Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız sorma o 1 kilo beni gaza getirmeye yetti bile

ah canim ya ben de bu kiz kac gundur nerelerde diyordum. bildirim yapmani bekledim. yapmasaydin soracaktim sesin niye cikmiyor diye. zor zamanlardan geciyorsun Rabbim yardimcin olsun, annene tez zamanda sifa versin, evlilik konusunda da hayirlisi olsun insallah.

pessinus , canım bizim okula resmi yazı geldi az önce, öğretmenler için e nabızdan randevu alarak,yada randevu almadan ilimizdeki askeri hastaneye giderek covid 19 aşınızı yaptırabilirsiniz diyor, bilgin olsun.
Farklı iller için durum nedir bilmiyorum tabi.

Bugün okuldayken gelen yazı olmadı ama takipteyim canım ben de teşekkür ederim

Hoşgeldin, ama sanki son zamanlarda pek katılım yapmıyorsun gibi. Benimde 6 ve 4 yaşlarında oğullarım var. Boyumuzda aynı başlangıç kilom benimde 67/68 arasıydı 4 kg gitti şimdiden.
İştah hepimizin sorunu birde çocukların yemediğini yeme sorunu
Geçmiş olsun canım annene, Allah şifa versin inşallah
Senin için de ne hayırlı ise o olur inşallah, dualarımdasın

Çok geçmiş olsun cnm, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur annen senin içinde hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah

Gönülcüm Allah annene acil şifalar versin. Eşinle olan sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah gönlüne göre versin

Kızlar Allah sizden razı olsun. Çoğu derdi sıkıntımızı burada birlikte paylaşıyoruz. Annem için dualarınızı rabbim kabul etsin. Benim içinde bakalım ne olacak. Bu gurbet elde yalnızdım şimdi hepten yalnızım. Ama terapi sürecim devam ediyor o bana çok iyi geldi. Ehliyet ve araba işimi de halleşeyim sonra dil kursu sonra bomba gibi ortamlardayım.

Anam nerelerde karşılaştık gene bende kimyasal gebelik geçirip ayrılmıştım takımdan hormon tedavisine falan başlamıştım hatırlatmısın bilmem
Nikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışım
Senin kilo çok değil zaten.. Çabucak ulaşırsın inşallah hedefine.. Hedefin kaç kilo?

4 mart perşembe menüm

10:30
Zeytin salatası
3 çeşit peynir
Siyah zeytin
Simit
Taze pide
Lorlu börek
Ayva,erik reçeli
İçi cevizli kuru kayısı

11:30
1 dilim yaş pasta
Kahve

17:30
1 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık yoğurt

Spor
3 saat yürüyüş (ayaklarım sızlıyordu akşam)
Tibet egzersizi 3 tekrar

Su
2 litre

Kitap
Yesribde Bahar

Bugünkü menüm

11:00
Sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon yoğurtlu karnıbahar
1 avuç çiğ fındık

18:30
1 kase yayla çorbası
Peynir
Zeytin

Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
1 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de
7.30
1 haşlanmış yumurta,3 kiraz domates,5 zeytin,maydanoz,dereotu,nane,2 parmak peynir,1 dilim tam buğday ekmeği
10.00
1 küçük muz
13.30
1 tabak kabak yemegi,1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
4 kaşık yoğurt,1 çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal
3 kaşık bulgur pilavı,2 köfte büyüklüğünde tavuk,salata
21.00
1 elma ve 4 kaşık yoğurt yiyeceğim.
Su 2 litre şimdilik,Leslie 5k walk

Nikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışım
Senin kilo çok değil zaten.. Çabucak ulaşırsın inşallah hedefine.. Hedefin kaç kilo?
51 kilo ile mezun oldum ben bu takımdan cnm, ama korumayı başaramıyorum ona uğraşıyorum bu dönemde evden çalışınca iyice hantallaşıp 55 kiloya çıktım geri

10.45
-7zeytin
-1kk peynir
-domates
-2 yumurta
-4 yk yulaf lapası
-köz biber + mısır
-bol yeşillik

11 45: türk kahvesi+ 5 kuru erik

13.45: kakao + muz +süt
15.30: yeşil elma
17.00:sütlü kahve

18.45:haşlanmış brokoli+karnabahar+pancar+ mısır+köz biber+2 yk yoğurt
3 yk tavuk göğsü

21.00: 1 küçük baklava+ 1 yk yoğurt

2.5 lt su
1 mile leslie+ 1300 ip+ karın

İp 1300 müü muhteşemmm

Benim kilomla aynı olan var mı? Bu hafta yarışalımm

Kızlar ben geldim ama çok vaktim yok. Listeyi bugün hazırlayamayacağım. Souldfly senin menünü göremedim canım. Menülerini kamptan döndüğümde mutlaka kontrol edeceğim.

Kızlar bu arada aslında bu hafta 1 kilo vermişim. Diyetisyenin tartısında 70.8 çıktım. Geçen hafta onun tartısında 71.8 dim. Benim evdeki tartılar hep fazla tartıyor anacımmmmmm

Pazartesi görüşmek üzere. Lütfen hafta sonunu herkes kaçamaksız geçirsin.

Gonul83 cüm annen için çok çok geçmmiş olsun canım. İnşallah bir an önce güzel haberlerini duyarız

Şimdi gördüm hemen yapıyorum

Yaaa aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama regl bir hafta gecikti o yüzden çok fazla şiştim. Yok aslında düzenli ama son bir haftadır biraz stresliyim büyük ihtimalle stresten attı ileriye

İyi akşamlar

11:30
Yarım tabak çiçek dolması(bulguru çok)
3 zeytin
3 küçük hurma

15:00
1 küçük portakal, 1 mandalina, yarım elma,

18:30
1 tabak arabaşı çorbası, yarım kase kadar çiçek dolması , 1 hurma.

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…