Bugünkü menüm
Sabah 9.30
Peynirli yağsız tost
Ara 11.00
1 Türk kahvesi
Öğle 12.30
1 kase çorba
1 karnı yarık
3 kaşık bulgur
Cacık
Ara 16.30
2 galeta
Akşam 20.00
Yarım kase kadar didklenmiş tavuk:)
Salata
Ara 21.00 yapıcam bunu
Sütlü nescafe
1 yeşil çay
1 soda
3500 adım
Güzel menü olmuş canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 9.30
Peynirli yağsız tost
Ara 11.00
1 Türk kahvesi
Öğle 12.30
1 kase çorba
1 karnı yarık
3 kaşık bulgur
Cacık
Ara 16.30
2 galeta
Akşam 20.00
Yarım kase kadar didklenmiş tavuk:)
Salata
Ara 21.00 yapıcam bunu
Sütlü nescafe
1 yeşil çay
1 soda
3500 adım
2,5 haftada 2 kilo çok iyi canımİyi akşamlar kızlar bugün diyetisyen günümdü disaridaydim biraz düzensiz oldu ama sağlık olsun. Bu arada 2.5 haftada 2 kiloluk kaybın var şükür
10.30
Kaşarlı omlet,salata,2 wasa,2 ceviz
13.00
1 sade kahve
16.00
30 Gr grissini,beyaz çay
19.30
1 kase Tarhana çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,1 tavuk baget,3 kaşık semizotu yemeği
Spor yok,7000 adım şimdilik.suyu da 2 litreyi astigim için yazmıyorum her gün.genelde 2.5-3 lt içiyorum en az
Evet canım olmadı kendi başıma takıldım kaldım üstüne de aldım. Şimdi biraz daha frenleyebiliyorum Allah'tan. Umarım daha da gider. Bu arada geçen hafta hiç kilo vermemiştim 10 günde gitti giden. Yağdan da gitmiş bolca.benim moralim bozuktu gitmiyor diye ama diyetisyen memnun sonuçtan2,5 haftada 2 kilo çok iyi canımdiyetisyenle devam etmek daha iyi
Bende diyetisyene gitmiştim bir zamanlar harfiyen diyetine uymuştum ilk 20 gün neredeyse hiç kilo vermemiştim çok moralim bozuluyordu o hırsla diyetisyeni bıraktım ama sonra tıkır tıkır kilolar gitmeye başladı vucud direnç gösteriyor sonra gitmeye başlıyorEvet canım olmadı kendi başıma takıldım kaldım üstüne de aldım. Şimdi biraz daha frenleyebiliyorum Allah'tan. Umarım daha da gider. Bu arada geçen hafta hiç kilo vermemiştim 10 günde gitti giden. Yağdan da gitmiş bolca.benim moralim bozuktu gitmiyor diye ama diyetisyen memnun sonuçtan
Kesinlikle canım bir de ben çok kafama takıp stres yapıyorum diyetisyene de söyledim strese gerek yok az bile gitmiş olsa dikkat etmeye devam ettikçe kesinlikle gidecektir dedi. Ayrıca stres yapmayın buraya bunun için geliyorsunuz rahat olun dedi. Bir de ben kendime bunu söyleyebilsem diyecektimBende diyetisyene gitmiştim bir zamanlar harfiyen diyetine uymuştum ilk 20 gün neredeyse hiç kilo vermemiştim çok moralim bozuluyordu o hırsla diyetisyeni bıraktım ama sonra tıkır tıkır kilolar gitmeye başladı vucud direnç gösteriyor sonra gitmeye başlıyor
İster istemez strese giriyoruz .. tatlı yoksa stres varKesinlikle canım bir de ben çok kafama takıp stres yapıyorum diyetisyene de söyledim strese gerek yok az bile gitmiş olsa dikkat etmeye devam ettikçe kesinlikle gidecektir dedi. Ayrıca stres yapmayın buraya bunun için geliyorsunuz rahat olun dedi. Bir de ben kendime bunu söyleyebilsem diyecektim
Benim engelim yine kendim farkındayım ama degisemiyoeum
Hoşbulduk kaptanım iyiyim kiloluyumada81 hoş geldin canım nasılsın?
Yine kovid mi artıyorHuuuu huuuuu kaçak kaptan geldi demişim saat 16:00 da, acil servis bir yoğunlaşmış mesajı göndermeyi unutmuşum. Çok kalabalık hastane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tam tersi ödem atar canım. Tabii şekersiz içiyorsanKızlar ben günde 2 bazen 3 fincan türk kahvesi içiyorum. Türk kahvesi ödem yapar mı?