- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
Kendine kızma canım odemdir muhtemelen gidecektir çabucak. Geçmişe bir perde çek yeni dönemin ilk günü olsun bugün ben de çok uzun süre aynı psikolojide devam ettim şükür daha iyi hissediyorum sen de yapabilirsinGünaydın kızlar...Günaydın kaptanım... valla tatil bana pek iyi gelmemiş.aslinda dengeledi sanmistim ben kendime gore ama malesef..tatil donusu ugramayi planladigimiz bikac yere ugramadik memlekete gecelim dedik. evdeki kuşlari merak ettigimiz için eve uğradık öyle gectik bende fazlalık eşyaları bırakırken tartımı attım valize bugün kilo bildirimi yapacağım inş.. Ama yapmasaydim keşke mı desem iyi oldu yoksa iyice önünü alamayacaktimmi desem bilemedim pazartesi günü 79.80 'di malesef kilom.bildirim yapmadığım haftadan önceki haftaki bildirimde 77.25 ti....10 günde 2bucuk kilo almışım..neolur affedin beni ..çok ama çok üzgünüm...5 gündür dikkat etmeye çalışıyorum 80 gr ini vermişim şükür..kendimden nefret ediyorum....iradesizligimden nefret ediyorum...kıyafet giydigimde o görünen çirkin goruntuden nefret ediyorum...dahada yazacak gücüm yok kendime çok kızgınım...
LAydLiNe