Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin önümüzde çok güzel bir hafta var gidecek bu kilolar yeterki temiz beslenelim
Aynen canım.ben geçen hafta sonuncu oldum valla moralim sıfırdı bu hafta güzel kilo vermişim çok mutlu hissediyorum kendimi.ama hep dediğim gibi bi anda okadar kilo alıp vermek mümkün değil.vucut ödem yapıyor yada ac problemi oluyor işte tartidada aşırı fazla verme alma durumları çıkıyor.ins.hepimiz burda vermek için varız basaracagiz..sen nasılsın bu arada.seni görmek guzel

Dün sabah ekside idim. Neden böyle oldu anlamadım. Dün yatana kadar çok fazla su içtim. Maden suyunu bile 2 ye çıkardım dün. Çok sıcaktı buralar. Ondan mı olduki ya
Eki Görüntüle 2885500
Maden suyunun fazlasının ödeme sebep olduğunu duymuştum acaba ondan olabilir mi ( içerisindeki sodyum miktarıda fazlaysa içtiğin maden suyunun)

*** 13. Takım 734. Etap ***

LAydLiNe (65.8/64.7/1.1%1.672)
bi-zuzu(57.6/56.5/0.1/%0.174) İzne ayrılmak istiyor.
Akrrep (79.3/79.6/-0.3/%-0.378)
aysenurt3991 (72.05/73.35/-1.3/%-1.804)
polokey2244 (67.3/67/0.3/%0.446)
Ikizannesi (79.05/77.4/1.65/%2.087)

13. Takım ortalaması: % 0.366

*** 13. Takım 734. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (71///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.9//%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Kilo veren herkesi özellikle 3oglanannesi seni kocaman tebrik ediyorum canım harika bir sonuç

Ellssa canım sen de hiç üzülme çok bir fazlalık yok bence ödemdir o. Geçen hafta ki ödemin hepsi gitti mesela bu hafta bende. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum.

ada81 olur tabii ki canım. Sen işlerini hallettikten sonra alırım listeye.

Hoş geldin canım sen de Umarım kilo almıyorsundur

Kızlar ben listemizi paylaşıp kaçıyorum.

aysenurt3991 canım maalesef büyük ihtimal bu haftanın sonuncusu sen olacaksın. Yazman gereken topikler olacak. Mutlaka bana dönüş yap. Özelden sana numaramı da yazacağım. Sen de numaranı yaz lütfen. Eğer sonuncu olur da yükümlülüklerini yerine getirmezsen takım ceza alır. O da hiç iyi olmaz.

Teşekkür ederim canım

Çok sağol canım iyiyim şükür seni de görmek güzel sen nasılsın? artık buralardayım buradan kopunca kilo dengeleri değişiyor...
Tartıda değişen rakamlara takılmamak lazım dün 66.900 idim bu sabah 67.100 geldim dün çok spor yaptım muhtemel vucud su tuttu .. bizler için motivasyon için 100 gr bile önemli biliyorum ama vucudu strese sokarsan gerçekten vucud kitliyor kendini

Geç kalma canım bekliyoruz katıl aramıza

Benide benide Free listesine yaz olur mu kaptanım adımı göreyim mutlu olayım

Hoş geldin canım sen de Umarım kilo almıyorsundur
Hoşbulduk kaptanımm
Kaptanım kaçamak dolu öğünlerim oluyor ama günün geri kalanını dengelemeye çalışıyorum şuan tartıda + değilim tedbiri elden bırakmadım İnşallah böyle devam

Geç kalma canım bekliyoruz katıl aramıza
Biraz kafa izninden sonra döneceğim

İyi akşamlar hanımlar
Bugünkü menüm

Sabah 9.00
Peynirli yağsız tost

Ara 11
1 Türk kahvesi

Öğle 12.45
1 kase çorba
5 6 kaşık buğu kebabı
1 kase yoğurt

Ara 16.30
Yarım paket diyet bisküvi

Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara 21.00
1 dilim kavun

1,5 litre su+1 yeşil çay+1 soda

Spor yok maalesef

Bugün menü
Sabah 10.45
2 Dereotlu yumurta
5 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara 14.00
Tahıllı kahve
Cevizli sucuk

Akşam 16.00
4 yk bulgur pilavı
4 et köfte
Salata

2,5 lt su içildi.
Bugün spor yok koşuşturmam çoktu ama dışarıda işlerim vardı ..yemek saatlerinde biraz değişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…