- 24 Aralık 2008
- 60
- 0
- 50
Nestai umarım öyle olur bende kendim ve sizin için bişiler yapmak istiyorum
Olur buseyrem olur. merak etme. ben inanıyorum bu hafta sana. en az 1 kilo bekliyoruz tamam mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nestai umarım öyle olur bende kendim ve sizin için bişiler yapmak istiyorum
sevcan canım bugün hastanede çalışan bir arkadaşımın yanına gitmiştim bana bir gösterdi doping için içiyorum acildeki doktorlar içiyormuş enerji veriyormuş diye bide ne görüm senin kullandığın ilaç değilmi l-carnite dedim böyle böyle bizim arkadaşlar sporla kullanıyor diye hemen burayı gösterdim hapla ilgili topiği okuttum çok şaşırdı kendisde kilolu diyette yapıyor sporda ama ilacın bu amaçla kullanıldığını duymamış yarın doktorlara soracak ayrıca ilaç reçete edilebiliyormuş devlet karşılıyormu. doktorlardan net bir bilgi alsın bende paylaşırım seninle
definyacim oglunun dogum günü kutlu olsun kac yasina girdi afacan senin icin gercekten zor bir gun olsa gerek yinede dikkat et canim cok kacirma bu kilolari almasi cok kolay ama vermesi bayagi bir zorluyor insani oglusunu öp benim icin
definyasenin adına çok sevindim artık diyete kendini verebilirsin
Bende sabah 1bardak süt yanındada haşlanmış 1yumurta yedim.Öğlen sadace salata akşam ne olaak bakalım bu hafta sıkı tutmam lazm
çok teşekkür ederim meliscimMerhaba arkadaşlar,
Rica ederim önemli değil, siz verin kiloları ben size en güzel istatistikleri yaparım :)
Definya sevindim oğlunun iyi olduğuna ve doğumgününü kutluyorum.
iyi aksamlar kardes takimim definya allah ogluna uzun ve saglikli omur versin canim
13 .takimdaki butun kizlara guzel incelmeler insallah
haaa ben bu aralar oryantal dans yapiyorum kizlar once spor biraz sonra dans cok yorucu dun basladim naapicami sasirdim artik
sizinlede paylasmak istedim
Sevcan dikkat etmediğin halde kilo almamanda güzel senin kala kala 2 kilon kaldı onlardanda en kısa zamanda kurtulursun bende 69 kiloyu bir görseydim bu yediklerimi ıyice kıstım yoksa olmuyor
merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim
sağolasın sevcancım maşallah seninki de bayağı bayağı elden çıkmış:)ilk bebekliğine benzemez en azından az çok kendini anlatabildiği için bana hep daha kolay gelir yoksa küçücükken ağladıklarında insanın içi daha bir parçalanıyor gerçi anne yüreği en ufak ağlamalarında fena oluyoruz o ayrı da bir yaş altı bana düşündükçe daha bir zor geliyor:)
merhaba arkadaslar ben bugun sabah kahvalti yapmadim öglende 1 dilim kepekli ekmek ve salata yedim aksama da sadece meyve yemeyi dusunuyorum cünkü kilomda hala bir degisiklik yok
selam kizlar iyi gidiyonuz iyii bende iste dun soyledim ya dansa basladim pazardan beri bakalim ise yararsa hepimiz oynayalim ya illa oryantal olcak diye bisiy yok maksat yorulmak terlemek yani yoksa nasil olursa olsun oynayalim ise yrayacaksa ben kafayi oynatmiyimda benim herif kafayi oynatcaksin dedi pazar gunu bende hadi sende gel beraber oynayalim dedim kizlarim katildi bana ama o oynamadi oynamasin ben oynuycam iste :danceh oh :sm_cool: optum sizi bizede beklerizgüzel dileklerin için teşekkür ederim kardeş takımın güzeli:)
waww oryantal ha?ben oynamayı hiç beceremem aslında hem güzel oynamayı öğrenmek hem de hareket,zayıflamak için güzel bir yol:)eğlencelikaydirigubbakcemile3
oryantal dansın sana katkıları hakkında yorumlarını bekliyoruz şeker
çok teşekkür ederim meliscim
istatistikler için de ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
selam kizlar iyi gidiyonuz iyii bende iste dun soyledim ya dansa basladim pazardan beri bakalim ise yararsa hepimiz oynayalim ya illa oryantal olcak diye bisiy yok maksat yorulmak terlemek yani yoksa nasil olursa olsun oynayalim ise yrayacaksa ben kafayi oynatmiyimda benim herif kafayi oynatcaksin dedi pazar gunu bende hadi sende gel beraber oynayalim dedim kizlarim katildi bana ama o oynamadi oynamasin ben oynuycam iste :danceh oh :sm_cool: optum sizi bizede bekleriz