Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bugün daha hafif çıkmayı bekliyordum ama dünü biraz stresli gecirdim sabah odemlerle kalktım ellerim ayaklarım acıyor. Neyse bildirimimi yapayım
Geçen hafta 68.85
Bugün

Eklentiler

• IMG_20210702_083311.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 31
Kaptan hele şükür gelebildin hoşgeldin

Sorma canım yaaaaaaa kötüyüm biraz şu an. Dün 3. doz aşımı yaptırdım. Akşamdan beri kol ağrısı çekiyorum. Üzerimde de bir kırgınlık var. Biontecten sonra oluyor böyle. İnşallah bir iki güne atlatırım. Pazartesi günü de kızları gönderiyorum. İkisinin uçağı da aynı saatlerde. Onlara hazırlık yapayım, evle uğraşayım derken hiç zamanım kalmadı. Dün ufak kızımın da hastane de kontrolleri vardı. Bütün gün dışarıdaydım. Diyetisyen randevum da dündü. Şu an hastanede mesaideyim. Sanırım sadece mesai saatlerinde dinlenebiliyorum

Allah kolaylık versin geçmiş olsun. Biontech birinci dozunu hafif geçirmiştim ben de ikinci doz fena yapmıştı daha fazlası olmadan iyileşir umarım. Kızların farklı yerlere mi gidiyor?

Paylaşmayıp ayrılmayı düşündüm ama biliyorumki öyle yaparsam kilo almaya devam edicem..
Paylaşarak yüzleşiyorum kötü halimle ve söz veriyorum bu son olacak.. Kilo veren akrep geri dönecek.. Beni bırakmayın olur mu

Günaydın kızlar...Günaydın kaptanım... valla tatil bana pek iyi gelmemiş.aslinda dengeledi sanmistim ben kendime gore ama malesef..tatil donusu ugramayi planladigimiz bikac yere ugramadik memlekete gecelim dedik. evdeki kuşlari merak ettigimiz için eve uğradık öyle gectik bende fazlalık eşyaları bırakırken tartımı attım valize bugün kilo bildirimi yapacağım inş.. Ama yapmasaydim keşke mı desem iyi oldu yoksa iyice önünü alamayacaktimmi desem bilemedim pazartesi günü 79.80 'di malesef kilom.bildirim yapmadığım haftadan önceki haftaki bildirimde 77.25 ti....10 günde 2bucuk kilo almışım..neolur affedin beni ..çok ama çok üzgünüm...5 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 80 gr ini vermişim şükür..kendimden nefret ediyorum....iradesizligimden nefret ediyorum...kıyafet giydigimde o görünen çirkin goruntuden nefret ediyorum...dahada yazacak gücüm yok kendime çok kızgınım...
LAydLiNe

Canım seninle aynı gidiyoruz hadi bu hafta seninle yaris yapalim beraber olurmu

Allah kolaylık versin geçmiş olsun. Biontech birinci dozunu hafif geçirmiştim ben de ikinci doz fena yapmıştı daha fazlası olmadan iyileşir umarım. Kızların farklı yerlere mi gidiyor?

Evet canım büyüğü Hatay'a gidiyor babasının yanına, küçüğü de İzmir'e gidiyor babaannenin yanına.

Bütün geçmişi unutup şu dakikadan sonra hep birlikte yeniden başlayalım tamam mı? Hiç üzme kendini. Birlikte başaracağız

Bu hafta sabitim kızlar. Aşırı bir bel ağrım var tam 1 haftadır. İğne vuruldum yine de etki yok rahatsız olduğum için pek uğrayamadım. Yarın kardeşimin nişanı var o yüzden birkaç gün daha ugrayamayabilirim.

Canım insan kilo verip bir süre sonra bu duruma geliyor ya veremiyor ya alıyor motivasyon da azaldığından. Bırakma bırakma bak çok güzel gidiyordun tekrar yapabilirsin. Daha önce başaran da sendin hadi gel bu hafta devam et bu yolculuğa

Geçmiş olsun canım telastan ayakta çok kaldiysan ya da ters hareket yaptıysan olmuştur. Nişan bittiğinde dinlenirsin umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…