reyhancım canım,niye bu kadar telaşa kapılıyorsun ki hayatım. dışarısı daha iyi hatta,ızgara ve bol salata,1 veya 2 dilim ekmek çok ideal. çok canının çektiği birşey olursa 1-2 çatal yani az az alır nefsini bastırırsın olmazmı. yemek öncesi bol su içersende faydasını görürsün. :))evet bugün hafta sonu.bu akşam eşim kesin bi yemek programı yapmıştır.nasıl sabredicem.yarın da tatil eyvah.bunalıma giricem.nasıl yemeden durucam
:)=
Geldim kızlarrr
Ogun atlamıs oldum yanı ara ogun yıyemedım bende kucuk kase k flakesı oyle cerez olarak yıyorum hem cıkolata hıssımı azaltıyorhemde gozum doyuyor sanırım
Canım cektıgı ıcınde aksama yagsız sadece domates bıber ve mantarla sote yapıcam
Ekmek yerınede wasa tabıkı
Kızlar kılomda degısıklık yok ama
sankı ıncelmem gozukuyor gozle
yanı bugun elbısemı gıydım ustten hafıf bollasmıs
yada ben ole hıssetmek ıstıyorum bılemıyorumkı
afiyet olsun sedacım. dün yazamadım unuttum aklıma gelmişken yazayım.sanırım arkadaşının tartısı eksik tartıyor,çünkü hem salonda ve kendi tartında aynı kiloda çıkmışsın.böylelikle 1.600 gr vermişsin tebrik ederim.
canım öyle hissetmek bile güzel ama sen kilo veriyorsun,inşallah sağlıklı birşekilde daha güzel kilolar verip istediğin elbiseleri giyebileceksin canım.