• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bugün hafta sonu.bu akşam eşim kesin bi yemek programı yapmıştır.nasıl sabredicem.yarın da tatil eyvah.bunalıma giricem.nasıl yemeden durucam
reyhancım canım,niye bu kadar telaşa kapılıyorsun ki hayatım. dışarısı daha iyi hatta,ızgara ve bol salata,1 veya 2 dilim ekmek çok ideal. çok canının çektiği birşey olursa 1-2 çatal yani az az alır nefsini bastırırsın olmazmı. yemek öncesi bol su içersende faydasını görürsün. :))
:)=
Geldim kızlarrr
Ogun atlamıs oldum yanı ara ogun yıyemedım bende kucuk kase k flakesı oyle cerez olarak yıyorum hem cıkolata hıssımı azaltıyorhemde gozum doyuyor sanırım :D
Canım cektıgı ıcınde aksama yagsız sadece domates bıber ve mantarla sote yapıcam :D
Ekmek yerınede wasa tabıkı :D
Kızlar kılomda degısıklık yok ama
sankı ıncelmem gozukuyor gozle
yanı bugun elbısemı gıydım ustten hafıf bollasmıs
yada ben ole hıssetmek ıstıyorum bılemıyorumkı :D

afiyet olsun sedacım. dün yazamadım unuttum aklıma gelmişken yazayım.sanırım arkadaşının tartısı eksik tartıyor,çünkü hem salonda ve kendi tartında aynı kiloda çıkmışsın.böylelikle 1.600 gr vermişsin tebrik ederim.
canım öyle hissetmek bile güzel ama sen kilo veriyorsun,inşallah sağlıklı birşekilde daha güzel kilolar verip istediğin elbiseleri giyebileceksin canım.

reyhancım canım,niye bu kadar telaşa kapılıyorsun ki hayatım. dışarısı daha iyi hatta,ızgara ve bol salata,1 veya 2 dilim ekmek çok ideal. çok canının çektiği birşey olursa 1-2 çatal yani az az alır nefsini bastırırsın olmazmı. yemek öncesi bol su içersende faydasını görürsün. :))

afiyet olsun sedacım. dün yazamadım unuttum aklıma gelmişken yazayım.sanırım arkadaşının tartısı eksik tartıyor,çünkü hem salonda ve kendi tartında aynı kiloda çıkmışsın.böylelikle 1.600 gr vermişsin tebrik ederim.
canım öyle hissetmek bile güzel ama sen kilo veriyorsun,inşallah sağlıklı birşekilde daha güzel kilolar verip istediğin elbiseleri giyebileceksin canım.

Ayyy inşallah cnm bende cok ıstıyorum. Güzellik uzmanıyım zaten bu arada baslıcagım ısyerınde zayıflama varrr :52: MAkinesi yani :D :D :D
Bugun onun egıtımını almaya gıdıcem saat 2.30da bakalım patronum ızın verırse kendı ustumdede denıcez ınsallahhhhh :D
Ayyy cok heycanlıyım yanı
hem spor hem dıyet bırde makıneye gırdımmı
tamamdır sanırım :D

kalktım biraz oyalandım derken öğle yemeğimi yedikten sonra ders çalışmmaya başlayacağım inşallah ..
Bu hafta aslında dikkat de ettim ama buna rağmen kilo almışım.
Emin oamadığım şey yeni mi kilo aldım yoksa bayramdan mı kalmıştı o yüzden bu haftaya bakacağım.
Bu eşleştirme olayı güzel olur.
Çekilişe katılabilirim ben ..

Sedacım ben sana bir şey soracağım.
Yüzümde gözenekler var benim belkli çok değil ama hiç hoşlanmıyorum ve kimyasal peeling düşünüyordum.
Dün bir güzellik merkezine uğradım Ankarada, konuştuk ..
Kadın bir sürü şey söyledi bana moralim bozuldu ..
Cildim çok yağlıymış bunu zaten biliyordum ama alt tabaka yağlı olup üstü kuru falan dedi.
Neler kullandığımı sordu temizlemek için.
Jel ve tonik kullandığımı söyledim.
Hiç doğru olmadığını söyledi toniğin benim için ve ben çok şaşırdım yağlı ciltler için çok uygun olduğunu zannediyordum.
Elastiki yapısını kaybediyor cildin kızarmalar başlayacaktır yavaş yavaş çabuk yıpranır falan anlattı da anlattı ..
Kimyasal peelinge başlamamı önerdi.
Ben de müşteri kazanmak için mi yoksa gerçekten doğru mu söylediğini bilemedim.
Sen ne düşünürsün özellikle bu tonik konusunda ..
Ve kimyasak peelinge başlamalı mıyım sence?
Bir de bu şişelerde kendin yapabileceği %15 tca var ya ..
Onu önerir misin?
Kaçırmadım inşallah seni :)

mesaj yenileme.

