Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy Eminecim harikasın :)
Kahvaltı yaptıktan sonra diyette olduğun mu geldi aklına .
Benim de kahvaltım geçe kaldı bugün.
Teşekkür ederim kızlar aklınızdaymışım :) Ben de demiştim yokluğumu neden farketmiyorlar ..

benim cnm masalı okudukca salep istiyo markete gittiğimde unutuyom
aklıma geldiğindede ya kız uyuya yada imkan olmuyoo şimdi gideyim dedim eşim arabayla gitti bebek arabasıda arabada kaldı mesafe uzak ela yürümez havada soğukk eşim yemeğe felan gelirse söyleyeyimde alsın:97:

Soğuk havalarda çok güzel oluyor.
HAstayken de iyi oluyor boğazlarımın ağrısına :)

cnm yok diyet hep aklımdada 5günde 5kilo diyetine başlıcaktım onu unuttumm
Eminecim araştırdın mı bu diyetii?
Sen bilirsin tabi ama bence bu diyete başlamamalısın.
Hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve bu verilen kilonun çok çabuk alıunacağını düşünüyorum.
Hatta senin yazdığını okumuştum sonra haftada 5 kilo topiğine de göz attım ..
İyi düşünmelisin bence ..

elacım göbek sonradan oluştu.doğumdan sonra bile bu kadar göbeğim yoktu son bir kaç ay içinde 4 kilo aldım o da direk göbeğe depolandı.meekik çekemiyorum nasıl gidicek bilmem.düşün annem bile göbeklendin diyo bana.yoksa annem ne kadar kilo alsamda zayıfsın derdi

masalcım cnm ben yaptım tam anlamıyla yapamasamda 3kilo verdim geride gelmedi cnm tam uygulayamadım perşembe günü bıraktım yada ekmek felan yedim 1dilim ben cok memnundum

27.11.2010 sabah kahvaltım
yağsız kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 dolu kaşık pekmez
1 fincan yeşil çay
bu arada 1 lt suyumuda bitirdim

Hmm tabiki sen daha iyi bilirsin Emine ben sadece okuduklaırmı paylaşayım dedim .
Ama denemişsin daha önceden problem olmamış.

benimde göbek kaldı işte kaç yaşında cocuğun cnm kendinden bahsedermisin kısaca tanışamadık
ben emine 18 aylık 1kızım var marmariste oturuyorum doğum sonrası kilolarla baş ediyorumm:))

Maşallah kaç yaşında kızın var ona rağmen kilon çok iyi bölgesel fazlalıklar konusunda sana hak veriyorum beni de rahatsız ediyor

selam güzeller herkesler iyidir inşallah bende iyiyim çok şükür sadece yorgunum biraz. malum akşama misafirlerim var,dün akşam biraz hazırlık yaptım ama asıl koşturmaca iş çıkışı başlıcak.
şu kura işini bugün halledelim. yoksa kalacak.
buralarda olucam.

tuana cnm maşşalah gider gider spor sart işte senin imkanın varsa yürü benim kızım küçük vakit olmuyoo okula felan gitse ben bol bol yürürdümm
ad cnm kimler katılıyoo şimdi cek cnm az kaldı zaten anca alma beğenme yollama asaması derken zaman cabuk geciyoo

geçmişi bitirip geliyorum elacım az kaldı,yılbaşı çekilşi daha netleşmedi. herkese özel mesaj atmam gerekecek sanırım. yurt dışındakiler katılamaz diye düşünüyorum. rabia firuze ve dosba katılmıyor. masal ve melankoli cevap yazdımı görmedim. nur sen ben katılmak istiyoruz.başka kimse kaldımı bakarız artık.am gurp eşleştirmelerini yaparım. bu hafta başlayalım sıkı yönetime.

benim de kızım var 8 yaşında ilkokul 2. sınıfa gidiyor.Sakarya'da yaşıyorum canım
Allah bağışlasın canım. maşallah.
27.11.2010 sabah kahvaltım
yağsız kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 dolu kaşık pekmez
1 fincan yeşil çay
bu arada 1 lt suyumuda bitirdim
afiyet olsun.
masalcım cnm ben yaptım tam anlamıyla yapamasamda 3kilo verdim geride gelmedi cnm tam uygulayamadım perşembe günü bıraktım yada ekmek felan yedim 1dilim ben cok memnundum
valla ne yalan söyliyim bende pek cesaret edemiyorum ama bir seferlik denicem elacım. inşallah güzel sonuç alırız.

