- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
Ne yani takıma dönebileceğin kiloya maximum 3 kilo var ve yaza kadar mı diyorsun? Doğru mu anladım? İnan bana. 1haftada dönebilirsin. Ödem gitse gelirsin o kiloya sana inanıyorum. Sabahları limonlu su iç günde rn az 2litre su iç. Yeşil çayı hergün tüket bak yapabilirsin hadi gel aramızaçocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa
inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi
gorursun insallah. guzel gidiyorsun. iki gunde 200 gr gitmis bileİnşallahh tebrik ederim. Benimde şimdilik hedefim 65. Acaba bu tabloyu bende görür müyüm
HahahahahahahahahYok canım ben baktım bütün takımlara sadece 5 te hiç yarışmamışım orayı da bi deneyeyim dedim oraya geçtimama buraya da yazarım sık sık
LAydLiNe kendi kendine yarışa girmiş ben de yenip üzmiyim diye çok asılmadım bu hafta morali bozulmasın şimdi
Dünün Menüsü
10.15
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
-4 kuru erik
-bol yeşillik
14.00: 1 büyük dilim çikolatalı pasta
17.40: 3 yk kuru biber yemeği+ 3 kaşık yoğurt
21.00: 1 küçük muz+ 1 portakal
Spor yok
2.5 lt su
Kaptanım dün rahatsızlandım biraz. o yüzden yemeklerim göz yaşartıcı. Bu hafta kara hafta olarak listeye eklensinne adam gibi dikkat edebildim ne de spor yapabildim
Aynen geçmiş geçmişte kalmış canım benim. Unutmak lazım onları geleceğe bakmak lazımHahahahahahahahah
Geçmişte silinmeyen mesajlar var ama şimdi geçmişe dönmeyeyim
çocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa
inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi
Aynen geçmiş geçmişte kalmış canım benim. Unutmak lazım onları geleceğe bakmak lazım
Benden de 73,2
+800
Haftaya daha güzel olacak inşallah
73,4 ya yanlış yazmışım :))
İnşallah canım
Tamam canım sağolasınBizimle yarışmasan da seni de free listeye ekliyorum. Kilo takibini yapalım. Ben sizin takıma pek uğrayamıyorum. Bizde de dursun bildirimlerin
Tamam canım sağolasın
Hatta ben bütün takımlara mı girsem
El birliğiyle beni zayıflatsanız mı
Çok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallahHayrını gör, musmutlu kullan yeni telefonunu şekerim
Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğiniAnka da mı burdaa
Peki ben ne zaman girerimki listeye
Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.Merhaba. 04.03.2021 perşembe menüsü
Sabah 11.00
3tane çeri domates, 4tane siyah 2tane yeşilzeytin, süzme peynir, 2ekmek dilimi kadar çörek
Öğle
Sadece su su su
Akşam 16.45
1y.k. Domates soslu kızartma, 3tane lahana sarması, 2y.k.yoğurtlu bakla, 1tane peynirli börek.
Su su su su su su
3.5litre su ve 20dk yürüyüş
Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorumIııııperşembe menüsünü yazmasam olur muu
Zaten saat gece 12:00 yi geçti.. Araba balkabağı olduarabacı da faree
E ben de külkedisine döndüğüme göreeyatayım gitsin
Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım.İnşallah çünkü 2gğn oldu ve benim aklım hep çikolata yemekte bian bile unutmuyorumay ne yapsam
Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?spor mumkun olmuyor 3 tane cocuk bi de canavar gibiler surekli evde pes peseler. eliptik bisiklet aldim ama onu da kullanamiyorum. cocuklarin yaslari ufak cok da hareketliler surekli dikkat etmem gerekiyor.
Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.gunaydin kizlar
ilk bildirim benden gelsin
gecen cuma: 65.8
bu cuma: 65.3
-500
insallah haftaya 65 i kirarim artik
Çok teşekkür ederim canım. Sen de gelYaaa çok güzel bende istiyorruuuum. Çok eğlenceler o zaman bol bol oksijen çekin içinize
Eki Görüntüle 2795526
Kaptan kızmahala regl olamadım o yüzden davul gibiyim
Anka da mı burdaa
Peki ben ne zaman girerimki listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?