Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe canım , ben artık listeye girebiliyorum sanırım sürem doldu... liste beni tutar ben iki hafta devam edeyim sonra beni listeye alırmısın?? Çok kilo aldım çok mutsuzum☹☹ cuma tartılır paylaşayım....yarından itibaren menü vermeye başlayayım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm fenalarda ama yazayım yine de
10.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,2 ceviz,2 parmak beyaz peynir, salata
13.30
6 kaşık maş fasulyesi salatası,1 bardak ayran
16.00
1 bardak sütlü kahve,3 kaşık kadar irmik helvası
20.30
8 yk kaşığı fırında sebze(şakşuka yapmaya calistim bir kaşık zeytinyağiyla)1 dilim tam buğday ekmeği,salata,3 yk yoğurt
Spor bugün maalesef yok yemek de çok geç saatte oldu inşallah erir☹️☹️

Merhaba canım benimde artık böyle düzene çok ihtiyacım var çık kilo aldım aldıkça mutsuzlaştım kızlar ne yapacam bilmiyorum 🙁
Burdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruz ❤️

Bugünkü menüm sabah 12 de
2 yumurtadan sebzeli yulaflı omlet
Domates, salatalık, 5 tane zeytin
Ara öğün 16.30 da 7 tane kiraz, yarım nektari 1 t.k fıstık ezmesi, şekersiz espresso
Akşam 18.00; 5 tane ızgara köfte, 1 kase sarımsaklı yoğurtlu sebze
Saat 20.00 de yarım haşlanmış mısır
2 litre su
40 dk. Hitt kardiyo

Burdan kopunca bende hemen alıyorum canım ya kilo korumayı burası olmadan beceremiyorum, gruba yazmak beni kontrol altında tutuyor, sende düzenli gel birbirimize destek oluruz ❤️
Bugünden başlıyorum canım artık düzenli gelecem 🥰 listeye de girersem artık daha azimli olurum birazdan tartılacam 🙈🙈

Günaydın kızlar tartı bildirimi yapayım hiç istediğim gibi değil maalesef
Cuma 67.90
Bugün 68.40
Cumartesi 67.55 gördüm şu sonuç nasıl olur anlamıyorum

20210705_085633.jpg

Evet canım Başlıyoruz sabah sporunu yaptım tartı resmimi atayım birazdan çok kilo aldım yaa 🙁
Gazamız mübarek olsun o zaman :)
Ben sabah spor yapamıyorum çok erken kalkmam lazım sabah yapabilmem için, akşamları yapacağım.
Ben de aldım hem de çok kısa sürede onca emeğe yazık ettim :KK43: ama moral bozmuyoruz halledeğiz inşaallah geldikleri gibi gidecek kilolar :KK6:

Gazamız mübarek olsun o zaman :)
Ben sabah spor yapamıyorum çok erken kalkmam lazım sabah yapabilmem için, akşamları yapacağım.
Ben de aldım hem de çok kısa sürede onca emeğe yazık ettim :KK43: ama moral bozmuyoruz halledeğiz inşaallah geldikleri gibi gidecek kilolar :KK6:
Başaracağız canım , başardık daha önce yine başarırırz👍👍 bende en iyi sabah spor yapabiliyorum .. spor yapalım da gün içerisinde saat kaç olursa olsun 👍🥰

Ben de yarın tartı fotosu ekleyeyim, 5 temmuz miladımız olsun bu tarihten itibaren kaç kg verdik durum değerlendirmesi yaparız sonrasında :)
Hesap detaylarına gir canım benim gibi profiline 5 temmuz başlangıç hedefini yaz birlikte takip edelim 👍

X