- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Kesinlikle canım.. Bende doğum yaptım aldım kiloları geri geldim buralara. Bakalım inş.ibikere basardim yine basaracagim sizlerle beraberÇok sağol canım iyiyim şükür seni de görmek güzel sen nasılsın?artık buralardayım buradan kopunca kilo dengeleri değişiyor ...
Tartıda değişen rakamlara takılmamak lazım dün 66.900 idim bu sabah 67.100 geldim dün çok spor yaptım muhtemel vucud su tuttu .. bizler için motivasyon için 100 gr bile önemli biliyorumama vucudu strese sokarsan gerçekten vucud kitliyor kendini
Doğum öncesi kaç kiloydun canımKesinlikle canım.. Bende doğum yaptım aldım kiloları geri geldim buralara. Bakalım inş.ibikere basardim yine basaracagim sizlerle beraber
Sağol canım.gecen hafta sonuncu olunca bu hafta 2.olmusum
Galiba 64 tüm canım..oda şundan 54 le yarismadan ayrıldım..1 sene sonra dış gebelik geçirdim o arada kilo aldım sonra tekrar hamilelik vs derken durum bu.Doğum öncesi kaç kiloydun canım
Olsun.. Yine dönersin eski kilona merak etme❤Galiba 64 tüm canım..oda şundan 54 le yarismadan ayrıldım..1 sene sonra dış gebelik geçirdim o arada kilo aldım sonra tekrar hamilelik vs derken durum bu.
Tebrikler canımSağol canım.gecen hafta sonuncu olunca bu hafta 2.olmusum
Inş.canim bakalim.hepinizin destegiyle hepbirlikte inş.Olsun.. Yine dönersin eski kilona merak etme❤
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar çocuklardan sonra ben de hasta oldum.sükür onlar iyiler ben de toparlarım umarım.gunduz yatıp uyudum spor falan yalan oldu.
10.00
1 haşlanmış yumurta,15-20 Gr arası pastırma,salata,2 wasa, 2 parmak beyaz peynir,1 küçük dilim tam buğday ekmeğine bal kaymak(oğlumun kalan dilimi)
12.30
1 bardak laktozsuz süt,15 Gr grissini
19.00
3 kepçe kırmızı mercimek çorbası, salata,4 ceviz büyüklüğünde haşlanmış köy tavuğu,1 tane biber dolma,2 kaşık yoğurt
21.00
1 zuber,1 sütlü kahve düşünüyorum.su 2.5 lt spor yok
Tünaydın canım..Günaydın herkese mutlu pazarlar,
Sabah sporu yapıldı şimdi temizlik zamanı
Kiraz sapı, ada çayı iyi gelir canımCuma regli bekliyorum şişkinlik başladı şimdiden☹
Hayırlı pazarlar canım.bende dün gezdim bugün temizlik zamanı..Günaydın herkese mutlu pazarlar,
Sabah sporu yapıldı şimdi temizlik zamanı
Naptın bitti mi temizliğin canımHayırlı pazarlar canım.bende dün gezdim bugün temizlik zamanı..