- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptan hele şükür gelebildin hoşgeldinGünaydın kızlar
Kaptan hele şükür gelebildin hoşgeldin
Allah kolaylık versin geçmiş olsun. Biontech birinci dozunu hafif geçirmiştim ben de ikinci doz fena yapmıştı daha fazlası olmadan iyileşir umarım. Kızların farklı yerlere mi gidiyor?Sorma canım yaaaaaaa kötüyüm biraz şu an. Dün 3. doz aşımı yaptırdım. Akşamdan beri kol ağrısı çekiyorum. Üzerimde de bir kırgınlık var. Biontecten sonra oluyor böyle. İnşallah bir iki güne atlatırım. Pazartesi günü de kızları gönderiyorum. İkisinin uçağı da aynı saatlerde. Onlara hazırlık yapayım, evle uğraşayım derken hiç zamanım kalmadı. Dün ufak kızımın da hastane de kontrolleri vardı. Bütün gün dışarıdaydım. Diyetisyen randevum da dündü. Şu an hastanede mesaideyim. Sanırım sadece mesai saatlerinde dinlenebiliyorum
Canım seninle aynı gidiyoruz hadi bu hafta seninle yaris yapalim beraber olurmuPaylaşmayıp ayrılmayı düşündüm ama biliyorumki öyle yaparsam kilo almaya devam edicem..
Paylaşarak yüzleşiyorum kötü halimle ve söz veriyorum bu son olacak.. Kilo veren akrep geri dönecek.. Beni bırakmayın olur mu
Eki Görüntüle 2881092
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Allah kolaylık versin geçmiş olsun. Biontech birinci dozunu hafif geçirmiştim ben de ikinci doz fena yapmıştı daha fazlası olmadan iyileşir umarım. Kızların farklı yerlere mi gidiyor?
Paylaşmayıp ayrılmayı düşündüm ama biliyorumki öyle yaparsam kilo almaya devam edicem..
Paylaşarak yüzleşiyorum kötü halimle ve söz veriyorum bu son olacak.. Kilo veren akrep geri dönecek.. Beni bırakmayın olur mu
Eki Görüntüle 2881092
kilo bildirimi.
geçen hafta tartıya ulasamadigim için bildirim yok.
önceki hafta 77.25 ti.
simdi malesef 79.05
Anladım canım Allah kavuştursun o zamanEvet canım büyüğü Hatay'a gidiyor babasının yanına, küçüğü de İzmir'e gidiyor babaannenin yanına.
Canım insan kilo verip bir süre sonra bu duruma geliyor ya veremiyor ya alıyor motivasyon da azaldığından. Bırakma bırakma bak çok güzel gidiyordun tekrar yapabilirsin. Daha önce başaran da sendin hadi gel bu hafta devam et bu yolculuğaPaylaşmayıp ayrılmayı düşündüm ama biliyorumki öyle yaparsam kilo almaya devam edicem..
Eki Görüntüle 2881092
Geçmiş olsun canım telastan ayakta çok kaldiysan ya da ters hareket yaptıysan olmuştur. Nişan bittiğinde dinlenirsin umarım geçerBu hafta sabitim kızlar. Aşırı bir bel ağrım var tam 1 haftadır. İğne vuruldum yine de etki yok rahatsız olduğum için pek uğrayamadım. Yarın kardeşimin nişanı var o yüzden birkaç gün daha ugrayamayabilirim.
Eki Görüntüle 2881137