Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yok diyet hep aklımdada 5günde 5kilo diyetine başlıcaktım onu unuttummAyy Eminecim harikasın :)
Kahvaltı yaptıktan sonra diyette olduğun mu geldi aklına .
Benim de kahvaltım geçe kaldı bugün.
Teşekkür ederim kızlar aklınızdaymışım :) Ben de demiştim yokluğumu neden farketmiyorlar ..
benim cnm masalı okudukca salep istiyo markete gittiğimde unutuyom
aklıma geldiğindede ya kız uyuya yada imkan olmuyoo şimdi gideyim dedim eşim arabayla gitti bebek arabasıda arabada kaldı mesafe uzak ela yürümez havada soğukk eşim yemeğe felan gelirse söyleyeyimde alsın:97:
Eminecim araştırdın mı bu diyetii?cnm yok diyet hep aklımdada 5günde 5kilo diyetine başlıcaktım onu unuttumm
benimde göbek kaldı işte kaç yaşında cocuğun cnm kendinden bahsedermisin kısaca tanışamadıkelacım göbek sonradan oluştu.doğumdan sonra bile bu kadar göbeğim yoktu son bir kaç ay içinde 4 kilo aldım o da direk göbeğe depolandı.meekik çekemiyorum nasıl gidicek bilmem.düşün annem bile göbeklendin diyo bana.yoksa annem ne kadar kilo alsamda zayıfsın derdi
benimde göbek kaldı işte kaç yaşında cocuğun cnm kendinden bahsedermisin kısaca tanışamadık
ben emine 18 aylık 1kızım var marmariste oturuyorum doğum sonrası kilolarla baş ediyorumm:))
Allah bağışlasın canım. maşallah.benim de kızım var 8 yaşında ilkokul 2. sınıfa gidiyor.Sakarya'da yaşıyorum canım
afiyet olsun.27.11.2010 sabah kahvaltım
yağsız kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 dolu kaşık pekmez
1 fincan yeşil çay
bu arada 1 lt suyumuda bitirdim
valla ne yalan söyliyim bende pek cesaret edemiyorum ama bir seferlik denicem elacım. inşallah güzel sonuç alırız.masalcım cnm ben yaptım tam anlamıyla yapamasamda 3kilo verdim geride gelmedi cnm tam uygulayamadım perşembe günü bıraktım yada ekmek felan yedim 1dilim ben cok memnundum
arada biz bayanlara vurruyor bunalma nöbetleri,atlatırsın inşallah canım.Neyneyse canımı sıkan ne bilmiyorum ama çok büyük bir boşluk hissediyorum son zamanlarda ..
Doldurayım diye farklı şeylerle uğraşıyorum.
İŞe yaramadığı gibi yoruldum da iyice ..
Dün çok bunalmıştım.
afiyet olsun canım. inşallah böyle devam edersin.Canım haklısın hemde cok
Yurtdısı obezite dolu
Aslında zayıflamak yerıne tamamen saglıklı beslenmek dogru olanı
Masalcım sen ders calısıyorsun dıye sana dokunmadık cnm benım
Ayrıca sabah kahvaltımı yazayım
Bir haşlanmıs yumurta ıle lor peynır
azıcık lıght peynır
Şekersiz çay :)
Kızlar alıstım artık az yemeye mutluyum yaaa
Bu arada bugun ıkı iş görüşmem var yaaaa
Heycanlıyım
bendede göbek sorunu var ama basende var. boşver dua et tek yerden sıkıntın var beim gibi olsan ne yapardın hayatım :))acaba zayıflayabilecekmiyim. şu göbeğim gitse.bir tek onu sevmiyorum yoksa diğer bölgelerimden memnunun.tek sorunum göbekkkk.offf.sanki incelmiycek gibi geliyo
canım arkadaşlarında dediği gibi derslerin konusunda yoğun bir dönemdesin yoksa yokluğun kesinlikle belli oluyor.Ben 2 günden beri doğru dürüst girmiyorum siz benim yokluğumu neden farketmiyorsunuz bakayım ..
