım çerezi seviyorum.umarım bir işe yarar da bu hafta kilo verebilirim..

Günaydın
Bu sabah 2tatlı kaşığı bal ile koca bardak sütümü içtim.Enerji versin diye geçen hafta diyet yapamamıştım moralim bozuktu bu hafta diyetime sadık kaldım çok mutluyum Akşamları sofraya oturmuyorum eşim ve kızım takılıyorlar eşimde benim kararlı olduğumu anladı artık banayardımcı oluyor 69 a düşünce beni yemeye götürecek artık oda benile kilomu takip ediyor

Arkadaşlar birkaç gündür nete biraz az giriyorum, yürüyüşlerimi de yapamıyorum. Ama yediklerime dikkat ediyorum.
Çok sıkıntılıyım, önümüzdeki hafta son ondan sonraki hafta yani 2 şubatta işe başlayacağım. Bakıcı işi de halloldu, tanıdık güvenilir biri.
Şimdi kızımı ayarlamaya çalışıyorum biraz ek gıda vermeye başladım her gün farklı bir şey veriyorum, ama doyumluk değil tadımlık yiyor, hem süt bırakırım eve hem de ek gıda birşeyler verir. Ondan endişe etmiyorum, alışır zamanla. Ama yine problem uyku. O kadar zor uyuyor ki kızım inanamazsınız, gözlerini kaşıyor, ağlıyor, gözler yarı kapalı, ama 1 saat mücadele veriyor uyumak için sonunda bayılıyor. Gece biraz daha kolay ama gündüz facia. Nasıl uyutacak ben yokken bilmiyorum ben bile beceremiyorum. Sevcan senin söyediğin yolu da denedim ama o kadar ağlıyorki gözünden yaşlar geliyor, dayanamıyorum. C.tesi doktor randevumuz var, konuşayım bakalım. Neyse Allah yardımcım olsun, aklım hep evde kalacak.
Sizin rejim olayları iyi gidiyordur umarım.

meraba arkadaşlar nasıl gidiyo,benim fena değil.ama 15 tatilde ailemin yanına gidince kaçırırım diye korkuyorum kendinize iyi davranın

selam kardeş takım nasılsınız hepiniz iyi gözüküyor sanırım.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sanırım benim kilo vermem takılmaya başladı gibi geliyor ama bakalım hadi kolay gelsin

merhaba arkadaşlar !sevcancım benim oğlumda evde tam bir canavar özellikle de gezmede süt dökmüş kediydi:)babannesi,eltilerim bile sen de çocuğu sıkıyorsun o kadar da kıpırdamayacak mı der bana inanmazlardı:)ama gel gör ki şimdi evde de misafirlikte de afacan hak veriyorlar artık:))çok şükür yine de misafirlite bir parça daha iyiyiz yoksa ben zaten çok dışarı çıkmıyorum iş ev derken tümüyle bitirirdim gezme işini:KK43:çok huzursuz oluyorum aman bişey yapar,birşeye dokunur,kırılır diye!

meliscim en iyisi hazır bakıcı da bulmuşken kadın sen daha evdeyken gelsin senle baksın.hatta sorumluluğu o alsın sen biraz uzaktan seyret.böylelikle şu sayılı günlerde birbirlerine alışırlar yoksa sen de olmayınca ikisi de fazlaca bocalar!yavaş yavaş birbirlerine ısınmaları gerek hem de senin gözetiminde olur bu ısınma turu!

ben akşam yemek yapamadım,kahvaltı türü birşeyler hazırladım.bol biberli,bol domates suyuyla melemen yaptım.hımmmm sabah klasik kahvaltımı yaptım bir bardak sütle ,bu aralar nestle nesfit deniyeyim değişiklik olur diyorum.öğlen dayanamadım birbuçuk dilim börekle yarım simit yedim yanında bir bardak çay içtim!offffffffff öğlen kaçırdım kaçırdım:KK43:((akşama da tavuk almayı ve fırında tavuk yapmayı planlıyorum bol salatayla.

