Menüm
10:30
Pişi
Tulum peyniri
Soğan
Karpuz
18:30
Kuru fasulye
Kuru soğan
1 dilim çıtır ekmek
Spor
Tibet 3 tekrar
Su
3 litre
Kaptanım bizim diskalifiye olan arkadaş da izne mi ayrılmıştı acaba ben yanlış mı hatırlıyorum?Baktım canım biliyorum.
Kaptanım yanlış hatirlamisim baktım tekrardan üyenin yazdıklarına izne ayrılmamış. Afedersin meşgul ettim burayıKaptanım bizim diskalifiye olan arkadaş da izne mi ayrılmıştı acaba ben yanlış mı hatırlıyorum?
İnsan bir günde bu kadar kiloyu almadığını biliyor ama bir anda gitsin istiyor kilo verme yolculuğu ne kadar uzarsa o kadar yorgunluklar bıkkınlıklar da artıyor çünkü bir yerden sonra kilo verme olayı durur gibi oluyor. Bir süredir çok motivasyonsuzdum özel hayatım iş hayatım o kadar stresli geçiyordu ki kendimi unutmuştum depresif durumdaydım. Son iki haftadır çok şükür stres durumum azaldı ve kendime vakit ayirabilmeye başladım. Umarım hedeflerimize kararlı adımlarla ilerleyebiliriz eminim görüntümüz çok hoşumuza gidecekSorma canım yaa.. Bıktım gerçekten..
İnşallah kuzum bu haftada eksilmezsem bir hafta daha deneyip mezun olup alttaraflarda takılayım diye düşünmeye başladım son 2 ayı geçgindir 56 57 takılıyorum. benim vücudum 56 57 yi seviyor demekki daha gram inmek istemiyor sanırım.Hafta sonları biraz kaçamakli oluyor canım ister istemez cumaya gider inanıyorum
Ben de uzun süre 66 larda takıldım canım yaklaşık 6 ay sonra bırakınca 2-3 kilo aldım. İstersen tam olarak bırakma biraz esnet o kilolarda biraz takıl ama tamamen bırakma çok daha fazlasını da alabilirsin. İnan 2-3 kiloyla kurtardigima seviniyorum bile 1-2 ayda 10 kilo falan alanları duyuyorum çok fena.cok moral bozucu olduğunu biliyorum ben de aynı şeyleri yaşadım.vucuduna zaman tanı birazcıkİnşallah kuzum bu haftada eksilmezsem bir hafta daha deneyip mezun olup alttaraflarda takılayım diye düşünmeye başladım son 2 ayı geçgindir 56 57 takılıyorum. benim vücudum 56 57 yi seviyor demekki daha gram inmek istemiyor sanırım.
Boğazımızı tutamıyoruz bazen oluyor bugün telafi etmeye bak canım. Ben sırf spor olsun diye gün aşırı evi süpürüp siliyorum hareket berekettir cam siliyorum sürekli biyerleri düzenliyorum. Hoş ona rağmen bende 56.8 den aşağı inemiyorum sabredicez dikkatli olcaz almamakta iyi bişey diyip geçicez 2 ay önce 56.4 tümGünaydın kızlar, dün gayet güzel beslendim ama akşam olunca koca bir tabak sarmayı gömdümsporda yapamıyorum 56 kiloya sabitledim kendimi bu aralar
Bikaçtane ama küçük minnaktıPişi kaç tane yedin ki?
Dün menümü yazamadım uyuyakalmışım ama güzel bi gündü kiraz sapı maydanoz sapı ve limon ile detoks suyu yapıp içtim 3. Günüm detoks suyunda. çok dikkatli gidiyorum ekmek yemedim bugün aç geziyo gibiyim. perşembe dikkat etmek lazım..Kızlar nerelerdesiniz haftayı da ortaladik kimsecikler yok