Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de menümü paylaşayım
8.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,salata,2 parmak beyaz peynir,2 ceviz
11.00
1 orta boy muz
14.00
1 kase şehriye çorbası,3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
17.00
1 bardak sütlü kahve,2 parça yaklaşık 10 Gr sütlü çikolata,2 gün kurusu(az spor yaptıktan sonra enerjiye ihtiyacım vardı ben ekledim maalesef menüye)
19.00
3 kepçe şehriye çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,salata,1 bardak ayran
21.00 de bir bardak laktozsuz süt içip kapanışı yapacağım
Spor 5 k leslie,adım şimdilik 9500.

Sorma canım yaa.. Bıktım gerçekten..
İnsan bir günde bu kadar kiloyu almadığını biliyor ama bir anda gitsin istiyor kilo verme yolculuğu ne kadar uzarsa o kadar yorgunluklar bıkkınlıklar da artıyor çünkü bir yerden sonra kilo verme olayı durur gibi oluyor. Bir süredir çok motivasyonsuzdum özel hayatım iş hayatım o kadar stresli geçiyordu ki kendimi unutmuştum depresif durumdaydım. Son iki haftadır çok şükür stres durumum azaldı ve kendime vakit ayirabilmeye başladım. Umarım hedeflerimize kararlı adımlarla ilerleyebiliriz eminim görüntümüz çok hoşumuza gidecek🥰

Menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta ile yumurta salatası

Öğle 16.00
5 yk pirinç pilavı
5 yk etli kuru fasulye
1 çorba kasesi kadar kavun
1 kase yoğurt

20.00
Kızımın tostundan bir ısırık
Öğlen gibide dondurmasının dibini yemiştim.

Su 2.5 lt
Spor 60 dk hafif tempolu koşu
300 ip

Makarna pilav ekmek olmayacak hayatımda dedim kararlılığım bi üğün sürdü. Neyseki az yedim yarına yasaklı hiçbirşey yememe sözü veridm kendime yarın tutcam inşallah

Hafta sonları biraz kaçamakli oluyor canım ister istemez cumaya gider inanıyorum ☺️
İnşallah kuzum bu haftada eksilmezsem bir hafta daha deneyip mezun olup alttaraflarda takılayım diye düşünmeye başladım son 2 ayı geçgindir 56 57 takılıyorum. benim vücudum 56 57 yi seviyor demekki daha gram inmek istemiyor sanırım.

İnşallah kuzum bu haftada eksilmezsem bir hafta daha deneyip mezun olup alttaraflarda takılayım diye düşünmeye başladım son 2 ayı geçgindir 56 57 takılıyorum. benim vücudum 56 57 yi seviyor demekki daha gram inmek istemiyor sanırım.
Ben de uzun süre 66 larda takıldım canım yaklaşık 6 ay sonra bırakınca 2-3 kilo aldım. İstersen tam olarak bırakma biraz esnet o kilolarda biraz takıl ama tamamen bırakma çok daha fazlasını da alabilirsin. İnan 2-3 kiloyla kurtardigima seviniyorum bile 1-2 ayda 10 kilo falan alanları duyuyorum çok fena.cok moral bozucu olduğunu biliyorum ben de aynı şeyleri yaşadım.vucuduna zaman tanı birazcık

Günaydın kızlar, dün gayet güzel beslendim ama akşam olunca koca bir tabak sarmayı gömdüm 🤦 sporda yapamıyorum 56 kiloya sabitledim kendimi bu aralar 🤷

Günaydın kızlar, dün gayet güzel beslendim ama akşam olunca koca bir tabak sarmayı gömdüm 🤦 sporda yapamıyorum 56 kiloya sabitledim kendimi bu aralar 🤷
Boğazımızı tutamıyoruz bazen oluyor bugün telafi etmeye bak canım. Ben sırf spor olsun diye gün aşırı evi süpürüp siliyorum hareket berekettir cam siliyorum sürekli biyerleri düzenliyorum. Hoş ona rağmen bende 56.8 den aşağı inemiyorum sabredicez dikkatli olcaz almamakta iyi bişey diyip geçicez 2 ay önce 56.4 tüm😭😭

