Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kardes takima bir selam vereyim dedim..saglikli kilo v ermeler diliyorum hepinize..
ben zenandan oryantal ögrenmeye gidiyorum:dance: allah yardimcimiz olsundelikafadulden

evet enerjıde verıyormus ama bende etkılı olmadı spor yapmadan 40 dakıka falan once yutulunca zayıflama yardımcı yoksa zayıflatmıyor.kesın bır bılgı alınca haber ver canım ıyıce merak etmeye basladım dun zaten spor yapmadım okadar zamandır ılk defa spor yapmadım keske yapsaymısım bır kere aksattımya bugun nedense hıc yapasım yok aslında cokta uykum var oglum erken yatıyor erken kalkıyor ama ben gec yattıgım ıcın sabah uykusuz kalıyorum cumadan sonra yedıklerıme hıc dıkkat etmedım ama bugun tartıldım kılo vermememısım zaten vermeyı beklemıyordum ama cok sukur kıloda almamısım bu cumaya benım bı katkım olmayacak gıbı ama bakalım artık 100gr dahı olsa versem yeter oglen oglum uyur uyumaz spor yapıcam mecburen delikafaduldensenağlama

Sevcan dikkat etmediğin halde kilo almamanda güzel senin kala kala 2 kilon kaldı onlardanda en kısa zamanda kurtulursun bende 69 kiloyu bir görseydim bu yediklerimi ıyice kıstım yoksa olmuyor

sabah sadece süt içtim öğlende salata düşünüyorum bu hafta 70 olmalıyım günler uzamaya başladı bizim okul çıkışı öğleden sonra çayları başlar tut tutabilirsen ozaman kendini 2-3 hafta kaçamak yapmasam çok iyi olacak
sizlerin nasıl gidiyo arkadaşlar

definyacim oglunun dogum günü kutlu olsun kac yasina girdi afacan senin icin gercekten zor bir gun olsa gerek yinede dikkat et canim cok kacirma bu kilolari almasi cok kolay ama vermesi bayagi bir zorluyor insani oglusunu öp benim icin

teşekkür ederim karamanli:)oğlum 3 yaşında artıkdoğrusu akşam kendimi zor tuttum ince bir dilim pasta ve ne yazık ki uzun bir aradan sonra bir bardak kola içtim-tatlicadiarzu-

definyasenin adına çok sevindim artık diyete kendini verebilirsin
Bende sabah 1bardak süt yanındada haşlanmış 1yumurta yedim.Öğlen sadace salata akşam ne olaak bakalım bu hafta sıkı tutmam lazm

sağolsaın sidanur!evet artık diyete asılmanın zamanıdırhihoyyyt

Merhaba arkadaşlar,
Rica ederim önemli değil, siz verin kiloları ben size en güzel istatistikleri yaparım :)
Definya sevindim oğlunun iyi olduğuna ve doğumgününü kutluyorum.
çok teşekkür ederim meliscim
istatistikler için de ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeş takımın güzeli:)
waww oryantal ha?ben oynamayı hiç beceremem aslında hem güzel oynamayı öğrenmek hem de hareket,zayıflamak için güzel bir yol:)eğlencelikaydirigubbakcemile3
oryantal dansın sana katkıları hakkında yorumlarını bekliyoruz şeker

arkadaşlar alıntı yaparak yazmayı daha yeni denedim o yüzden tek tek yazdım bir başlıkta toplayamadım!kusura bakmayın uzunca oldu:)
ben dün öğle yemeğini es geçmişim eve bir gittim o anda aklıma geldi:))
oğlumun kreşinde hiç pasta yemedim evetttt kocaman alkış bana:)))akşam da bir dilim ekmekle ıspanak yemeği !ardınan da bir dilim ince pastayla bir bardak kola içtim
bu sabah bir haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek,bir domates,iki bardak çay,bir dilim peynir yedim
az önce de tavuk şiş,salata,ayran ve iki minik dilim lavaş yedim
akşama Allah kerim diyorum:))şu an planım yok

merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim

Sevcan dikkat etmediğin halde kilo almamanda güzel senin kala kala 2 kilon kaldı onlardanda en kısa zamanda kurtulursun bende 69 kiloyu bir görseydim bu yediklerimi ıyice kıstım yoksa olmuyor