öyle olur melankolim,sen gidersin herkes burdadır sen gelirsin kimse olmaz.neden topikte kimse yok yaaa(
ara olarak,2 mandalina ve yarım nar yedim
yarım saat sonra bşi bir yerde form çayımı içerim
tebrik ederim canım. sinir olma hayatım,bu konularda moralini bozmamanı tavsiye ederim kesinlikle. moral bozukluğu etkiliyor.off misafirim geldi annem mıs gıbı pogaca gondermıs bana
Agzıma surmedım amaaaaa
Cıpws kola cekırdek koydum onlerıne
yarım avuca yakın cekırdek 3--4 tanede cıps attım agzıma
kendı kendıme sınırlenıyorum
of!
deryacım çok fazla karşılaşamıyoruz. orda sanırım saat 21.30. gece geçmi yatıyorsun,erkenmi. bu arada merak ettim nasıl oldun. tahliller nasıl çıktı dr. a gitmiştin. inşallah iyisindir ve herşey yolundadır.Merhaba ben gune yeni basladim.
kahvalti yaptim.
3 adet diyet kraker
1 kk peynir
1 domates
moralbozukluğu kesinlikle metabolizmayı çoketkiliyor haklısın canım.seda ben turkiye de iken bir arkadasim diyetisyen kontrolunde kilo vermisti. onun bana soyledigi bir soz vardi. asla ama asla yedikten sonra pisman olma cunku bu pismanlik duygusu metabolizmayi kotu yonde etkiliyormus.cok zayif insanlarin cips cola ile yasadina sahit oldum...Ama bizim bunyemiz farkli. kilo almaya elverisli.Aslinda bu aralar ben iyiyim kendimi hic diyet yapiyor gibi dusunmuyorum. buralarda cips cola zebil olmus heryerde ama benim canim brokoli istedi dun gittim marketten aldim.ben kilodan dolayi degil zarali oldugu icin tercih etmiyorum.Turkiye de koca bir paket goturuyordum.
dun alis-veris merkezin de bir sey dikkatimi cekti, icerde ki kadinlardan %80 i obez di. kilolu degil obez. malesef yasam tarzi bizi bu hallere getirdi.satis olsunda ne olursa olsun diyorlar.umrunda bile degil firmalarin.bir reyon tammiyla cips cola hazir yemekler bir reyonda diyet bolumu...ikilem arasinda biraklmislar o yuzden de yerken de vicdan mekanizmamizla catisiyoruz.sadece saglik degil psikolojimiz de bozuluyor.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin.
sağol rabiacım.nasılsın. rahatsızlığın nasıl daha iyimisin.iyi akşamlar asumancım, işlerinde kolay gelsin
sağolasın takyonum.iyi akşamlar kardeş takımım üçüncü olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi
asumanımmm canımm çok teşekkür ederim yardımların için sağol hayatım bitanesin
başta seda,sen,ela ve nihan sayesinde hayatım. tebrik ederim.bu arada sevgili takımcığım tebrik ediyorum. 3. olmuşuz. ayrıca şunu da belirtmek lazım bu hafta kritikti, çoğunlukla kilo alma durumu olmuş diğer gruplarda da. böyle bir haftada 3. olmak süper diyorum:87:
denicem canım,netten bir bakayım. bende takılı kaldım. tamam çok dikkat etmiyorum ama birazda olsun kilo verip gaza gelme ihtiyacım var. umutsuzluktan kurtulmalıyız.ad yaparsın tatlım bana uygun diyet bak istersen bi aklına yatarsa başla motive oluyosun bende boşladım ondan kendime dur demem lazım bir şekilde
:26:
3 günmüüü :26: etmem hayatım söz. :90:bu arada asumancım senin cezana gün düşünmemiştik. ben 3 gün diyorum:)) benden nefret edeceksin bu gidişle :96::96: