Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa

inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi
Ne yani takıma dönebileceğin kiloya maximum 3 kilo var ve yaza kadar mı diyorsun? Doğru mu anladım? İnan bana. 1haftada dönebilirsin. Ödem gitse gelirsin o kiloya sana inanıyorum. Sabahları limonlu su iç günde rn az 2litre su iç. Yeşil çayı hergün tüket bak yapabilirsin hadi gel aramıza

Hahahahahahahahah

Geçmişte silinmeyen mesajlar var ama şimdi geçmişe dönmeyeyim

Geçmiş olsun canım. Sağlık her şeyden önemli. Şu an nasılsın?

çocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa

inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi

Sadece kendi kendini kandırıyorsun bence yazı beklemene gerek yok. Neden yaza daha zayıf girmeyi düşünmüyorsun ki?

Bu yazı da pandemiyle geçireceğiz, öyle görünüyor çünkü. Madem çocuklar okula başladı, çişlerini de öğrendi. Sıra sana gelmiş artık. Hadi bi silkelen kendine gel. Sana bıraktığın için ayrıca kızgınım haberin olsun

Benden de 73,2
+800

Haftaya daha güzel olacak inşallah

Aynen şu andan itibaren her şey yeniden başlıyor. Bırakmak, pes etmek yok bu kez. İkimiz el ele, kol kola mezun olacağız tamam mı?

Hayrını gör, musmutlu kullan yeni telefonunu şekerim
Çok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallah
Anka da mı burdaa

Peki ben ne zaman girerimki listeye
Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğini
Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.
Iıııı perşembe menüsünü yazmasam olur muu
Zaten saat gece 12:00 yi geçti.. Araba balkabağı olduarabacı da faree
E ben de külkedisine döndüğüme göree yatayım gitsin
Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorum
İnşallah çünkü 2gğn oldu ve benim aklım hep çikolata yemekte bian bile unutmuyorum ay ne yapsam
Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım.
spor mumkun olmuyor 3 tane cocuk bi de canavar gibiler surekli evde pes peseler. eliptik bisiklet aldim ama onu da kullanamiyorum. cocuklarin yaslari ufak cok da hareketliler surekli dikkat etmem gerekiyor.
Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?
gunaydin kizlar
ilk bildirim benden gelsin
gecen cuma: 65.8
bu cuma: 65.3
-500
insallah haftaya 65 i kirarim artik
Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.
Yaaa çok güzel bende istiyorruuuum. Çok eğlenceler o zaman bol bol oksijen çekin içinize
Çok teşekkür ederim canım. Sen de gel
Eki Görüntüle 2795526
Kaptan kızma hala regl olamadım o yüzden davul gibiyim

Regl sorunu her zaman var mıydı? Çünkü çok ciddi bir artış var. Bu haftaki sonucun resmen takım ortalamasını yuttu. Bunun cezası olarak haftaya senden çok iyi bir sonuç bekliyorum. Bu haftanın ortalaması 0,30'un altında kaldığı için sarı kart aldık yine. Geçen haftaki birinciliğimize büyük ihtimal bu hafta sonunculuk eklenecek. Ayrıca hazır ol bu sonuçla bireyselde de sen sonuncusun muhtemel. Bu kötü sonucu ancak haftaya çok iyi bir sonuç alarak affetirebilirsin ona göre. Akşama menünü bekliyorum mutlaka. Bu hafta tek tek özellikle senin menüleri görmek istiyorum. Anlaştık mı? Bak ben de sana yaklaştım. Böyle gidersen seni geçerim. O nedenle kendine gelmen lazım .

Anka da mı burdaa

Peki ben ne zaman girerimki listeye

69,9 kilo ile izne ayrılmışsın canım. Şimdiki kilona göre listeye girme hakkın var. Haftaya duruma göre alabilirim seni listeye. Ama bugün bildirimini yap lütfen.

*** 13. Takım 716. Etap ***

LAydLiNe (72/71.2/0.8/%1.111)
Ceylinimdeceylinim (64/63.8/0.2/%0.313)
Souldfly (66.8/68.4/-1.6/%-2.395)
bi-zuzu(58.3///%) Bildirim yapmadı.
Eyslg (60/59.80/0.2/%0.333)

afrasyab08 (65.8/65.3/0.5/%0.760)
Bravequeen (73.8/73.45/0.35/%0.474)

13. Takım ortalaması: % 0.085

*** 13. Takım 716. Etap Free listesi ***

dira90(58.75///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.5///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye

pessinus (67.10///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Maalesef bu hafta takım olarak çok kötü bir sonucumuz var. Geçen haftanın birinci takımına sonunculuk hiç yakışmayacak ama haftaya yine ilk üçe gireceğimize inanıyorum. Bu hafta lütfen herkes kendine çeki düzen versin. Ana listemizi paylaşıp çıkmam lazım. Free listemin notlarını aldım ama henüz bildirimler tamamlanmadığı için listeyi ekleyemedim. Akşam da kamp için hazırlık yapmam lazım. Eğer arada boşluk bulursam mutlaka listeyi hazırlarım. Az ya da çok kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerin de haftaya çok iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…