Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendine kızma canım odemdir muhtemelen gidecektir çabucak. Geçmişe bir perde çek yeni dönemin ilk günü olsun bugün ben de çok uzun süre aynı psikolojide devam ettim şükür daha iyi hissediyorum sen de yapabilirsin

Günaydın kızlar durum çok fena okadar ödem çayları detoks suları spor hiç bir işe yaramamış üstüne artılardayım. Beslenmeme dikkat ettim spor yaptım ama neden böyle olduki
Cuma 56.8
2 temmuz Cuma 57.6
Fark +800gr
Nurtopu gibi bi sonuncumuz daha oldu

Eklentiler

• IMG_20210702_103852.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 21
Arada bazende böyle olur kuzum kendini demoralize etme. Tekrar eski düzenine dönmek için çizelge hazırlayabilirsin menü düzenlemesi spor planlaması çok rahat yaptığın birşey kilo vermek yine verebilirsin. Bu yazdıklarım bana da geçerli
Tatillerde yol ödem yapıyor e bide kaçırıyoruz bir haftada toparlarsın kuzum üzme kendini fit anne olacağız hepimiz burdan vazgeçmeyip irademize sahip çıktığımızda olay tamam aslında..

Canım seninle aynı gidiyoruz hadi bu hafta seninle yaris yapalim beraber olurmu
Şimdi gördüm aynıymışız dedim sen de yazınca çok mutlu oldum.
Tabiki canım. Seve seve yarışırım.
Takım içi paslaşmak ayrı bir motive ediyor insanı..
Hadi bakalım haftaya hem takımı hem kendimizi mutlu edelim

Canımsın aynen öyle bu hafta başlıyoruz hrp birlikte.

Bu hafta birlikte başlıyoruz tamammı canım.

Benden sana sıra gelmez ben de artıdayım

Takım olarak bu hafta kesin sonuncuyuz da bakalım sonunculukta kim birinci olacak

Herkese merhaba, berbat bi sonuçla karşınızdayım

Geçen hafta 70.0
Bugün 71.0
Fark: +1 kilo..

Niçin ve nasıl oldu anlamadım, tartım bazen bozuluyor yine mi öyle oldu bilmiyorum.. bugün memlekete gidiyorum 3 haftalığına... inşallah sabit kalmaya, hatta vermeye çalışacağım, ne kadar başarabilirsem.. öpüyorum hepinizi

İyi yolculuklar canım. Dönüşte seni 69 lu rakamlarda görmeyi istiyorum. Yediğin her şeyde beni aklına getir tamam mı

*** 13. Takım 733. Etap ***

LAydLiNe (64.7/65.8/-1.1%-1.700)
bi-zuzu(56.8/57.6/-0.8/%-1.408)
Bravequeen (68.45/68.4/0.05/%0.073) İzne ayrılmak istiyor.
Akrrep (77.9/79.3/-1.4/%-1.797)

aysenurt3991 (74.75/72.05/0.9/%1.204) Geçen hafta bildirimi geçersiz sayılan üyenin kilosu üçe bölündü.
polokey2244 (67.3///%) Kilosu sabit
Ikizannesi (77.25/79.05/-1.8/%-2.330) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.

13. Takım ortalaması: % -0.851

*** 13. Takım 733. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (70/71/-1/%-1.429) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (68.85/67.9/0.95%-1.380) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Kaptancim ben kilo verdim almadım ama eksi koymuşsun önüne

Selamlar kızlar iş yoğunluğundan yazamadım sabah, 56 da sabitim hala yemek yemeyi durdurabilsem vericem ama hayırlısı

Geçmiş olsun canım telastan ayakta çok kaldiysan ya da ters hareket yaptıysan olmuştur. Nişan bittiğinde dinlenirsin umarım geçer
Ters hareket yaptım canımm sandalyenin ayağı kaydı tutunayım derken... düşeydim daha iyiydi. Allah razı olsun canım çok sağol ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…