Menün çok güzel kuzum dikkatli olmuş.. dün sporun var bugün spor olmaması sorun değil dinlendirmekte lazım vücudu.. Maş fasulyesi hep görüp almadığım birşey araştırdım menünde görünce diyette yüksek proteinli düşük glisemik endeksli olması cezbetti kesinlikle almalıyım dedim ama nasıl pişiyor bizim fasulyeler gibi düdüklüdemi haşlıyorsunİyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
1 yumurtayla kapya biberli omlet,10 Gr hindi füme,40 Gr burger peyniri,salata,2 wasa
14.00
1 bardak ayran,6kasik maş fasulye salatası
16.00
1 bardak kahve,1 şekersiz müsli bar
19.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,8 kaşık kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt yi geçti spor yok. Bugün oğlum rahat vermedi spor yapacak vaktim olmadı maalesef
Diyetisyene gittim canım onun listesi aslında tabi arada eklemelerim var maalesef ama iyi kurtardım gibi.mas fasulyesi ben daha öncesinden almıştım diğer baklagiller beni mahvediyor gazdan dolayı o yüzden menumde bunu kullandım. Geceden islatiyorsun canım fasulyeyi gündüz normal tencerede hasliyorsun çok çabuk pişiyor zaten 15-20 dk da hazır. Ben geçen bir paketi pişirip buzluğa attım ihtiyaç oldukça çıkarıp kullanıyorum. Tavsiye ederim lezzeti de güzelDjjsbs
Menün çok güzel kuzum dikkatli olmuş.. dün sporun var bugün spor olmaması sorun değil dinlendirmekte lazım vücudu.. Maş fasulyesi hep görüp almadığım birşey araştırdım menünde görünce diyette yüksek proteinli düşük glisemik endeksli olması cezbetti kesinlikle almalıyım dedim ama nasıl pişiyor bizim fasulyeler gibi düdüklüdemi haşlıyorsun
Süper gidiyosun canım tebriklerKontrol tartısı bildirimini de yapayım
Cuma 68.85
Bugün 68.50
Teşekkür ederim canım gider inşallah elimden geldiğince dikkat etmeye başladım. Bıktım artık kilodan o yüzden daha motive haldeyim umarım bu kez olurSüper gidiyosun canım tebrikler
Hafta sonları biraz kaçamakli oluyor canım ister istemez cumaya gider inanıyorumKilo kontrol
Cuma 56.9
Bugün 57.1
+200 haftasonu fena geçti ama şimdi çok dikkatliyim ekmek makarna hamurişi çikolata şeker yok cumaya umutluyum.
Sorma canım yaa.. Bıktım gerçekten..Teşekkür ederim canım gider inşallah elimden geldiğince dikkat etmeye başladım. Bıktım artık kilodan o yüzden daha motive haldeyim umarım bu kez olur
Rica ederim canım..Ellssa cim ellerine sağlık canım liste için. Gittiğim yerde interneti bırak telefon bile çekmiyordu. iki gün boyunca telefondan ve internetten uzak durmak çok güzel bir duyguydu.
Cuma 77,9 dum ben yaa.. Ay biraz rahatladım sankiCuma 77,2
Bu sabah 78,2
Rica ederim canım..
Paylaştım amaaysenurt3991 tartısında tarih ile alakalı sıkıntı çıkmış. Kabul edilmedi kilosu.. Baktın mı paylaşıma?