Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar maalesef bu haftanın sonuncusu olduk takım olarak. Takımın ve yarışmanın sonuncusu da maalesef ki 3oglanannesi 3oglanannesi oldu. Canım sonuncu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyor. Hemencecik yazıver lütfen oralara da unutmayalım.

Menüm

Kahvaltı (07:30)
1 tane sahanda yumurta
İki küçük parça peynir
1 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (12:30)
Yarım kase ezogelin çorbası
1 servis kaşığı et yemeği
1 servis kaşığı yoğurtlu makarna salatası

Akşam (17:30)
1 servis kaşığı etli türlü yemeği
4-5 yk bulgur pilavı
1 avuç kiraz

Şimdilik 2,5 lt su, 4078 adım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
8.30
1 omlet,salata,2 parmak beyaz peynir,2 wasa,5 zeytin
13.30
Yeşil detoks
15.30
1 sade kahve,2 kaşık irmik helvası
17.50
Kiraz sapli mısır püskülü çayı
19.00
5 kaşık mantarlı tavuk sote,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
22.00
Yeşil detoks
Spor yarım saat yürüyüş adım 9200. Menü saatlerim yogunluktan biraz kaydı artık bugünlük böyle olsun

Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
4 5 zeytin
1 kk ezine peynir
Domates biber saatalık

Ara 14.00
1 dilim yaş pasta
1 ekler
1 kurabiye
1 bardak fanta

Akşam 18.00
2 şiş adana
1 lavaş
Salata

Su 2 lt
Spor yok

Birhaftadır dikkat ediyorumda ne oldu kafası sanırım okulda hazorlık yapılmıştı amaaan diyerek pastaları yedim yarın daha dikkatli olucam.

Kızlar maalesef bu haftanın sonuncusu olduk takım olarak. Takımın ve yarışmanın sonuncusu da maalesef ki 3oglanannesi 3oglanannesi oldu. Canım sonuncu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyor. Hemencecik yazıver lütfen oralara da unutmayalım.
Nereye yazacagim canım..sabah yazarim inş.. internetim bitmek üzere de geç girdim.

Arada bazende böyle olur kuzum kendini demoralize etme. Tekrar eski düzenine dönmek için çizelge hazırlayabilirsin menü düzenlemesi spor planlaması çok rahat yaptığın birşey kilo vermek yine verebilirsin. Bu yazdıklarım bana da geçerli

Tatillerde yol ödem yapıyor e bide kaçırıyoruz bir haftada toparlarsın kuzum üzme kendini fit anne olacağız hepimiz burdan vazgeçmeyip irademize sahip çıktığımızda olay tamam aslında..
Inş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..

Takımı sonuncu yaptığım içinde ayrıca özür diliyorum kaptanım.affet beni...

Inş.canim ya.. valla listeye girer girmez böyle bir sonuç beni maf etti..aslında kaptan beni listeye alma dedigimi gorseydi. Ben biliyorum böyle olacagimi..Ama şimdi pazartesiden itibaren yoğun bir tempoya giriyorum inş.hersey güzel olacak inanıyorum başaracağım...yüzmeyi az biliyordum ama korkuyordum bu tatilde onu attım şükür şimdi süper olmasada yüzüyorum bu beni çok mutlu etti...2 hedefim var önümde.. Inş.su kilolardan kurtulmak..ve araba kullanmak..ehliyetli araba kullanamayanlardanim malesef.buyuk şehir korkutuyor..Ama eşimle iddiaya girdik seneye marta kadar kilolarimdan kurtulursam otamatik bir araba alacağım inş.. eşimle olan bu tatlı iddialarda biraz beni hırslandiriyor bakalim bismillah diyelim başlayalım..
Valla işin sonunda otomatik araba var. Ben ne yapar ne eder bu iddiayı kazanırdım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X