Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 10 güne izne gideceğim şimdiden kilo almalarin yolunu yapayımönce memleket sonra otel Allah sonumu hayır etsin
Bende ağıstosun ilk haftası gidicem canım tatile şimdiden yiyeceğim şeylerin planını yapıyorum neyse bol bol yüzüp dengelerim iniallah

Bende ağıstosun ilk haftası gidicem canım tatile şimdiden yiyeceğim şeylerin planını yapıyorum neyse bol bol yüzüp dengelerim iniallah
Ben de ilk kez her şey dahil bir otele gideceğim menüye bir bakıyorum her saat yiyecek bir seyler var şunu da deneyeyim bunu da derim kesinbu yıl çocukları düşünerek oteli bu şekilde karar verdik de umarım sıkıntısını yaşamayız

Ay ben de sinir oluyorum oylelerine son iki yıldır yarı diyet modundayim bıraksam rahat 80 peri görürüm. Yemeyi içmeyi seviyorum çok.
Aynen aynen kesinlikle bende öyleyim
Bende genelde butik otele oda kahvaltıya giderdim, bu sene bodruma gitcez eli yüzü düzgün butik otellerin fiyatı uçmuş, herşey dahil gitcez bizde yoksa otel parası kadar da yeme içmeye harcıyoruz biz

Bende bayramda evdeyim kendimi spora vurcam planım o yönde annem de şimdiden börek yapcam tatlı yapcam deyip duruyor ama hayırlısı
Napsak yaa bayramda arada birbirimizi dürtsek mi "bırak o böreği elinden çabuk" diye benim cozuttuğum günler genelde evde olduğum günlerdir ama dediğin gibi spor için çok iyi değerlendirilebilir o moda sokmam lazım kendimi şimdiden :)

Aynı biz canım bir de sakinlik seviyoruz biz butik otele gidecektik bu yıl kaş taraflarına sonra yeme içme mesele olacak deyip konsepti tamamen değiştirdik otel fiyatları da cidden uçmuş ya bizim oteli bile aldıktan sonra 1000 TL arttı fiyatı ki daha 2 hafta ancak oldu

Bu arada dışarıda yemek pandemi harici iyi de oluyor aslında değişik lezzetleri mekanları deneyebiliyorsun masrafı çıkıyor ama insan onu görmüyor.bu yıl pandemi biraz ürküttü kalabalık yerlerde yiyecek olmak yüzlerce insanla o sürede aynı ortamları vs kullanmak. Ondan da biraz vazgeçtik

Bende bayramda evdeyim kendimi spora vurcam planım o yönde annem de şimdiden börek yapcam tatlı yapcam deyip duruyor ama hayırlısı
Ben de anne ve kayınvalide evinde olacağım ama kayinvalideler tatlı namına bu r şey yemiyor annemler de diyetteler eskiye nazaran daha hafif geçer gibi geliyor.tabi bayramda durum raporu vermem iyi olur bakalım hafif mi geçecek yoksa...

Evet ya 6 binden başlıyo oteller bodrum taraflarında, biz daha almadık bile tatili izinleri ayarlamaya çalışıyoruz o zamana kadar ne olur fiyatlar kimbilir ben virüsten dolayı tereddütteydim ama çok bunaldım valla ya geçen senede hep evdeydim, ağustosa 2. Doz aşımıda olmuş olcam ona güveniyorum birazda tabi

Biz de iki doz asilarimizi aldık ona güvenerek biraz daha bu yıl tatil hevesine düştük.ya Bodrum'a hiç gitmedim merak ediyorum ama pahalı oluşu biraz ürkütmüyor değil hani. Sosyete mekanı gibi geliyor6 binse yine iyi canım belli bir standardı olan oteller çok pahalı valla.

Zaten bu fiyatlarda eh işte oteller canım, orta kaliteler de 5 geceliği 10 binlerde şaka gibi fiyatlar ama bodrumunda denizini çok seviyorum ben merkeze değilde daha yalıçiftlik taraflarına gidiyoruz biz sakin oluyor 2 sene önce datçaya gitmiştim orasıda çok güzeldi mesela tam kafa dinlemelik emekli kasabası, ülkemiz cennet gibi ama herşey çok para malesef

Günaydınnnn
66 kg olduğumu sanıyordum sabah tartıldım 67 kg çıktım acilen aldıklarımı vermem lazım
Olsun hepsi gidecek hemde çabuk gider bak bugün ben 67.900 gördüm tartıda bir gün öncesinde çok yemiştim demek ondan 68.600 çıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…