Kendine kızma canım odemdir muhtemelen gidecektir çabucak. Geçmişe bir perde çek yeni dönemin ilk günü olsun bugünGünaydın kızlar...Günaydın kaptanım... valla tatil bana pek iyi gelmemiş.aslinda dengeledi sanmistim ben kendime gore ama malesef..tatil donusu ugramayi planladigimiz bikac yere ugramadik memlekete gecelim dedik. evdeki kuşlari merak ettigimiz için eve uğradık öyle gectik bende fazlalık eşyaları bırakırken tartımı attım valize bugün kilo bildirimi yapacağım inş.. Ama yapmasaydim keşke mı desem iyi oldu yoksa iyice önünü alamayacaktimmi desem bilemedim pazartesi günü 79.80 'di malesef kilom.bildirim yapmadığım haftadan önceki haftaki bildirimde 77.25 ti....10 günde 2bucuk kilo almışım..neolur affedin beni ..çok ama çok üzgünüm...5 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 80 gr ini vermişim şükür..kendimden nefret ediyorum....iradesizligimden nefret ediyorum...kıyafet giydigimde o görünen çirkin goruntuden nefret ediyorum...dahada yazacak gücüm yok kendime çok kızgınım...
LAydLiNe
Ayrılmak istiyorum kaptanımİzne ayrılacak mısın?
Arada bazende böyle olur kuzum kendini demoralize etme. Tekrar eski düzenine dönmek için çizelge hazırlayabilirsin menü düzenlemesi spor planlaması çok rahat yaptığın birşey kilo vermek yine verebilirsin. Bu yazdıklarım bana da geçerliPaylaşmayıp ayrılmayı düşündüm ama biliyorumki öyle yaparsam kilo almaya devam edicem..
Paylaşarak yüzleşiyorum kötü halimle ve söz veriyorum bu son olacak.. Kilo veren akrep geri dönecek.. Beni bırakmayın olur mu
Eki Görüntüle 2881092
Tatillerde yol ödem yapıyor e bide kaçırıyoruz bir haftada toparlarsın kuzum üzme kendini fit anne olacağız hepimiz burdan vazgeçmeyip irademize sahip çıktığımızda olay tamam aslında..Günaydın kızlar...Günaydın kaptanım... valla tatil bana pek iyi gelmemiş.aslinda dengeledi sanmistim ben kendime gore ama malesef..tatil donusu ugramayi planladigimiz bikac yere ugramadik memlekete gecelim dedik. evdeki kuşlari merak ettigimiz için eve uğradık öyle gectik bende fazlalık eşyaları bırakırken tartımı attım valize bugün kilo bildirimi yapacağım inş.. Ama yapmasaydim keşke mı desem iyi oldu yoksa iyice önünü alamayacaktimmi desem bilemedim pazartesi günü 79.80 'di malesef kilom.bildirim yapmadığım haftadan önceki haftaki bildirimde 77.25 ti....10 günde 2bucuk kilo almışım..neolur affedin beni ..çok ama çok üzgünüm...5 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 80 gr ini vermişim şükür..kendimden nefret ediyorum....iradesizligimden nefret ediyorum...kıyafet giydigimde o görünen çirkin goruntuden nefret ediyorum...dahada yazacak gücüm yok kendime çok kızgınım...
LAydLiNe
Şimdi gördüm aynıymışız dedim sen de yazınca çok mutlu oldum.Canım seninle aynı gidiyoruz hadi bu hafta seninle yaris yapalim beraber olurmu
Vallahi gözlerim doldu..Bütün geçmişi unutup şu dakikadan sonra hep birlikte yeniden başlayalım tamam mı? Hiç üzme kendini. Birlikte başaracağız
Geçmiş olsun canımBu hafta sabitim kızlar. Aşırı bir bel ağrım var tam 1 haftadır. İğne vuruldum yine de etki yokrahatsız olduğum için pek uğrayamadım. Yarın kardeşimin nişanı var o yüzden birkaç gün daha ugrayamayabilirim.
Eki Görüntüle 2881137
CanımsınCanım insan kilo verip bir süre sonra bu duruma geliyor ya veremiyor ya alıyor motivasyon da azaldığından. Bırakma bırakma bak çok güzel gidiyordun tekrar yapabilirsin. Daha önce başaran da sendin hadi gel bu hafta devam et bu yolculuğa
Bu hafta birlikte başlıyoruz tamammı canım.Arada bazende böyle olur kuzum kendini demoralize etme. Tekrar eski düzenine dönmek için çizelge hazırlayabilirsin menü düzenlemesi spor planlaması çok rahat yaptığın birşey kilo vermek yine verebilirsin. Bu yazdıklarım bana da geçerli
Tatillerde yol ödem yapıyor e bide kaçırıyoruz bir haftada toparlarsın kuzum üzme kendini fit anne olacağız hepimiz burdan vazgeçmeyip irademize sahip çıktığımızda olay tamam aslında..
Günaydın kızlar durum çok fena okadar ödem çayları detoks suları spor hiç bir işe yaramamış üstüne artılardayım. Beslenmeme dikkat ettim spor yaptım ama neden böyle olduki
Cuma 56.8
2 temmuz Cuma 57.6
Fark +800gr
Nurtopu gibi bi sonuncumuz daha oldu
Herkese merhaba, berbat bi sonuçla karşınızdayım
Geçen hafta 70.0
Bugün 71.0
Fark: +1 kilo..
Niçin ve nasıl oldu anlamadım, tartım bazen bozuluyor yine mi öyle oldu bilmiyorum.. bugün memlekete gidiyorum 3 haftalığına... inşallah sabit kalmaya, hatta vermeye çalışacağım, ne kadar başarabilirsem.. öpüyorum hepinizi
Kaptancim ben kilo verdim almadım ama eksi koymuşsun önüne*** 13. Takım 733. Etap ***
LAydLiNe (64.7/65.8/-1.1%-1.700)
bi-zuzu(56.8/57.6/-0.8/%-1.408)
Bravequeen (68.45/68.4/0.05/%0.073) İzne ayrılmak istiyor.
Akrrep (77.9/79.3/-1.4/%-1.797)
aysenurt3991 (74.75/72.05/0.9/%1.204) Geçen hafta bildirimi geçersiz sayılan üyenin kilosu üçe bölündü.
polokey2244 (67.3///%) Kilosu sabit
Ikizannesi (77.25/79.05/-1.8/%-2.330) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.
13. Takım ortalaması: % -0.851
*** 13. Takım 733. Etap Free listesi ***
Aysegul 6666 (70/71/-1/%-1.429) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (68.85/67.9/0.95%-1.380) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Ters hareket yaptım canımmGeçmiş olsun canım telastan ayakta çok kaldiysan ya da ters hareket yaptıysan olmuştur. Nişan bittiğinde dinlenirsin umarım geçer
Allah razı olsun canım çok sağolGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTers hareket yaptım canımmsandalyenin ayağı kaydı tutunayım derken... düşeydim daha iyiydi. Allah razı olsun canım çok sağol ilgin için
Geçmiş olsun cnmTers hareket yaptım canımmsandalyenin ayağı kaydı tutunayım derken... düşeydim daha iyiydi. Allah razı olsun canım çok sağol ilgin için