Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seda ben turkiye de iken bir arkadasim diyetisyen kontrolunde kilo vermisti. onun bana soyledigi bir soz vardi. asla ama asla yedikten sonra pisman olma cunku bu pismanlik duygusu metabolizmayi kotu yonde etkiliyormus.cok zayif insanlarin cips cola ile yasadina sahit oldum...Ama bizim bunyemiz farkli. kilo almaya elverisli.Aslinda bu aralar ben iyiyim kendimi hic diyet yapiyor gibi dusunmuyorum. buralarda cips cola zebil olmus heryerde ama benim canim brokoli istedi dun gittim marketten aldim.ben kilodan dolayi degil zarali oldugu icin tercih etmiyorum.Turkiye de koca bir paket goturuyordum.
dun alis-veris merkezin de bir sey dikkatimi cekti, icerde ki kadinlardan %80 i obez di. kilolu degil obez. malesef yasam tarzi bizi bu hallere getirdi.satis olsunda ne olursa olsun diyorlar.umrunda bile degil firmalarin.bir reyon tammiyla cips cola hazir yemekler bir reyonda diyet bolumu...ikilem arasinda biraklmislar o yuzden de yerken de vicdan mekanizmamizla catisiyoruz.sadece saglik degil psikolojimiz de bozuluyor.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin.
sen marifetli hatunsun eminecim, gayet rahat yaparsın eminim. ben bir kez yapmıştım dağılmıştı, kayınvaldem gayet hoş yaptı. kabuk kısmı incecik oldu. ondan yemekte pek tereddüt etmedim:)rabiacım içli köfte hiç yapmadım dışarda birkaç kez yedim acaba yapabilirmiyim ki
çikolata talihsizliğine rağmen ben menü düzenini beğendim. geçmiş olsun bu arada, o kadar geç saatte nerden geliyordun sen?Kızlar ancak gelebildim nasılsınız geçmişe göz atacağım ama öcne yediklerimi yazayım.
Sabah: 1 poğaça 1 bardak süt
Ara: yeşil çay, normal çay ..
Öğle:mercimek çorması 2 kaşık orman kebabı
Ara:1 salep
Akşam: etiform bisküvi
Ara:yeşil çay.,normal çay
Akşam ne yazıkki pikolata yedim ama nasıl yedim. yolda otobüsün tekerleği patladı gece 11i geçiyor saat kaldık hava soğuk ısınmak için onu bulduk ..
Ben bir geçmişe bakayım şimdi
hayırdır yaw? niye sıktılar senin canını?Ayrıca bugün canım çok sıkkın ..
Patlayacak yer aradım resmen ..
gayet de farkediyoruz canım. ama sınav haftan olduğunu biliyoruz, yetiştirecek ödev+projelerin var biliyoruz. o yüzden ders çalışasın diye sana dokunmuyoruz:)Ben 2 günden beri doğru dürüst girmiyorum siz benim yokluğumu neden farketmiyorsunuz bakayım ..
iş gçrüşmelerin inşallah güzel geçer canım. kahvaltın da güzel maşallah.Ayrıca sabah kahvaltımı yazayım
Bir haşlanmıs yumurta ıle lor peynır
azıcık lıght peynır
Şekersiz çay
:)
Kızlar alıstım artık az yemeye mutluyum yaaa
Bu arada bugun ıkı iş görüşmem var yaaaa
Heycanlıyım