Bugünden sonra eksiye düşersin canım.. Yeterki dikkat etGünaydın kızlar tartı bildirimi yapayım bari gerçi sabit çıktım
Cuma 67.75
Bugün 67.75
Dün 67.20 görmüştüm ama o kadar çok karbonhidrat tükettim ki artidayim düne göre
Aynen canim güne iyi başladım devamı da gelir inşallah.persembediyetisyen randevum var gitmeli biraz dahaBugünden sonra eksiye düşersin canım.. Yeterki dikkat et
Geçmiş olsun canım , bişey kırıldı mı onun temizliği bana zulüm gibi geliyorTünaydın canım..
Bende de tam tersi oldu.. Elimdeki kahve fincanı kırılınca, sabah temizliği yapıldı. Spor sonraya kaldı.. Güya ilk işim spor olacaktıkimsecikler kalkmadan..
Kırılan fincan bir de uyandırma alarmı oldu
Sağol canım kiraz sapı çayı yapayım iyi aklıma getirdinKiraz sapı, ada çayı iyi gelir canım
Aman canım bende temizlik durmaz 3 cocukla..bugün yapıyorum yarın aynı...sen nasılsın.nasil gidiyor diyet bakimNaptın bitti mi temizliğin canım
Koşturma arasına sıkıştırıyorunçm ben de işte.. Umarım düzene girer beslenmem.Aman canım bende temizlik durmaz 3 cocukla..bugün yapıyorum yarın aynı...sen nasılsın.nasil gidiyor diyet bakim
Ada bence spora yine çok yukleniyorsun saatlerin sporla geçiyor vücudun kilitleyecek yine bir yerden sonra bence azaltmalisinDünkü menü
Sabah 10.45
Dereotlu 1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
5 çiğ badem ve 5 çiğ fındık
Akşam