Canım tatile gidecem diye biraz yükleniyorum hemen sonuç almak istiyorumAda bence spora yine çok yukleniyorsun saatlerin sporla geçiyor vücudun kilitleyecek yine bir yerden sonra bence azaltmalisin
Anladım canım bence de 1 saat iyidir. Daha önce de benzer durumu yaşayıp motivasyonun bozuldu diye hatirliyorum ondan hatırlatma gereği duydum canımCanım tatile gidecem diye biraz yükleniyorum hemen sonuç almak istiyorumama dönünce 1 saatten fazla spor yapmayacam onda kararlıyım
Sıkma canını canım , bazen böyle üst üste geliyor sizde bir gün belirleyin o gün kutlayın önemli olan birlikte olmanız tarihin çokta önemi yok... birlikte nice yıllarınız olsun canımGünaydın kızlar. Güne biraz buruk başlıyorum bugün evlilik yıldönümümüz ama eşim nöbetçigeçen yıl aralıktan beri tüm özel gunlerimizde ya nöbetçi ya görevde çok canım sıkıldı.
Artık en iyi ihtimal yarın olur canım. Öyle büyük kutlamalar hediyeler zaten çok sevmiyorum ama birbirimize ayırdığımız bir gün çok hoşuma gidiyor.umarim yarın onu gerceklestirebiliriz. Çocuklarla en çok o sakinliğe ihtiyaç duyuyoruz çünküSıkma canını canım , bazen böyle üst üste geliyor sizde bir gün belirleyin o gün kutlayın önemli olan birlikte olmanız tarihin çokta önemi yok... birlikte nice yıllarınız olsun canım
Ideal kilonda olmana ragmen oldukca kontrollusun hala tebriklerİyi akşamlar kimsecikler yok bugün burda, menümü yazıyım bende
Kahvaltı 8.30 da yulaflı kirazlı smoothie
Öğlen 12.30, 4 tane köfte, salata
Saat 15 30 1 kare bitter çikolata
Kahve
Akşam 18.00 1 kase ayran aşı, 3 kaşık kısır
2 litre su, 40 dk. Spor
Sağol cnm ama buraya yazmayınca gidiyor bütün kontrolüm iradem pek yok malesefIdeal kilonda olmana ragmen oldukca kontrollusun hala tebrikler
Sağol cnm ama buraya yazmayınca gidiyor bütün kontrolüm iradem pek yok malesefdengelemeyi öğrenemedim bir türlü, birde o kadar çabuk kilo alıyorumki inanamazsın
Bugün 10850 adım attım.. Ödül gibi bişey oldu kendime
Ya valla haklısın kaptanım ama kaçamak yapmaya bir başlayınca duramıyorum 2 hafta boyunda sürekli hamburger lahmacun börek neler neler yediğimi biliyorummUzun zaman oldu aslında öğrenmen lazımdı şimdiye kadar.
Ya valla haklısın kaptanım ama kaçamak yapmaya bir başlayınca duramıyorum 2 hafta boyunda sürekli hamburger lahmacun börek neler neler yediğimi biliyorummyeniden sağlıklı beslenince gidiyor hemen mesela şuan 53 oldum geri ama vücut yoruluyor böylede al ver al ver
Aynen öyle cnm, eşimide diyete ikna ettim bu sefer en azından birbirimizi gaza getiririz diye düşünüyorumBu bana da oluyor canım. Biraz da kolay kilo verebilmenin şımarıklılığı diyelim. Ama bunu uzun süreli tutmamamız lazım. Haftada bir kaçamak diye şartla kendini. Ya da kaçamak yaptığının ertesi günü mutlaka dengele.
Baya kaçamaklı olmuş bugünün canımİyi akşamlar kızlar.
10.30
1 porsiyon patatesli sucuklu omlet,1 kaşarlı poğaça,yarım simit,salata,3 parmak beyaz peynir
15.30
1 kupa kahve,1 küçük kase sütlaç
19.30
1 kase yayla çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği,1 tabak taze fasulye,2 çiğköfte ve yeşillik,1 bardak ayran
21.30
1 bardak beyaz çay,15 Gr grissini.
Adım sayısı 11.000 su 3 litreyi geçti. Menüm diyetisyen öncesi menüsü olmadı bakalım sabah tartı ne diyecek
Sorma canım eşim evdeydi hep onun yüzündenBaya kaçamaklı olmuş bugünün canım