evet canım bunyem kılo alan bır bunye degıl aslında ondandır ben sadece uyumaktan kılo alıyorum hamılelıgımden oncekı kılom bunlar bır ara oglen 12lere kadar uyuyordum ozaman almıstım bu kıloları (tabı cocuk yoktu rahat rahat uyuyordum )sımdı sabah 7-8 gıbı ayaktayım hergun.bu arada 3 kılo var daha cızelgede 59 yazdıgına bakma ben 59,8 yazdım ama oraya 59 dıye cıktı küsürleri gostermıyor nedense.69a dusme ıstegını anlıyorum bende 59lara dusmeyı ıstıoyrdum ınsana moral oluyor dılerım basarırsın canım masallah sende ıyı kılo verıyorsun gıdecek kurtulacaksın ınsallah
defınyacıgım allah bagıslasın gulum ne guzel buyutmusun daha bızımkı 13 aylık ınsallah bızde o gunlerı goruruz canım

merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim

evet canım grupta bos yer var ama once kuralları soyleyeyım uyabılırım dersen aramıza katıl cunku gecen hafta bı arkadası aldık ne paylasımda bulundu nede bıldırım yaptı sende oyle yapıcaksan hıc bosuna katılma.oncelıkle gırebıldıgın surece gunluk yedıklerını yazabılırsın bızımle paylasmak ıstedıgın seylerı yazabılırsın en onemlısıde cuma gunu en gec oglen 12ye kadar kılo bıldırımınde bulunmus olman lazım eger cuma gunu ısın varsa persembe gunu falanda bıldırıde bulunabılırsın bunları yapabılırım dersen katıl bıze ha bırde baslangıc kılon kac tam olarak

sağolasın sevcancım maşallah seninki de bayağı bayağı elden çıkmış:)ilk bebekliğine benzemez en azından az çok kendini anlatabildiği için bana hep daha kolay gelir yoksa küçücükken ağladıklarında insanın içi daha bir parçalanıyor gerçi anne yüreği en ufak ağlamalarında fena oluyoruz o ayrı da bir yaş altı bana düşündükçe daha bir zor geliyor:)

evet canım artık ne ıstedıgını anlabılmek derdını bılmek guzel ama masallah sımdıde ısteklerı bıtmıyor ve hep ıstedıgım olsun dıyor basıyor baglıgı napcagımı sasırıyorum artık yapmayıncada kafasını vurmaya basladı yapalım dıye bende kafasını vurmasına kıyamıyuorum ama ıstedıgını yaptıgımdada alısacak dıyede korkuyorum ınan ne yapacagımı sasırmıs durumdayım asırı ılgıye duskun babası yada ben kısa bır sure ılgılenmeyelım gelıp ısırıverıyor yuzumuzu cızıyor .ama evde mısafır varsa süt dökmüş kedi oluyor ben bıle sasırıyorum oglumun sakınlıgıne herkes hanı hıc yaramaz degıl cok uslu bı cocuk dıyorlar haklılar cunku gercekten mısafır varken cok uslu yada ben mısafırlıge gıttıgımde.onlar gıdınce tekrar degısıverıyor ınan hayretler ıcerısındeyım sankı onlara ıyı gorunmeye calısıyor sızdede oluyormuydu boyle seyler

merhaba arkadaslar ben bugun sabah kahvalti yapmadim öglende 1 dilim kepekli ekmek ve salata yedim aksama da sadece meyve yemeyi dusunuyorum cünkü kilomda hala bir degisiklik yok

arkadaşlar eğer grupta yer varsa bende katılmak istiyorum..hergün düzenli girebilirim.umarım kabul edersiniz

merhaba arkadaslar ben bugun sabah kahvalti yapmadim öglende 1 dilim kepekli ekmek ve salata yedim aksama da sadece meyve yemeyi dusunuyorum cünkü kilomda hala bir degisiklik yok

Canım bende senin gibi yediklerimi azalttım yoksa olmuyor inşaallah işe yarar

selam kizlar iyi gidiyonuz iyii bende iste dun soyledim ya dansa basladim pazardan beri bakalim ise yararsa hepimiz oynayalim ya illa oryantal olcak diye bisiy yok maksat yorulmak terlemek yani yoksa nasil olursa olsun oynayalim ise yrayacaksa ben kafayi oynatmiyimda benim herif kafayi oynatcaksin dedi pazar gunu bende hadi sende gel beraber oynayalim dedim kizlarim katildi bana ama o oynamadi oynamasin ben oynuycam iste :danceh oh :sm_cool: optum sizi bizede bekleriz

çok teşekkür ederim meliscim
istatistikler için de ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

Canım rica ederim. Oğluşunun iyi olduğuna sevindim.

Oryantal bence hem kilo verdirir hem de biraz öğreniriz fena mı estetik açıdan da iyi olur. Kızım büyüsün ben de onunla oynarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…