günaydın arkadaşlar:)öncelikle iyi dileklerininz için teşekkür ediyorum:)çok şükür oğlum iyice:)yavrum hala kolunu çok kıpırdatmıyor fena korkmuş
ama ayakta,neşesi yerinde:)bugün kreşe gitti artık normale döndük:)Allah yavrularımızı ve bizleri kazalardan belalardan korusun.
hımmmmm geçmişi okudum geldim:)kızlar bu hafta performansımız düşmüş açıkçası iyi derecelerden sonra 6.lık bize yakışmadı diye düşünüyorum:)tamam kızmayın:))bunlar çok normal şeyler dimi arkadaşlar:)duraklamalar,kaçamaklar,olmadan diyette olmuyor,zayıflamada.insan devamlı aynı tempoda ve disiplinde gidemiyor ne yazık ki.amaaaaa zayıflıklarımıza hep esir olmayacağız söz mü???benden size söz:)
bugün oğluşumun doğumgünü bürodan biraz erken çıkacağım ona güzel bir hediye almak istiyorum pastamı da hazırlatıp kreşe götüreceğim doğumgününü ilk kez topluca arkadaşlarıyla kutlayacak afacan:)akşama da ailece kutlarız:)oooooooooooooo anlayacağınız bugün benim için sınav var:))))))))))diyet sınavı
bir de günlük yediklerimizi çok yazmıyoruz sanki.bu hem otokontrolümüzü sağlar ,en azından ben de öyle oluyor , hem de birbirimize örnek menüler de vermiş oluruz.
hepinizi öpüyorum ve sabah ki kahvaltımı sıralıyorum:)
bir dilim ekmek,bir domates,bir salatalık,iki bardak çay( tek şekerli),iki zeytin,bir dilim peynir