iyi aksamlar arkadaslar ben kahvalti yapamiyorum dah dogrusu canim birsey istemyior sabahlari oglen kahvalti yapiyorum bugun iki dilim ekmekle biber kavurmasi yedim kacirdim biliyorum ama aksam birsey yemedim daha meyve yerim galiba ama suyu cok az iciyorum offfffff ya ne yapacagim bilmiyorum su icmek aklima bile gelmiyor o yuzden tuvalete de cok az cikiyorum oda sorun bende ne cok sorunum var benim ya

meliscim en iyisi hazır bakıcı da bulmuşken kadın sen daha evdeyken gelsin senle baksın.hatta sorumluluğu o alsın sen biraz uzaktan seyret.böylelikle şu sayılı günlerde birbirlerine alışırlar yoksa sen de olmayınca ikisi de fazlaca bocalar!yavaş yavaş birbirlerine ısınmaları gerek hem de senin gözetiminde olur bu ısınma turu!

canım evet doğru söylüyorsun ben de öyle yaptım yarın başlıyor, hafta sonu hariç haftaya cumaya kadar beraberiz, alışırlar inşallah birbirlerine de alım kalmaz. Zaten anem 2 sokak ötede oturuyor, o da gelecvek hergün alıştırana kadar. Ama zormuş.

iyi aksamlar arkadaslar ben kahvalti yapamiyorum dah dogrusu canim birsey istemyior sabahlari oglen kahvalti yapiyorum bugun iki dilim ekmekle biber kavurmasi yedim kacirdim biliyorum ama aksam birsey yemedim daha meyve yerim galiba ama suyu cok az iciyorum offfffff ya ne yapacagim bilmiyorum su icmek aklima bile gelmiyor o yuzden tuvalete de cok az cikiyorum oda sorun bende ne cok sorunum var benim ya

Canım çok az yemiyormusun, öğlen bir şey yemişsin çok az, akşam yemem diyorsun çok öğün atlıyorsun bence, metebolizmanı yavaşlatırsın gibi geldi. Şişeyi sürekli gözünün önüne koy, farktmeden bitiriyorsun, ben de hiç su içmezdim kışın, şimdi 2 lt. içiyorum en az.

meraba arkadaşlar nasıl gidiyo,benim fena değil.ama 15 tatilde ailemin yanına gidince kaçırırım diye korkuyorum kendinize iyi davranın

Benim de fena gitmiyor. Sen yine de çok kaçırma (diyene bak) kilo almak kolay, vermek çok zor. Birkaç günde aldığın kiloyu 15 günde veremiyorsun.

selam kardeş takım nasılsınız hepiniz iyi gözüküyor sanırım.cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sanırım benim kilo vermem takılmaya başladı gibi geliyor ama bakalım hadi kolay gelsin

canım iyiyiz sağol, sen nasılsın? Benim de bu aralar iyi gidiyor yani aburcubur yemiyorum bakalım ne olacak cuma.

ben erkenden yazayım dedim sonra yetiştiremiyorum arkadaşlar ben 103 e düştüm 1 kilo ama nasıl düzeltecem bilemiyoooom

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:)hastalanıyorum galiba yeniden içimde bir ürperti bir titreme sormayın:KK43:(
sabah bir dilim ekmek,iki zeytin,bir bardak süt,bir domates,bir damla yağla sahanda yumurta,biraz peynir yedim.
öğlen şehriye çorbam ve salatam var.
akşama da balık yapmayı planlıyorum.fırında çinekop

sanırım yaptım çizelgeyi ama bi garip olmuş bi bakim yine kusura bakmayın

Son düzenleme:
Canım çok az yemiyormusun, öğlen bir şey yemişsin çok az, akşam yemem diyorsun çok öğün atlıyorsun bence, metebolizmanı yavaşlatırsın gibi geldi. Şişeyi sürekli gözünün önüne koy, farktmeden bitiriyorsun, ben de hiç su içmezdim kışın, şimdi 2 lt. içiyorum en az.[/QUOTE]
evet biraz az oluyor ama dedigin gibi metabolizmam yavasladi galiba bu hafta hic kilo gitmedisenağlama valla ama sabah kahvalti yapmayi sevmiyorum öglen hep beraber yapiyoruz aksam da sadece cocuklar oluyor onlara göre hazirliyorum ( esim cok aktif birisi isten geliyor ve cantayi alip antremana gidiyor antrenörlük yapiyor amatörce ) bide spor yapmiyorum su aralar calisiyorum kendi isyerimiz var eve gelincede ev isi cocuklar kendimi koltuga zor atiyorum cok tembelim aslinda haftada ikimkere spora gidiyorum ama yetrmiyor spor salonuna yazilmayi düsünüyorummaslinda ama bakalim suyu da deneyecegim unutmazsam tabiki

X