reyhancım canım,niye bu kadar telaşa kapılıyorsun ki hayatım. dışarısı daha iyi hatta,ızgara ve bol salata,1 veya 2 dilim ekmek çok ideal. çok canının çektiği birşey olursa 1-2 çatal yani az az alır nefsini bastırırsın olmazmı. yemek öncesi bol su içersende faydasını görürsün. :))evet bugün hafta sonu.bu akşam eşim kesin bi yemek programı yapmıştır.nasıl sabredicem.yarın da tatil eyvah.bunalıma giricem.nasıl yemeden durucam
:)=
Geldim kızlarrr
Ogun atlamıs oldum yanı ara ogun yıyemedım bende kucuk kase k flakesı oyle cerez olarak yıyorum hem cıkolata hıssımı azaltıyorhemde gozum doyuyor sanırım
Canım cektıgı ıcınde aksama yagsız sadece domates bıber ve mantarla sote yapıcam
Ekmek yerınede wasa tabıkı
Kızlar kılomda degısıklık yok ama
sankı ıncelmem gozukuyor gozle
yanı bugun elbısemı gıydım ustten hafıf bollasmıs
yada ben ole hıssetmek ıstıyorum bılemıyorumkı
reyhancım canım,niye bu kadar telaşa kapılıyorsun ki hayatım. dışarısı daha iyi hatta,ızgara ve bol salata,1 veya 2 dilim ekmek çok ideal. çok canının çektiği birşey olursa 1-2 çatal yani az az alır nefsini bastırırsın olmazmı. yemek öncesi bol su içersende faydasını görürsün. :))
afiyet olsun sedacım. dün yazamadım unuttum aklıma gelmişken yazayım.sanırım arkadaşının tartısı eksik tartıyor,çünkü hem salonda ve kendi tartında aynı kiloda çıkmışsın.böylelikle 1.600 gr vermişsin tebrik ederim.
canım öyle hissetmek bile güzel ama sen kilo veriyorsun,inşallah sağlıklı birşekilde daha güzel kilolar verip istediğin elbiseleri giyebileceksin canım.
öylemiii demek güzellik uzmanısın. kafamıza takılanlar olursa sorabilirmiyiz sedacım.Ayyy inşallah cnm bende cok ıstıyorum. Güzellik uzmanıyım zaten bu arada baslıcagım ısyerınde zayıflama varrrMAkinesi yani
Bugun onun egıtımını almaya gıdıcem saat 2.30da bakalım patronum ızın verırse kendı ustumdede denıcez ınsallahhhhh
Ayyy cok heycanlıyım yanı
hem spor hem dıyet bırde makıneye gırdımmı
tamamdır sanırım
kalktım biraz oyalandım derken öğle yemeğimi yedikten sonra ders çalışmmaya başlayacağım inşallah ..
Bu hafta aslında dikkat de ettim ama buna rağmen kilo almışım.
Emin oamadığım şey yeni mi kilo aldım yoksa bayramdan mı kalmıştı o yüzden bu haftaya bakacağım.
Bu eşleştirme olayı güzel olur.
Çekilişe katılabilirim ben ..
Sedacım ben sana bir şey soracağım.
Yüzümde gözenekler var benim belkli çok değil ama hiç hoşlanmıyorum ve kimyasal peeling düşünüyordum.
Dün bir güzellik merkezine uğradım Ankarada, konuştuk ..
Kadın bir sürü şey söyledi bana moralim bozuldu ..
Cildim çok yağlıymış bunu zaten biliyordum ama alt tabaka yağlı olup üstü kuru falan dedi.
Neler kullandığımı sordu temizlemek için.
Jel ve tonik kullandığımı söyledim.
Hiç doğru olmadığını söyledi toniğin benim için ve ben çok şaşırdım yağlı ciltler için çok uygun olduğunu zannediyordum.
Elastiki yapısını kaybediyor cildin kızarmalar başlayacaktır yavaş yavaş çabuk yıpranır falan anlattı da anlattı ..
Kimyasal peelinge başlamamı önerdi.
Ben de müşteri kazanmak için mi yoksa gerçekten doğru mu söylediğini bilemedim.
Sen ne düşünürsün özellikle bu tonik konusunda ..
Ve kimyasak peelinge başlamalı mıyım sence?
Bir de bu şişelerde kendin yapabileceği %15 tca var ya ..
Onu önerir misin?
Kaçırmadım inşallah seni :)
öylemiii demek güzellik uzmanısın. kafamıza takılanlar olursa sorabilirmiyiz sedacım.
bir ara eski patronumun hanımıda basenleri eritmek için bir makinaya giriyordu. indirimli 400 tl falandı. o makinamıdır ki acaba. eğer sende kullanırsan süper olur tabi. bol şans hayatım.
canım bayramda kaçırdıysan belki öyledir ama boşver nasıl veririz onu düşünelim. eşleştirmeyi hala yapamadım şimdi başlıcam. aslında her umutsuza bir azimlimi versem diye düşünüyorum. :)) önce kurayı deneyeyim. sonradan eşleştirmelerde kişilerin durumuna göre değiştirmeler yaparım.
yılbaşı çekilişi değilmi hayatım. ona katılıyorsun. ay benimkide soru işte ama net olarak duyayım sonradan malesef acaba öylemiydi diyorum. :26:
Tabıkı sorabılırsın cnm seve seve yanıtlıcagımdan emın olabılırsın :)
tamam canım çok sağol. dikkat et kendine. görüşürüz :79:Kızlar ben cıkıyorum ısım geregı :)
Makıneyı ogreneyım gelınce anlatırım
sana da solerım AD1cım
ınsallah yardımcı olabılırım
Hem doktordan zayıflama tuyolarıda alırsam tamamdır
sızınledır o tuyolar
Gorusmek uzere :)
Peki sedacım cilt tipi inceleyip ona göre mi hazırlıyorsunuz?
Evet kaptancığım yılbaşı çekilişi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?