• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melankoli akşam yemeğin pek güzel olmuş:56:afiyet olsun.

emineciğim ben ismim rabia. senin de kahve davetine hayır demezdim ancak ben daha yemek yemedim, içli köfteleri bekliyorum heyecanla:1: yumurtayı da haşla, ne o öyle kırma falan. diyet yapıyoruz burda:))

afiyet olsun kızına ya, ne güzel tost yiyor ha. benim oğlan anca ekmek yiyor. tost falan yemez beyefendi. bugün akşam sakin burası doğrusu. ben de işim var ama boş boş oturuyorum:)) ne kadar tembel bir insanım ben ya:85: içli köfte 1 tane yiyeceğim inşallah. yalnız çok ısrar edecekler biliyorum. bakıcaz artık duruma. hem ısrar hem de iştahıma nasıl karşı duracaksam:50:

afiyet olsun kızına ya, ne güzel tost yiyor ha. benim oğlan anca ekmek yiyor. tost falan yemez beyefendi. bugün akşam sakin burası doğrusu. ben de işim var ama boş boş oturuyorum:)) ne kadar tembel bir insanım ben ya:85: içli köfte 1 tane yiyeceğim inşallah. yalnız çok ısrar edecekler biliyorum. bakıcaz artık duruma. hem ısrar hem de iştahıma nasıl karşı duracaksam:50:

canım içli köfte haşlamaysa 2 tane de yiyebilirsin :)

Ben geldim şekerler akşam yemeğim 3 kaşık kepekli makarna yanında su midem çok bulanıyor ya nefret ediyorum bu migrenden
geçmişede bakamadım
yılbaşı çekilişini napıyoruz
Katılmak isteyenler adını yazsın ve kendini tanıtsın
ben takıma girdiğimde yapmıştık çok güzel olmuştu
melisciğim bana bi diyet kitabıyla prensesime müzikli kitap yollamıştı kızım hala oynuyor önemli olan hediyeleşmek

melankoli ne güzel dinimizle iç içesein bizde yapabilsekkeske dünya telaşına kapılıyoruz vakit bulukca kuranı kerim okuyorum anca
nur bende haziran annelerinde katılmıştım güzel oluyoo:32:
rabiacım içli köfte hiç yapmadım dışarda birkaç kez yedim acaba yapabilirmiyim ki :63:

melankoli ne güzel dinimizle iç içesein bizde yapabilsekkeske dünya telaşına kapılıyoruz vakit bulukca kuranı kerim okuyorum anca
nur bende haziran annelerinde katılmıştım güzel oluyoo:32:
rabiacım içli köfte hiç yapmadım dışarda birkaç kez yedim acaba yapabilirmiyim ki :63:

elacım evet şanslıyım o konuda,şükrediyorum hep :)
bu arada neden yapamayasın ki içli köfte,zor bir şey değil yapması,denemekten zarar gelmez :10:

Son düzenleme:
Back