- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Yine nereye kaptanım.cok geziyorsun maşallah..Kızlar listemizi hazırladım.Ellssa cim Bahar kaptanımdan diskalifiye onayı bekliyorum. Onay gelince ben sana haber ederim sen de listeyi paylaşım alanına taşırsın. Gittiğim yerde internetim çekmeyecek maalesef. Hatta telefon bile çekmeyebilir. Çeken yerlerde ben kontrol ederim yine. Haberleşiriz.
Kızlar ben hafta sonu internetin çekmeyeceği bir yerde olacağım yine. Kimse kaçamak yapmasın tamam mı
Altıüstü 300 tane kuzuş 10dk almaz hadi kalk iki zıpla komşular deprem oluyo sansınSpor olarak 1 Saat yürüyüş kızlar. İpe fırsatım olmadı
Şöyle başımı alıp internetin çekmediği biyere gidesim benimde nezamndır var aahh ahh bir iç çektim kaptanım.. Bol bol eğlenin bizim yerimizede.Kızlar listemizi hazırladım.Ellssa cim Bahar kaptanımdan diskalifiye onayı bekliyorum. Onay gelince ben sana haber ederim sen de listeyi paylaşım alanına taşırsın. Gittiğim yerde internetim çekmeyecek maalesef. Hatta telefon bile çekmeyebilir. Çeken yerlerde ben kontrol ederim yine. Haberleşiriz.
Kızlar ben hafta sonu internetin çekmeyeceği bir yerde olacağım yine. Kimse kaçamak yapmasın tamam mı
Cok güzel bir menü canısı afiyet olsun akşamı karpuzla geçiştirmişsin süperMenüm
Kahvaltı 10.00
1 dlm tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk ezine peynir
Maydanoz
1 ceviz
8 10 tane siyah üzüm
Öğle 14.00
3 kepçe şehriye çorbası
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara 15. 00 ile 19.00 arası
Ütü yaptım sıcaktan dermanım kalmadı gelip gidip soğuk karpuz yedim muhtemelen çeyrek karpuz yemiş olabilirim
Su 3 lt
Spor 300 ip
Aramıza hoşgeldin arkadaşım..isteyipte başaramayacağımız hiçbirşey yok sabırla azimle hedefimize ulaşacağızKullanıcı Adı : Make You Better
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: Halkla İlişkiler
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 159
Kilonuz: 73.5
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Hep kilolu biriydim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Artık sağlıklı ve fit olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ay anacım geberiyom yorgunluktan ama seni kırmıycamAltıüstü 300 tane kuzuş 10dk almaz hadi kalk iki zıpla komşular deprem oluyo sansınben şimdi zıngırdattım binayı topuklarım acıdı ayakkabı giyipte yapmak lazım
Menüde en tehlikelisi kola olmuş. Aman dikkat balımKusura bakmayın mesajlara yeni bakabildim mesaim yeni bitti. Hepinize çok teşekkür ederim.
Bugün yediklerim:
Kahvaltı 12.00
1 bardak kefir
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim süzme peynir
Öğlen 15.30 işyerinde yediğim için gruba uymak zorundayım.
2 dilim pizza
1 bardak kola
Akşam 20.30 fırında
3 köfte
1 patates
Yoğurtlu köz patlıcan ve kırmızı biber
Destan okumayı çok severim benTünaydın kızlar dün kayınvalidemde mangal yaptık yediklerimi yazsam destan oluro kadar yemişimki kahvaltımı bu saatte yapıyorum acıkmadım bi türlü