Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
1 yumurtayla kapya biberli omlet,10 Gr hindi füme,40 Gr burger peyniri,salata,2 wasa
14.00
1 bardak ayran,6kasik maş fasulye salatası
16.00
1 bardak kahve,1 şekersiz müsli bar
19.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,8 kaşık kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt yi geçti spor yok. Bugün oğlum rahat vermedi spor yapacak vaktim olmadı maalesef

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
1 simit
1 yk Labne peynir
Domates salatalık
1 tk nuga

Ara 15.00
2 dilim karpuz yarım ay olandan
1 muffin kek

Akşam 19.00
4 yk pirinç pilavı
1 servis kaşığı etli kurufasulye yemeği
1 kase yoğurt

Su 1 lt
Spor 5 bin adım + 300 ip

Şuanda ölümüne açım uykumu bekliyorum gelsin diye dolabın başına gidip kendimi durdurdum yemek yemek yok saat kaç olmuş süt bile içmemem lazım menüm zaten pek iç açıcı değil

Djjsbs
İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
1 yumurtayla kapya biberli omlet,10 Gr hindi füme,40 Gr burger peyniri,salata,2 wasa
14.00
1 bardak ayran,6kasik maş fasulye salatası
16.00
1 bardak kahve,1 şekersiz müsli bar
19.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,8 kaşık kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt yi geçti spor yok. Bugün oğlum rahat vermedi spor yapacak vaktim olmadı maalesef
Menün çok güzel kuzum dikkatli olmuş.. dün sporun var bugün spor olmaması sorun değil dinlendirmekte lazım vücudu.. Maş fasulyesi hep görüp almadığım birşey araştırdım menünde görünce diyette yüksek proteinli düşük glisemik endeksli olması cezbetti kesinlikle almalıyım dedim ama nasıl pişiyor bizim fasulyeler gibi düdüklüdemi haşlıyorsun

Djjsbs

Menün çok güzel kuzum dikkatli olmuş.. dün sporun var bugün spor olmaması sorun değil dinlendirmekte lazım vücudu.. Maş fasulyesi hep görüp almadığım birşey araştırdım menünde görünce diyette yüksek proteinli düşük glisemik endeksli olması cezbetti kesinlikle almalıyım dedim ama nasıl pişiyor bizim fasulyeler gibi düdüklüdemi haşlıyorsun
Diyetisyene gittim canım onun listesi aslında tabi arada eklemelerim var maalesef ama iyi kurtardım gibi.mas fasulyesi ben daha öncesinden almıştım diğer baklagiller beni mahvediyor gazdan dolayı o yüzden menumde bunu kullandım. Geceden islatiyorsun canım fasulyeyi gündüz normal tencerede hasliyorsun çok çabuk pişiyor zaten 15-20 dk da hazır. Ben geçen bir paketi pişirip buzluğa attım ihtiyaç oldukça çıkarıp kullanıyorum. Tavsiye ederim lezzeti de güzel 🥰

Ellssa Ellssa cim ellerine sağlık canım liste için. Gittiğim yerde interneti bırak telefon bile çekmiyordu. iki gün boyunca telefondan ve internetten uzak durmak çok güzel bir duyguydu.

Bugünün ilk ve berbat menüsünü ben yazayım.

10:00
Yarım paket (küçük boy) çizi sandwiç
Yarım paket (küçük boy) ikram
1 tane kakaolu topkek
1 dilim karpuz

18:00
5 yk bulgur pilavı
5 yk susuz tavuk sote
1 kase soğuk çorba
1 tabak salata

7 tane sarı kiraz

2 lt ancak olacak bugün, spor yok. Adım sayım şimdilik 3733

Ellssa Ellssa cim ellerine sağlık canım liste için. Gittiğim yerde interneti bırak telefon bile çekmiyordu. iki gün boyunca telefondan ve internetten uzak durmak çok güzel bir duyguydu.
Rica ederim canım..
Paylaştım ama aysenurt3991 aysenurt3991 tartısında tarih ile alakalı sıkıntı çıkmış. Kabul edilmedi kilosu.. Baktın mı paylaşıma?

Menüm

10:30
Pişi
Tulum peyniri
Soğan
Karpuz

18:30
Kuru fasulye
Kuru soğan
1 dilim çıtır ekmek

Spor
Tibet 3 tekrar