Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kardeşler melis güzel yapmışın arkadaşım ya bizim topiğe bak bi istersen daha eğlenceli neler yazıyorum ben istatistikler yapıyorum bizim kızlar benim dilime düşmemek için dikkat ediyor yemiyorlar anacım :)) sende burda yapta görsünler

Teşekkür ederim canımcım yaptım bi şeyler, bu ilk deneme daha güzel şeyler yaparım zamanla, baktım senin yaptıklarına çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de istatistikçiyim ne de olsa seninkini de örnek alayım artık haftaya görecekler. Bu ilk ama yumuşak bir uyarı oldu. Haftaya dilime düşmeyin :eek:klava:

kardes takimimiz nasillar bakalim siz ugramiyosunuz ben ugrayim dedim masallah kizlar guzel gidiyorsunuz yaza hepimiz hafiiflemis olcaz insallah boyle devam edelim kizlar aman ha sakin hafta sonu kendimizi salmayalim telafisi zor ve gec oluyo sonra hadi allah hepimize gayret guc versinde yazin dal gibi gezinelim bizi daha once kilolu gorenler yutuversinler kucuk dilcazlarini opuyom kolay gelsin bacilarima

Zenancım gerçekten uğramıyoruz biraz dürtülmeye ihtiyacımız var sanırım. Sizin takım çok güzel oturtmuş olayı. Bizim de zamanla oturacak. Ben 3 kiloya yakın verdim şımardım galiba biraz, bu hafta hiç veremedim. Ama yarından itibaren çok dikkat edeceğim, bu hafta en azından 63'lü kiloları görmek istiyorum.

teşekkür ederimm ama önemli bir sey değil öyle dönemsel geldi geçtilerden:) sınavlar ilişkiler vs:)) inşallah subatta daha hızlancam ... :eek:

Boşver canım takma kafana, arada olur öyle sonra bakarsın herşey yoluna girmiş.

Melis ellerine sağlık çok güzel olmuş biraz önce kaçamak yapmayı düşünüyordum ama yazdıklarını okuduktan sonra vazgeçtim 6.lık bize hiç yakışmadı hadi kızlar canlanalım Bende kendimi salmaya başlamıştım evet artık silkeleniyorum

kızlar listeleri gördüm ve çok utandım sizi geride bırakmada nereus ile yarışıyorum.kendime gelmem lazım gerçekten gebelikten önce o kadar rahat kilo vermiştimki haftada 2 kilo veriyordum.herşeyi yiyordum ama asla midemi şişirmiyordum yani 2 kaşık 3 kaşık falan birde tatlı yemedim.bugüne iyi başladım eskisi gibi tutacam kendimi şu millete inat(ev halkı yani)vericem bu kiloları.lahana çorbası diyeti yapmak istiyorum ama onada şimdi başlamak istemiyorum midemi biraz küçülttükten sonra ona geçerim diyorum ama küçülürse tabi.bu hafta inşallah utandırmıcam sizi.

bu arada definya çok geçmiş olsun hayatım.seni gayet iyi anlıyorum.bizim ufaklıkta 9 aylıkken düştü koltuktan am neyseki bir sorun olmadı.Allah a emanetler.düşe kalka büyücekler artık.Yaradan beterinden korusun inşallah.bu arada nestai çok ama çok üzgünüm. 1 kiloyada razıyız yazmışsın ama ben vermek yerine aldım.inan çok moralim bouldu veremediğim için ama bugün kafama dank sanırım.şu saate kadar iyi gittim.sabah 1 ad.kepek ekmekli tost.yarım domates ve 5 ad.zeytin yedim.öğle yemeğinde 1 kase çorba içtim.inanın dolapta bir tepsi tatlı var ama ben yüzüne bile bakmıyorum.bakmıcamda.(inşallah)eğer azıcık porsiyonlarla günü bitirirsem ne mutlu bana.hersaat başı yada 2 saatte bir 1 bardak sıcak su içiyorum.umarım az yemek yiyerek ama gerçekten az ve de sık yiyerek tekrar kilo verebilirim bugün bunu zorlıcam yarına bildiririm artık.

sevcan canım ya L-Carnitine kullanmaya başlayacaktın ne oldu başladınmı etkileri naıl anlat hele biraz

sevcan canım ya l-carnitine kullanmaya başlayacaktın ne oldu başladınmı etkileri naıl anlat hele biraz

vallahı canım bence faydası var kılo vermem durmustu ama kullanmaya baslayınca tekrar harekete gectı dıyebılırım bıde herhangı bır yan etkısını gormedım sadece bır kutu aldım zaten bıtsın almayı dusunmuyorum zaten 3 kılom kaldı hap bıtmeye zaten azıcık bısey kalır ama bıkacgundur yedıklerıme dıkkat etmıyorum onume ne gelıyorsa yıyorum.normalde bu hapı almaya gerek yok bence en guzelı dogal sekılde vermek ama kılo vermek durunca kurtarıcı bırsey dıye dusunuyorum sporla beraber bence etkılı zaten sporsuz kullanılmıyor bılıyorsundur umarım yardımcı olmusumdur canım ama ılac bıtırınce daha detaylı bılgı verebılırım ha bırde hap enerjı verıyor dıyorlar bende o olmadı ama spor yaparken eskıye gore daha cok terletıyor

Arkadaslar ben yarın yokum aksama kadar gezmelere gıtcemde bugun ne yedıgımı hıc soylemeyeyım desem yerıdır cunku daha bıraz once koftelerı goturdum bu aralar hıc dıkkat etmıyorum yedıklerıme ılk defa bugun sporda yapmadım cunku bugun sacımı boyattım fon cektırdım terleyıpte sacım bozulmasın dıye yapmadım sporu ama yarın telafı edecegım ınsallah bu hafta kılo vermem az olabılr cunku hıc dıkkat etmıyorum yarında mısafırlıkte kesın yerım ama ondan sonra tekrar dıkkat etmeye baslıyacagım söz kızmayın yeterkı zaten melıste ıstatıstıkcımız oldu bu arada tesekkur ederım canım cuma gunu rezıl falan olamaya korkmaya basladım sozum soz yarın ıcınde affedın berı tekrar sıkı bır rezıme devam sız bana uymayın tabı neden bu aralar boyleyım bılmıyorum

sevcan canım bugün hastanede çalışan bir arkadaşımın yanına gitmiştim bana bir gösterdi doping için içiyorum acildeki doktorlar içiyormuş enerji veriyormuş diye bide ne görüm senin kullandığın ilaç değilmi l-carnite dedim böyle böyle bizim arkadaşlar sporla kullanıyor diye hemen burayı gösterdim hapla ilgili topiği okuttum çok şaşırdı kendisde kilolu diyette yapıyor sporda ama ilacın bu amaçla kullanıldığını duymamış yarın doktorlara soracak ayrıca ilaç reçete edilebiliyormuş devlet karşılıyormu. doktorlardan net bir bilgi alsın bende paylaşırım seninle

benim gibi kardes takima ziyrete gelmis birini gordum mehalim sendemi ziyrete geldin bacim kizlar bir bakim kardes takima dedim takim arkadasim mehali gordum hadi hepinizi bizim takimada beklerim kizlar bak biz sizi merak ediyoz sizde bizi merak edin bacilarim kolayliklar dilerim hepinize goruselim bizede bekleriz

