selam kardeşler melis güzel yapmışın arkadaşım ya bizim topiğe bak bi istersen daha eğlenceli neler yazıyorum ben istatistikler yapıyorum bizim kızlar benim dilime düşmemek için dikkat ediyor yemiyorlar anacım :)) sende burda yapta görsünler
kardes takimimiz nasillar bakalim siz ugramiyosunuz ben ugrayim dedim masallah kizlar guzel gidiyorsunuz yaza hepimiz hafiiflemis olcaz insallah boyle devam edelim kizlar aman ha sakin hafta sonu kendimizi salmayalim telafisi zor ve gec oluyo sonra hadi allah hepimize gayret guc versinde yazin dal gibi gezinelim bizi daha once kilolu gorenler yutuversinler kucuk dilcazlarini opuyom kolay gelsin bacilarima
teşekkür ederimm ama önemli bir sey değil öyle dönemsel geldi geçtilerden:) sınavlar ilişkiler vs:)) inşallah subatta daha hızlancam ...
sevcan canım ya l-carnitine kullanmaya başlayacaktın ne oldu başladınmı etkileri naıl anlat hele biraz
herkese günaydın.kızlar ya şu lahana çorbası diyetinin tam tarifini bilen varsa lütfen yazsın.çünkü her yerde farklı tarifler görüyorum.ama ad. ve kg.olarak belirtin lütfen ona göre malzemeleri alıcam.yani diyet listesindeki malzemeleride alıcam evde olmayanları.hadi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?