Bu matematikle harcanıyorsun buralarda akrebimHesaplamalarıma göre her hafta böyle almış olsan ben de vermiş olsam 3 hafta sonra aynı rakamda buluşuruz kuzum
Kız sorma o 1 kilo beni gaza getirmeye yetti bileDemekki tartı öncesi günü bulgur yemiyomuşuuz:))
Ada çayı iç canım söktürür.
Süper.. 5 günde 1 küsür kilo gitmiş bilee.. Tebrikler
Tebrikler
Sen de mi 2 günlüksün.. Tebrikler
Görücez tabikii
Diyelim ve görelim seni de burda canım
Tebrikler
Dediği gibi değil yaniii
ah canim ya ben de bu kiz kac gundur nerelerde diyordum. bildirim yapmani bekledim. yapmasaydin soracaktim sesin niye cikmiyor diye. zor zamanlardan geciyorsun Rabbim yardimcin olsun, annene tez zamanda sifa versin, evlilik konusunda da hayirlisi olsun insallah.Merhaba arkadaşlar pek iyi bir hafta geçirmedim doğrusu annemin sağlık problemleri var kanser yine yenilendi ve ameliyat olacak İstanbul’a geleceğim 10 güne kadar.
Kendi içimde ailevi problemlerim var boşanıyorum muyum boşanmıyorum muyum eşimle sıkıntılarımız var.
Bu durumda ne yedim içtim pek bilmiyorum
Ama sabit kalabildim. İşte böyle kendinize iyi bakın
Bugün okuldayken gelen yazı olmadı ama takipteyim canım ben de teşekkür ederimpessinus , canım bizim okula resmi yazı geldi az önce, öğretmenler için e nabızdan randevu alarak,yada randevu almadan ilimizdeki askeri hastaneye giderek covid 19 aşınızı yaptırabilirsiniz diyor, bilgin olsun.
Farklı iller için durum nedir bilmiyorum tabi.
Hoşgeldin, ama sanki son zamanlarda pek katılım yapmıyorsun gibi. Benimde 6 ve 4 yaşlarında oğullarım var. Boyumuzda aynı başlangıç kilom benimde 67/68 arasıydı 4 kg gitti şimdiden.Merhaba buraya davet edildim biraz önce
Üye adım:Tostombalakanne
Yaşım:30
Kilom :67
Hedef kilom: 49
Boyum:154 cm
Medeni halim:Evli 7 yılım bitmek üzere
Çocuk: 2 tane kızım var 5.5 ve 2.5 yaşındalar
Daha önce katıldım mı: Hayır
Kilo alma sebebim: 2 doğum iştah kontrolü problemim var
Geçmiş olsun canım annene, Allah şifa versin inşallah
Senin için de ne hayırlı ise o olur inşallah, dualarımdasın
Çok geçmiş olsun cnm, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur annensenin içinde hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah
Ellerine sağlık canım.. Haftaya süper bi liste olacak inşallah.. E ben de girersem listeyeözlemişim yarışma heyecanını... Hep ertelediğim cardio sporlarına başlamalıyım bu hafta. Lafamda planlar planlar.. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Bu ne güzel bi rakamtebrikler
Tebrikler canım
Sağlık olsun gerisi boş canım. Beklentilerine son ver ve giç bişeyi takmamayı öğren. Her şey olacağına varır.. Sen rahat ol yeter. Allah yar ve yardımcın olsun
Olabilir tabiki.. Hangi takımda yarışmıştın?
Gönülcüm Allah annene acil şifalar versin. Eşinle olan sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah gönlüne göre versin
Kızlar Allah sizden razı olsun. Çoğu derdi sıkıntımızı burada birlikte paylaşıyoruz. Annem için dualarınızı rabbim kabul etsin. Benim içinde bakalım ne olacak. Bu gurbet elde yalnızdım şimdi hepten yalnızım. Ama terapi sürecim devam ediyor o bana çok iyi geldi. Ehliyet ve araba işimi de halleşeyim sonra dil kursu sonra bomba gibi ortamlardayım.ah canim ya ben de bu kiz kac gundur nerelerde diyordum. bildirim yapmani bekledim. yapmasaydin soracaktim sesin niye cikmiyor diye. zor zamanlardan geciyorsun Rabbim yardimcin olsun, annene tez zamanda sifa versin, evlilik konusunda da hayirlisi olsun insallah.
Canım, sana bahsettiğim yazı, köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde çalışan öğretmenler içinmiş. Ben Kayseri merkez deyim, bize daha aşı yokmuş yaniBugün okuldayken gelen yazı olmadı ama takipteyim canım ben de teşekkür ederim
Ben de o 2.takımın kaptanıydım canım2. Takımda, kapanmış sonrasında o takım
Ben de o 2.takımın kaptanıydım canım
Nikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışımAnam nerelerde karşılaştık gene bende kimyasal gebelik geçirip ayrılmıştım takımdan hormon tedavisine falan başlamıştım hatırlatmısın bilmem
51 kilo ile mezun oldum ben bu takımdan cnm, ama korumayı başaramıyorum ona uğraşıyorumNikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışım
Senin kilo çok değil zaten.. Çabucak ulaşırsın inşallah hedefine.. Hedefin kaç kilo?
İp 1300 müü10.45
-7zeytin
-1kk peynir
-domates
-2 yumurta
-4 yk yulaf lapası
-köz biber + mısır
-bol yeşillik
11 45: türk kahvesi+ 5 kuru erik
13.45: kakao + muz +süt
15.30: yeşil elma
17.00:sütlü kahve
18.45:haşlanmış brokoli+karnabahar+pancar+ mısır+köz biber+2 yk yoğurt
3 yk tavuk göğsü
21.00: 1 küçük baklava+ 1 yk yoğurt
2.5 lt su
1 mile leslie+ 1300 ip+ karın
Şimdi gördüm hemen yapıyorumDemekki tartı öncesi günü bulgur yemiyomuşuuz:))
Ada çayı iç canım söktürür.
Süper.. 5 günde 1 küsür kilo gitmiş bilee.. Tebrikler
Tebrikler
Sen de mi 2 günlüksün.. Tebrikler
Görücez tabikii
Diyelim ve görelim seni de burda canım
Tebrikler
Dediği gibi değil yaniii
YaaaÇok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallah
Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğini
Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.
Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorum
Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım.
Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?
Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.
Çok teşekkür ederim canım. Sen de gel
Regl sorunu her zaman var mıydı? Çünkü çok ciddi bir artış var. Bu haftaki sonucun resmen takım ortalamasını yuttu. Bunun cezası olarak haftaya senden çok iyi bir sonuç bekliyorum. Bu haftanın ortalaması 0,30'un altında kaldığı için sarı kart aldık yine. Geçen haftaki birinciliğimize büyük ihtimal bu hafta sonunculuk eklenecek. Ayrıca hazır ol bu sonuçla bireyselde de sen sonuncusun muhtemel. Bu kötü sonucu ancak haftaya çok iyi bir sonuç alarak affetirebilirsin ona göre. Akşama menünü bekliyorum mutlaka. Bu hafta tek tek özellikle senin menüleri görmek istiyorum. Anlaştık mı? Bak ben de sana yaklaştım. Böyle gidersen seni geçerim. O nedenle kendine gelmen lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?