reyhan firuze ve fderya canlar bu haftaki kilolarınızı yazarmısınız. haftaya listede alındığınızda lazım olacak. hatta bana özelden mesaj atarsanız sevinirim olaki gözden kaçmaasın diye. :))

Ayyy inşallah cnm bende cok ıstıyorum. Güzellik uzmanıyım zaten bu arada baslıcagım ısyerınde zayıflama varrr :52: MAkinesi yani :D :D :D
Bugun onun egıtımını almaya gıdıcem saat 2.30da bakalım patronum ızın verırse kendı ustumdede denıcez ınsallahhhhh :D
Ayyy cok heycanlıyım yanı
hem spor hem dıyet bırde makıneye gırdımmı
tamamdır sanırım :D
öylemiii demek güzellik uzmanısın. kafamıza takılanlar olursa sorabilirmiyiz sedacım.
bir ara eski patronumun hanımıda basenleri eritmek için bir makinaya giriyordu. indirimli 400 tl falandı. o makinamıdır ki acaba. eğer sende kullanırsan süper olur tabi. bol şans hayatım.
kalktım biraz oyalandım derken öğle yemeğimi yedikten sonra ders çalışmmaya başlayacağım inşallah ..
Bu hafta aslında dikkat de ettim ama buna rağmen kilo almışım.
Emin oamadığım şey yeni mi kilo aldım yoksa bayramdan mı kalmıştı o yüzden bu haftaya bakacağım.
Bu eşleştirme olayı güzel olur.
Çekilişe katılabilirim ben ..

canım bayramda kaçırdıysan belki öyledir ama boşver nasıl veririz onu düşünelim. eşleştirmeyi hala yapamadım şimdi başlıcam. aslında her umutsuza bir azimlimi versem diye düşünüyorum. :)) önce kurayı deneyeyim. sonradan eşleştirmelerde kişilerin durumuna göre değiştirmeler yaparım.
yılbaşı çekilişi değilmi hayatım. ona katılıyorsun. ay benimkide soru işte ama net olarak duyayım sonradan malesef acaba öylemiydi diyorum. :26:

Sedacım ben sana bir şey soracağım.
Yüzümde gözenekler var benim belkli çok değil ama hiç hoşlanmıyorum ve kimyasal peeling düşünüyordum.
Dün bir güzellik merkezine uğradım Ankarada, konuştuk ..
Kadın bir sürü şey söyledi bana moralim bozuldu ..
Cildim çok yağlıymış bunu zaten biliyordum ama alt tabaka yağlı olup üstü kuru falan dedi.
Neler kullandığımı sordu temizlemek için.
Jel ve tonik kullandığımı söyledim.
Hiç doğru olmadığını söyledi toniğin benim için ve ben çok şaşırdım yağlı ciltler için çok uygun olduğunu zannediyordum.
Elastiki yapısını kaybediyor cildin kızarmalar başlayacaktır yavaş yavaş çabuk yıpranır falan anlattı da anlattı ..
Kimyasal peelinge başlamamı önerdi.
Ben de müşteri kazanmak için mi yoksa gerçekten doğru mu söylediğini bilemedim.
Sen ne düşünürsün özellikle bu tonik konusunda ..
Ve kimyasak peelinge başlamalı mıyım sence?
Bir de bu şişelerde kendin yapabileceği %15 tca var ya ..
Onu önerir misin?
Kaçırmadım inşallah seni :)

Canım tabıkı o guzellık salonundakıler senı gordugu ıcın tam yorum yapabılmısler ama ben yapamamonlar gıbı fakat
Estetısyen olsamda olmasamda sana bır ıkı onerı vereyım.ç
Bence asla kımyasal peelıng yaptırma.
Sonucda kucucuk bır ıslem degıl.
Bu benım dusuncem
Bunun yanı sıra tonıklerde ıyı olanı kullanabılmek ve cılt yapına uygun olanı kullanmak cok onemlı cnm
Mesela bız musterılerımıze (annemın kendı ısyerınden bahsedıyorum )
Özel labaratuarda annemın hazırlattıgı ozel ucucu yaglardan hazırlanan ve cıdden %100 dogal olan (cunku yapılısını ben goruyorum ve ıcerısınde kımyasalımız asla olmuyor )urunlerı tavsıye edeıyorum.
Mısal benım cıldım acaıp hassas
herşeyden once yuzume elını carpsan kızarır felan
ve ben her gece yuz temızleme losyonumu
ve yuzume uygun olan yagımı hep kullanırım ve yuzum gercekden ıyıdır :)
YAnı dıyenlerın yalancısıyımmı desem :3:
Bunları soyluyorum cunku gercekden onemlıler.
Ornegın lekeler ,kırısıklıklar, yanıklar ve gunes denız yanıkları ıcın ucucu yaglar
kılo verırken catlak onleyıcı
kılo alırken catlak onleyıcı
ve bunun gıbı bır suru :)
Hepsı dogal oldugu ıcın gozumuz kapalı tavsıye edebılıyoruz.
HErzaman heryerde DOGaLLIK :D

