Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

off misafirim geldi annem mıs gıbı pogaca gondermıs bana
Agzıma surmedım amaaaaa
Cıpws kola cekırdek koydum onlerıne
yarım avuca yakın cekırdek 3--4 tanede cıps attım agzıma
kendı kendıme sınırlenıyorum
of!

,Sana gunaydınlar ozaman cnm
ben cıkıyorum artık saat 12.30a gelıyor :)
Görüşmek üzere

seda ben turkiye de iken bir arkadasim diyetisyen kontrolunde kilo vermisti. onun bana soyledigi bir soz vardi. asla ama asla yedikten sonra pisman olma cunku bu pismanlik duygusu metabolizmayi kotu yonde etkiliyormus.cok zayif insanlarin cips cola ile yasadina sahit oldum...Ama bizim bunyemiz farkli. kilo almaya elverisli.Aslinda bu aralar ben iyiyim kendimi hic diyet yapiyor gibi dusunmuyorum. buralarda cips cola zebil olmus heryerde ama benim canim brokoli istedi dun gittim marketten aldim.ben kilodan dolayi degil zarali oldugu icin tercih etmiyorum.Turkiye de koca bir paket goturuyordum.
dun alis-veris merkezin de bir sey dikkatimi cekti, icerde ki kadinlardan %80 i obez di. kilolu degil obez. malesef yasam tarzi bizi bu hallere getirdi.satis olsunda ne olursa olsun diyorlar.umrunda bile degil firmalarin.bir reyon tammiyla cips cola hazir yemekler bir reyonda diyet bolumu...ikilem arasinda biraklmislar o yuzden de yerken de vicdan mekanizmamizla catisiyoruz.sadece saglik degil psikolojimiz de bozuluyor.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin.

Kızlar ancak gelebildim nasılsınız geçmişe göz atacağım ama öcne yediklerimi yazayım.
Sabah: 1 poğaça 1 bardak süt
Ara: yeşil çay, normal çay ..
Öğle:mercimek çorması 2 kaşık orman kebabı
Ara:1 salep
Akşam: etiform bisküvi
Ara:yeşil çay.,normal çay
Akşam ne yazıkki pikolata yedim ama nasıl yedim. yolda otobüsün tekerleği patladı gece 11i geçiyor saat kaldık hava soğuk ısınmak için onu bulduk ..
Ben bir geçmişe bakayım şimdi

26.11.2010
yediklerimi yazıyorum
sabah
yarım kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 kaşık pekmez,
2 bardak yeşil çay
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz
patates yemegi (1 kepçe sadece patatesi,suyundan yemedim)
1 kase yoğurt
1 saat sonra
1 maden suyu
40 dk yürüyüş
ara
1 elma
çeyrek dilim su böreği
2 fincan yeşil çay
akşam
balık ve brokoli salatası
1 saat normal tempoda yürüyüş

acaba zayıflayabilecekmiyim. şu göbeğim gitse.bir tek onu sevmiyorum yoksa diğer bölgelerimden memnunun.tek sorunum göbekkkk.offf.sanki incelmiycek gibi geliyo

Canım haklısın hemde cok
Yurtdısı obezite dolu
Aslında zayıflamak yerıne tamamen saglıklı beslenmek dogru olanı

Masalcım sen ders calısıyorsun dıye sana dokunmadık cnm benım

Ayrıca sabah kahvaltımı yazayım

Bir haşlanmıs yumurta ıle lor peynır
azıcık lıght peynır
Şekersiz çay

:)
Kızlar alıstım artık az yemeye mutluyum yaaa
Bu arada bugun ıkı iş görüşmem var yaaaa
Heycanlıyım

günaydınlar kızlar

rabiacım içli köfte hiç yapmadım dışarda birkaç kez yedim acaba yapabilirmiyim ki
sen marifetli hatunsun eminecim, gayet rahat yaparsın eminim. ben bir kez yapmıştım dağılmıştı, kayınvaldem gayet hoş yaptı. kabuk kısmı incecik oldu. ondan yemekte pek tereddüt etmedim:)

çikolata talihsizliğine rağmen ben menü düzenini beğendim. geçmiş olsun bu arada, o kadar geç saatte nerden geliyordun sen?

Ayrıca bugün canım çok sıkkın ..
Patlayacak yer aradım resmen ..
hayırdır yaw? niye sıktılar senin canını?

Ben 2 günden beri doğru dürüst girmiyorum siz benim yokluğumu neden farketmiyorsunuz bakayım ..
gayet de farkediyoruz canım. ama sınav haftan olduğunu biliyoruz, yetiştirecek ödev+projelerin var biliyoruz. o yüzden ders çalışasın diye sana dokunmuyoruz:)

iş gçrüşmelerin inşallah güzel geçer canım. kahvaltın da güzel maşallah.

Kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun
BEn şimdi cıkıyorum
akşama gorusuruz ınsallah :) :)

Günaydın Kızlar nasılsınız?
Menüm için yorumuna teşekkür ederim Neyneysecim.
Bu hafta ne olacak bakalım kilom ..
Diğer kampüsteydim gece.
Klasik müzik konseri vardı ki ben hiç ama hiç sevmem ..
Ama ne yazık ki mecburen gittim ödev için ..

günaydın kızlar uyanalı cok olduda anca bakabildim
kahvaltımı yaptı melemen 2dilim ekmek ,2kaşık kadar lor,4 zeytin
birazdan yeşil cayımı içeceğim
ben bugün diyetebaşlıcaktım unuttum kahvaltı yaptıktan sonra aklıma geldi
yarın başlarım inş

masalcım ben derstesin dedim akşamda işin vardır dedimm
rabia deneyeyim diyorum bakalım buğün yada yarın eşimde yok gerçi pazarteside olabilir
derya cnm bende bakıyorum turistlerr hep kilolu biz öyle olsak evden cıkmaya utanırızz valla o kadar rahatla ki giydikleri kıyafetleri görünce gülüyoruzzz
tuana gayet güzel beslenmişsin sende ben gibi göbekten sikayetcisin doğum sonrasımı kaldı tanışamadık seninle
nur cnm aşağıda gözüküyosun nasıl oldunn?
bu arada kızım iyi teyzeleri sükür ucuz atlattık allah korudu gecmiş olsun dilekleriniz için tşklaer

Neyneyse canımı sıkan ne bilmiyorum ama çok büyük bir boşluk hissediyorum son zamanlarda ..
Doldurayım diye farklı şeylerle uğraşıyorum.
İŞe yaramadığı gibi yoruldum da iyice ..
Dün çok bunalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…