arada biz bayanlara vurruyor bunalma nöbetleri,atlatırsın inşallah canım.
afiyet olsun canım. inşallah böyle devam edersin.
acaba zayıflayabilecekmiyim. şu göbeğim gitse.bir tek onu sevmiyorum yoksa diğer bölgelerimden memnunun.tek sorunum göbekkkk.offf.sanki incelmiycek gibi geliyo
bendede göbek sorunu var ama basende var. boşver dua et tek yerden sıkıntın var beim gibi olsan ne yapardın hayatım :))
Ben 2 günden beri doğru dürüst girmiyorum siz benim yokluğumu neden farketmiyorsunuz bakayım ..
canım arkadaşlarında dediği gibi derslerin konusunda yoğun bir dönemdesin yoksa yokluğun kesinlikle belli oluyor.
neden topikte kimse yok yaaa(
ara olarak,2 mandalina ve yarım nar yedim
yarım saat sonra bşi bir yerde form çayımı içerim
öyle olur melankolim,sen gidersin herkes burdadır sen gelirsin kimse olmaz.
tebrik ederim canım. sinir olma hayatım,bu konularda moralini bozmamanı tavsiye ederim kesinlikle. moral bozukluğu etkiliyor.
Merhaba ben gune yeni basladim.
kahvalti yaptim.
3 adet diyet kraker
1 kk peynir
1 domates
deryacım çok fazla karşılaşamıyoruz. orda sanırım saat 21.30. gece geçmi yatıyorsun,erkenmi. bu arada merak ettim nasıl oldun. tahliller nasıl çıktı dr. a gitmiştin. inşallah iyisindir ve herşey yolundadır.
moralbozukluğu kesinlikle metabolizmayı çoketkiliyor haklısın canım.
yurtdışında beslenme olayı gerçekten zor. benim ablam almanyada orda yetişen ne meyveyi ne sebzeyi beğenir herşey hormonlu der. buraya geldiğinde dönerken bahçe biberi fasulye falan getirdiği oldu. türkiye bu konuda biraz daha dikkatli beslenmeye verilen önem gün geçtikçe artıyor.
bu arada ne kusuru,paylaş tabi hayatım. paylaşarak sohbetimiz artar. benim hoşuma gider farklı bilgiler,diğer arkadaşlarında öyle düşündüğüne eminim.
iyi akşamlar asumancım, işlerinde kolay gelsin
sağol rabiacım.nasılsın. rahatsızlığın nasıl daha iyimisin.
iyi akşamlar kardeş takımım üçüncü olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi
asumanımmm canımm çok teşekkür ederim yardımların için sağol hayatım bitanesin
sağolasın takyonum.
ricaederim zevkti.

bu arada sevgili takımcığım tebrik ediyorum. 3. olmuşuz. ayrıca şunu da belirtmek lazım bu hafta kritikti, çoğunlukla kilo alma durumu olmuş diğer gruplarda da. böyle bir haftada 3. olmak süper diyorum:87:
başta seda,sen,ela ve nihan sayesinde hayatım. tebrik ederim.

ad yaparsın tatlım bana uygun diyet bak istersen bi aklına yatarsa başla motive oluyosun bende boşladım ondan kendime dur demem lazım bir şekilde
:26:
denicem canım,netten bir bakayım. bende takılı kaldım. tamam çok dikkat etmiyorum ama birazda olsun kilo verip gaza gelme ihtiyacım var. umutsuzluktan kurtulmalıyız.
bu arada asumancım senin cezana gün düşünmemiştik. ben 3 gün diyorum:)) benden nefret edeceksin bu gidişle :96::96:
3 günmüüü :26: etmem hayatım söz. :90:

evet bugün hafta sonu.bu akşam eşim kesin bi yemek programı yapmıştır.nasıl sabredicem.yarın da tatil eyvah.bunalıma giricem.nasıl yemeden durucam

:)=
Geldim kızlarrr
Ogun atlamıs oldum yanı ara ogun yıyemedım bende kucuk kase k flakesı oyle cerez olarak yıyorum hem cıkolata hıssımı azaltıyorhemde gozum doyuyor sanırım
Canım cektıgı ıcınde aksama yagsız sadece domates bıber ve mantarla sote yapıcam
Ekmek yerınede wasa tabıkı
Kızlar kılomda degısıklık yok ama
sankı ıncelmem gozukuyor gozle
yanı bugun elbısemı gıydım ustten hafıf bollasmıs
yada ben ole hıssetmek ıstıyorum bılemıyorumkı

reyhan ve fderya canlar bu haftaki kilolarınızı yazarmısınız. haftaya listede alındığınızda lazım olacak. hatta bana özelden mesaj atarsanız sevinirim olaki gözden kaçmaasın diye. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…