günaydın arkadaşlar:)öncelikle iyi dileklerininz için teşekkür ediyorum:)çok şükür oğlum iyice:)yavrum hala kolunu çok kıpırdatmıyor fena korkmuş:KK43:ama ayakta,neşesi yerinde:)bugün kreşe gitti artık normale döndük:)Allah yavrularımızı ve bizleri kazalardan belalardan korusun.
hımmmmm geçmişi okudum geldim:)kızlar bu hafta performansımız düşmüş açıkçası iyi derecelerden sonra 6.lık bize yakışmadı diye düşünüyorum:)tamam kızmayın:))bunlar çok normal şeyler dimi arkadaşlar:)duraklamalar,kaçamaklar,olmadan diyette olmuyor,zayıflamada.insan devamlı aynı tempoda ve disiplinde gidemiyor ne yazık ki.amaaaaa zayıflıklarımıza hep esir olmayacağız söz mü???benden size söz:)
bugün oğluşumun doğumgünü bürodan biraz erken çıkacağım ona güzel bir hediye almak istiyorum pastamı da hazırlatıp kreşe götüreceğim doğumgününü ilk kez topluca arkadaşlarıyla kutlayacak afacan:)akşama da ailece kutlarız:)oooooooooooooo anlayacağınız bugün benim için sınav var:))))))))))diyet sınavı:KK43:
bir de günlük yediklerimizi çok yazmıyoruz sanki.bu hem otokontrolümüzü sağlar ,en azından ben de öyle oluyor , hem de birbirimize örnek menüler de vermiş oluruz.
hepinizi öpüyorum ve sabah ki kahvaltımı sıralıyorum:)
bir dilim ekmek,bir domates,bir salatalık,iki bardak çay( tek şekerli),iki zeytin,bir dilim peynir

herkese günaydın.kızlar ya şu lahana çorbası diyetinin tam tarifini bilen varsa lütfen yazsın.çünkü her yerde farklı tarifler görüyorum.ama ad. ve kg.olarak belirtin lütfen ona göre malzemeleri alıcam.yani diyet listesindeki malzemeleride alıcam evde olmayanları.hadi bekliyorum.

definyasenin adına çok sevindim artık diyete kendini verebilirsin
Bende sabah 1bardak süt yanındada haşlanmış 1yumurta yedim.Öğlen sadace salata akşam ne olaak bakalım bu hafta sıkı tutmam lazm

herkese günaydın.kızlar ya şu lahana çorbası diyetinin tam tarifini bilen varsa lütfen yazsın.çünkü her yerde farklı tarifler görüyorum.ama ad. ve kg.olarak belirtin lütfen ona göre malzemeleri alıcam.yani diyet listesindeki malzemeleride alıcam evde olmayanları.hadi bekliyorum.

canım ben hiç denemedim bilmiyorum

merhaba kizlar ben hafta sonu biraz kacirdim misafirim vardi pasta yaptim misafire ayip olmasin diye bir dilim yedim az once de bir dilim ekmek le kahvalti tarzi birsey yaptim yaptigim hatalardan biride ben sabah kalkinca kahvalti yapamiyyorum dun regl de oldum bu hafta yarim kilo versem sevinecem aksam 1 saat spora gidecegim

Merhaba arkadaşlar,
Rica ederim önemli değil, siz verin kiloları ben size en güzel istatistikleri yaparım :)
Definya sevindim oğlunun iyi olduğuna ve doğumgününü kutluyorum.
Sevcan çok kaçırma.
Ad1 ben de yapmadım hiç ama diyet listelerinin içinde vardır.

definyacim oglunun dogum günü kutlu olsun kac yasina girdi afacan senin icin gercekten zor bir gun olsa gerek yinede dikkat et canim cok kacirma bu kilolari almasi cok kolay ama vermesi bayagi bir zorluyor insani oglusunu öp benim icin

Biraz önce 2kase çorba içtim bugün istediğim gibi geçiyor inşaallah cumaya kadarböyle gider

iyi aksamlar kardes takimim sidanur guzel gecmis bugunun devamini dilerim
definya allah ogluna uzun ve saglikli omur versin canim
meliste ugramisti bu takimin istatikcisde sensin ne guzel insallah takimlarimiz guzel kilolar verirde sende guzel yorumlarla arkadaslara desteklersin canim hem eglenceli oluyo
13 .takimdaki butun kizlara guzel incelmeler insallah
haaa ben bu aralar oryantal dans yapiyorum kizlar once spor biraz sonra dans cok yorucu dun basladim naapicami sasirdim artik
sizinlede paylasmak istedim

X