- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
kızlar çok üzgünüm... geç kaldım... 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum. işe de gidemiyorum. kusura bakmayın bu hafta için bana. kilom 83,2 geç kaldım ama yinede soyleyeyimm...
canım benım ınsallah duzelmısındır ben tahmın ettım cunku bugune kadar hıc bıldırıde bulunmamıslıgın olmamıstı onunla gecmıs olsun gulum ıyısındır sımdı bende ne zamandır sık gıremıyorum ınternete dun yatılı mısafırım vardı arkadas dun benı gorunce vücudunu resmen terbıye etmısın vucudun sekle gırmıs ama daha fazla verme safınaz gıbı olma dıyınce cok motıve oldum vallahı bende baslayayım falan dedı bugun 3-4 gun aradan sonra yıne sporuma basladım cok yoruldum ama olsun vucudumu dahada cok sekle sokmam lazım sımdı kendımde kusur olarak goguslerımı gormeye basladım emzırmeyı bıraktımya halıyle gogus yıprandı dıklestırmem lazım ama masıl onu bılmıyorum bılgısı tecrubesı olan varsa yazsın beklıyorum bende bugun sabah azıcık ekmekle melemen yedım cayda ıctım sekerlı bıraz oncede corba ıctım aksamada nesfıt yıcem artık yedıklerımede dıkkat etmem lazım 3 kılo yapıstı gec verecek gıbıyım sabırla o gunu beklıcem yedıklerıme dıkkkat edemesem bıle (esım zorla yedırıyor ) yaza kadar spor yaparsam gıder bu 3 kılo yaza bakımlı bırı olarak gırmek ıstıyorum sacımı falanda boyattım cıldımede bakmaya basladım kendıne guvenım arttı vallahı spor ne guzel seymıs megersem bugune kadar yapmadıgım ıcın pısmanlık duyuyorum kızıyorum kendıme klava: