selam kardeşler melis güzel yapmışın arkadaşım ya bizim topiğe bak bi istersen daha eğlenceli neler yazıyorum ben istatistikler yapıyorum bizim kızlar benim dilime düşmemek için dikkat ediyor yemiyorlar anacım :)) sende burda yapta görsünler
Teşekkür ederim canımcım yaptım bi şeyler, bu ilk deneme daha güzel şeyler yaparım zamanla, baktım senin yaptıklarına çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de istatistikçiyim ne de olsa seninkini de örnek alayım artık haftaya görecekler. Bu ilk ama yumuşak bir uyarı oldu. Haftaya dilime düşmeyin klava:
kardes takimimiz nasillar bakalim siz ugramiyosunuz ben ugrayim dedim masallah kizlar guzel gidiyorsunuz yaza hepimiz hafiiflemis olcaz insallah boyle devam edelim kizlar aman ha sakin hafta sonu kendimizi salmayalim telafisi zor ve gec oluyo sonra hadi allah hepimize gayret guc versinde yazin dal gibi gezinelim bizi daha once kilolu gorenler yutuversinler kucuk dilcazlarini opuyom kolay gelsin bacilarima
Zenancım gerçekten uğramıyoruz biraz dürtülmeye ihtiyacımız var sanırım. Sizin takım çok güzel oturtmuş olayı. Bizim de zamanla oturacak. Ben 3 kiloya yakın verdim şımardım galiba biraz, bu hafta hiç veremedim. Ama yarından itibaren çok dikkat edeceğim, bu hafta en azından 63'lü kiloları görmek istiyorum.
teşekkür ederimm ama önemli bir sey değil öyle dönemsel geldi geçtilerden:) sınavlar ilişkiler vs:)) inşallah subatta daha hızlancam ...
Boşver canım takma kafana, arada olur öyle sonra bakarsın herşey yoluna girmiş.