Menüm

11:00
1 elmalı kurabiye
1 biberli
Sade kahve

18:00
1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon pirinç pilavı
Kurusoğan+süsbiberi

Su
3 litre

Spor
Tibet 3 tekrar
10300 adım

Kitap
Uzun Metrajlı Hüzünler / Danielle Steel

İyi akşamlar kızlar
8.30
1 omlet,2 dilim burger peyniri,2 küp beyaz peynir,salata,2 wasa,2 ceviz
13.30
1 kase şehriye çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,3 kaşık yoğurt
15.00
1 kupa laktozsuz sütlü kahve
19.00
8 yemek kaşığı semiz otu yemegi,1 dilim tam buğday ekmeği,1.5 yemek kaşıgi kadar tavuk sote,1 bardak ayran,salata
21.00
1 bardak laktozsuz süt içeceğim.
Spor 30 dk Leslie boosted walk,10 bin adım

İyi geceler kızlar anvak menümü yazabiliyorum
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tost ekmeği ile yapılmış karışık tost
Domates maydanoz
4 zeytin

Öğle 14.30
2 yumurta 4 dilim sucuk ile sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmek

Ara 16.00
20 tane kiraz

Akşam 17.00
2 ısırık ince hamur pizza
2 tatlı kaşığı sütlaç
1 elma dilim patates
1 fırt karışık meyve suyu

Su 2.5 lt +500ml maydanoz limon kirazların sapı ile detoks suyu yaptım onu içtim.
Spor bol ev temizliği
300 ip atlama
60 dk yürüyüş

Yememek için kendimi tuttum ama nefsimide kırayım dedim lokma lokma.. Sağlıklı şeyler yiyelim kafasındayım ama bişekilde bizim evde menüler ızgara et balık ve ya pizza hamburgere dönüyor.
En büyük sorumlusu eşimin onları sevmesi ve benim üşengeçliğim yapsam iki tencere yemek ne olacak sanki. Tencere yemeği kültürüm yok bana örnekler verin kızlar. Taze fasulyeden başka bişey gelmiyor aklıma bide kuru fasulye yemek pişirmeyi bilmiyorum resmen. Tarif sayfaları hep hamurişi kebap

İyi akşamlar menümü yazayım
9.30
3 kaşık menemen,3 dilim burger peyniri,2 dilim wasa,salata,5 zeytin
12.30
1 bardak süt,yarım muz
14.30
Türk kahvesi
18.30
1 tabak dolusu semizotu yemeği,salata,2 kaşık tavuk sote,1 bardak ayran
8.30 gibi sütlü kahve içeceğim
Bugün spor yok çok fazla koşturmacam vardı daha yeni oturabildim 6 bin adım şimdilik

Kızlar nerelerdesiniz haftayı da ortaladik kimsecikler yok
Dün menümü yazamadım uyuyakalmışım ama güzel bi gündü kiraz sapı maydanoz sapı ve limon ile detoks suyu yapıp içtim 3. Günüm detoks suyunda. çok dikkatli gidiyorum ekmek yemedim bugün aç geziyo gibiyim. perşembe dikkat etmek lazım..

Menüm

10:00
Sade kahve

12:00
Sade kahve

19:00
2 dilim lazanya
2 semizotlu börek
1 kase mercimek çorbası
Süs biberi

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
2200 adım

Merhabalar kızlar bugün menumde biraz batırdım ama yazayım yine de. Öğlen bir arkadasimiz emekli olacak.yemek vardı menude de pide vardı.
8.30
1 haşlanmış yumurta,salata, 2 parmak beyaz peynir,1 wasa,2 ceviz
10.30
1 bardak süt
12.30
1 kıymalı pide,1 ayran,2 fıstıklı baklava
18.30
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,salata
Şimdi de kiraz saplı mısır püskülü çayı içiyorum
Spor yok adım sayısı 7500 bolca koşturmacam vardı

X