öylemiii demek güzellik uzmanısın. kafamıza takılanlar olursa sorabilirmiyiz sedacım.
bir ara eski patronumun hanımıda basenleri eritmek için bir makinaya giriyordu. indirimli 400 tl falandı. o makinamıdır ki acaba. eğer sende kullanırsan süper olur tabi. bol şans hayatım.

canım bayramda kaçırdıysan belki öyledir ama boşver nasıl veririz onu düşünelim. eşleştirmeyi hala yapamadım şimdi başlıcam. aslında her umutsuza bir azimlimi versem diye düşünüyorum. :)) önce kurayı deneyeyim. sonradan eşleştirmelerde kişilerin durumuna göre değiştirmeler yaparım.
yılbaşı çekilişi değilmi hayatım. ona katılıyorsun. ay benimkide soru işte ama net olarak duyayım sonradan malesef acaba öylemiydi diyorum. :26:

Tabıkı sorabılırsın cnm seve seve yanıtlıcagımdan emın olabılırsın :)

Kızlar ben cıkıyorum ısım geregı :)
Makıneyı ogreneyım gelınce anlatırım
sana da solerım AD1cım
ınsallah yardımcı olabılırım :D
Hem doktordan zayıflama tuyolarıda alırsam tamamdır
sızınledır o tuyolar :D
Gorusmek uzere :)

kızlar eşleştirmeler tamam,zor oldu ama kurayı çektim. şöyle ki ;

nihan ve melankoli
rabia ve seda
nur ve ad1
reyhantuana ve ela
masal ve firuze + fderya

kızlar takım 11 kişi. kurada 11 kişiyide yazdım. f derya arkadaşım son kalan kağıttı bende paylaşım sıklığına göre masal ve firuzenin grubunda olsun istedim. dosba gelince onunla eşleşirler ama dediğim gibi haftalık kilo durumuna göre gruplarda değişiklik yapılabilir. hesaplama konusuna gelince yine aynı hesaplamadan gideceğiz çıkan yüzdeyi ikili gruplarda 2 ye üçlü grupta 3 e bölelim çıkan sonuç birinci grubu belirlesin. kafama takılan birşey var ama ne bilen varsa söylesin lütfen. :))

Tabıkı sorabılırsın cnm seve seve yanıtlıcagımdan emın olabılırsın :)

Kızlar ben cıkıyorum ısım geregı :)
Makıneyı ogreneyım gelınce anlatırım
sana da solerım AD1cım
ınsallah yardımcı olabılırım :D
Hem doktordan zayıflama tuyolarıda alırsam tamamdır
sızınledır o tuyolar :D
Gorusmek uzere :)
tamam canım çok sağol. dikkat et kendine. görüşürüz :79:
Peki sedacım cilt tipi inceleyip ona göre mi hazırlıyorsunuz?
Evet kaptancığım yılbaşı çekilişi ..

tamam canım sağol.

yılbaşına katılmak isteyenler aşağıdaki listeye lütfen ismini eklesin. (yılbaşı bahane gönül hediyesi onlar) aman katılın hadi gari. hediyeden hangi kadın mutlu olmazki. gönlünüzden ne koparsa. :71:

ad1
nur
seda
ela
masal

sedacım yılbaşı çekilişine seni yazdım ama katılıyormuydun emin değilim hayatım tekrar yazarmısın katılıp katılmadığını.:)

kızlar geç kalktım ama ve 2 bardak suyumu içtim
sonra beşi bir yerde form çayımı içtim
3 kaşık k-fleks yedim
yarım saat sonra kavurma yedim ama yağsız et ve 6-7 tane bir dilim ekmekle
bakalım bundan sonra napıcam :)))
şimdi çıkmam lazım arkadaşla buluşup eşofman bakıcam spora başlıycam ya :))
öptüm kızlar hepinizi...

Back