- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım.ben geçen hafta sonuncu oldum valla moralim sıfırdı bu hafta güzel kilo vermişim çok mutlu hissediyorum kendimi.ama hep dediğim gibi bi anda okadar kilo alıp vermek mümkün değil.vucut ödem yapıyor yada ac problemi oluyor işte tartidada aşırı fazla verme alma durumları çıkıyor.ins.hepimiz burda vermek için varız basaracagiz..sen nasılsın bu arada.seni görmek guzelKilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin önümüzde çok güzel bir hafta var gidecek bu kilolar yeterki temiz beslenelim
Yok canım ne sıkıntısı. Bilakis beni gaza getirdiğinden hoşuma gidiyorTakiliyorum canım sakin yanlış anlama he...Haftaya büyük ihtimalle gececeksin beni.vucudundaki ödem gidince...
Maden suyunun fazlasının ödeme sebep olduğunu duymuştum acaba ondan olabilir mi ( içerisindeki sodyum miktarıda fazlaysa içtiğin maden suyunun)Dün sabah ekside idim. Neden böyle oldu anlamadım. Dün yatana kadar çok fazla su içtim. Maden suyunu bile 2 ye çıkardım dün. Çok sıcaktı buralar. Ondan mı olduki ya
Eki Görüntüle 2885500
Kızlar hepiniz müthişsinizz. Silkelenip üstünüzdeki tozları atmışsınız
Bu hafta kilo veren veremeyen değilde çabalayan herkesi tebrik ediyorumm. İnşallah aranıza tekrar katıldığımda benim içinde ortaya güzel sonuçlar çıkar.
Teşekkür ederim canımKilo veren herkesi özellikle 3oglanannesi seni kocaman tebrik ediyorum canım harika bir sonuç
Ellssa canım sen de hiç üzülme çok bir fazlalık yok bence ödemdir o. Geçen hafta ki ödemin hepsi gitti mesela bu hafta bende. Haftaya güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum.
ada81 olur tabii ki canım. Sen işlerini hallettikten sonra alırım listeye.
Çok sağol canım iyiyim şükür seni de görmek güzel sen nasılsın? artık buralardayım buradan kopunca kilo dengeleri değişiyor...Aynen canım.ben geçen hafta sonuncu oldum valla moralim sıfırdı bu hafta güzel kilo vermişim çok mutlu hissediyorum kendimi.ama hep dediğim gibi bi anda okadar kilo alıp vermek mümkün değil.vucut ödem yapıyor yada ac problemi oluyor işte tartidada aşırı fazla verme alma durumları çıkıyor.ins.hepimiz burda vermek için varız basaracagiz..sen nasılsın bu arada.seni görmek guzel
Geç kalma canım bekliyoruz katıl aramızaKızlar hepiniz müthişsinizz. Silkelenip üstünüzdeki tozları atmışsınız
Bu hafta kilo veren veremeyen değilde çabalayan herkesi tebrik ediyorumm. İnşallah aranıza tekrar katıldığımda benim içinde ortaya güzel sonuçlar çıkar.
Benide benide Free listesine yaz olur mu kaptanım adımı göreyim mutlu olayım*** 13. Takım 734. Etap ***
LAydLiNe (65.8/64.7/1.1%1.672)
bi-zuzu(57.6/56.5/0.1/%0.174) İzne ayrılmak istiyor.
Akrrep (79.3/79.6/-0.3/%-0.378)
aysenurt3991 (72.05/73.35/-1.3/%-1.804)
polokey2244 (67.3/67/0.3/%0.446)
Ikizannesi (79.05/77.4/1.65/%2.087)
13. Takım ortalaması: % 0.366
*** 13. Takım 734. Etap Free listesi ***
Aysegul 6666 (71///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.9//%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Hoşbulduk kaptanımmHoş geldin canım sen de Umarım kilo almıyorsundur
Biraz kafa izninden sonra döneceğimGeç kalma canım bekliyoruz katıl aramıza
Benimkisi daha çoook sonra yeşil olacakŞu alttaki kilo ibresini bi yeşil tarafına atayım bakıp bakıp duruyorum ne zaman yeşile kayar hırs yaptım o ibre yeşile kayacakkkk
Olsun canım yeterki kilolar gitsin canım bu kiloları bi anda almadık bazen bende çook sabırsız davranıyorum sonra kendime ada bu kiloları bi günde almadın sabır diyorumBenimkisi daha çoook sonra yeşil olacak