Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım vucudu strese sokarsan kilo vermek zorlaşıyor hiç dert etme sen ısrarla devam et beslenmene o elbet kırılacak belki bi anda 2 kilo gidecek

Olsun hepsi gidecek hemde çabuk gider bak bugün ben 67.900 gördüm tartıda bir gün öncesinde çok yemiştim demek ondan 68.600 çıkmışım

Ben de o kadar yemişim ki geçen hafta 66 idim 3 4 günde 1 kg almışım bile verirken zor da alırken hemen geliyor kilolar

Aman benimki de güya diyete girip abur cubur gömüyor saklı gizliana öğünleri canım istemiyor diye yemiyor ama
Benim annemde öyle hiç ara öğün yapmam benim canım istemez diyor ama hep 78-80 kilo aralığından düşmüyor... eee anne yemiyorsa nasıl zayıflamazsın diyorum ... Su içsem yarıyor diyor

Kızlar ben günde 2 bazen 3 fincan türk kahvesi içiyorum. Türk kahvesi ödem yapar mı?
Bilmiyorum canım ama 3 fincan çok değil mi bende direkt çarpıntı yapar.. tansiyonum düşer tatlıya saldırırım... ben günde 1 tane arada içiyorum oda bir firmanın tahıllı kahvesi var ondan içiyorum tokluk süresini uzatıyor gerçekten

Kızlar ben günde 2 bazen 3 fincan türk kahvesi içiyorum. Türk kahvesi ödem yapar mı?
Fazlası vücutta su tutar diye biliyorum bende cnm ama bende günde 2,3 tane filtre yada espresso içiyorum malesef kafeinsiz günüm geçmiyor, tek tesellim şekersiz içiyorum

Benim bu yaz hareketli geçecek kızımı 9 da drama kursuna götürüyorum. Eve gelip spora başlıyorum .12 de kızımı almaya gidiyorum bütün ev işi öğleden sonraya kalıyor..

İştahımı kapatıyor sırf o yüzden içiyorum normal günde dönüp bakmam ya da keyif kahvesi diye 1 tane içerim belki.

Benim bu yaz hareketli geçecek kızımı 9 da drama kursuna götürüyorum. Eve gelip spora başlıyorum .12 de kızımı almaya gidiyorum bütün ev işi öğleden sonraya kalıyor..

ada81 spor ne yapıyorsun evde? Geçen ay Salona gidiyordum bıraktım şimdi evde zor oluyor salona gidince mecbur yapıyorsun da evde yorulunca hemen bırakıyorum:))

İştahımı kapatıyor sırf o yüzden içiyorum normal günde dönüp bakmam ya da keyif kahvesi diye 1 tane içerim belki.
1 tane kahve iç ,beyaz çay sallama olanlardan alabilirsin oda iştah dizginliyor gün içinde ondanda 1 tane içersin... böylece fazla kahve içmemiş olursun canım ...

ada81 spor ne yapıyorsun evde? Geçen ay Salona gidiyordum bıraktım şimdi evde zor oluyor salona gidince mecbur yapıyorsun da evde yorulunca hemen bırakıyorum:))
Eliptik bisikletim , yürüyüş bandım ve step tahtam var canım... 45 dk eliptik yapıyorum 30 dk yürüyüş bandında yürüyorum tempolu.. canım isterse 10 dk step tahtasına inip çıkıyorum lesli de çok güzel denedin mi hiç ? ?çok güzel sıkılaştırıyor arada bende lesli yapmayı düşünüyorum

Leslie deneyebilirim aslında sıkıcı da değil hem de sıkılaşmak istiyorum hemen inceleyeyim videoları:))

Napıyorsunuz kızlar , yemekler yenildi mi ayy çok çabuk bitiyor yemekler akşama kadar yemek yemeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…